Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. Vesivehmaan Blacklist raporttia pukkaa ja jos on väärää informaatiota niin oikaiskaa heti…

    Aurinkoinen keli saatteli paikan päälle paljon kuskeja ja yleisöä, mutta aiemmin tiukat v8/GTI päivä säännöt saattoi vähän karsia Blacklist osallistujia tästä tapahtumasta.
    Niinpä haastajien roolissa listalle oli ainoastaan pyrkimässä Paukun valkoinen Camino http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4178.jpg
    sekä Tsiffe(alias väsynyt) valkoisella Malibulla http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4450.jpg
    ja Wasströmmin keltainen pumppu Chargeri. http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4494.jpg
    Väsyneen letukasta poiki kuitenkin kardaani testi vedossa, joten haasteajot jäi caminon ja chargerin väliseksi.
    Tähän haasteeseen Paukku hoiti autoon kevyemmän kuskin joka ajoikin niukasta Wasströmmia koveman ajan, mutta Wasström puolestaan otti reaktiot ja tuli täten ekana maaliin voittaen tämän lähdön.
    Wasström luotti siihen että kun Hellmanista ei ole kuulunut mitään koko kevääseen, ei häntä näy Vesivehmaalla jolloin Wasströmmin olisi ollut listan historian aikana ensimmäinen kuski, jolla olisi kaksi autoa samalla listalla. Toisin kuitenkin kävi, Hellmanni http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... P_7071.jpg
    saapui paikalle, joten hän piti nykyisen sijoituksen koska ketään ei ollut häntä paikan päällä haastamassa. Niinpä Wasström putosi Cudallaan #10 paikalta koska ei ollut sillä paikalla ja #10 pitää olla aina paikalla. Tosin voittaen haaste vedon Chargerilla hän nousi sillä takaisin listan portinvartijaksi, mutta Cuda putosi ulos listalta. Melkoisen koominen tilanne, vai mitä..?

    Sinisalo ei pystynyt haastamaan Forsmannia, koska Forsmanne joutui passaamaan tämän vedon. Silti Sinisalo oli parhaimmillaan tönäissyt kuuleman mukaan jopa 1.5s. alkuisia 60ft aikoja?! http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... P_6997.jpg
    Aika hurjaa lentokentälle…

    Sarapuu http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4500.jpg
    oli myös Audilla jälleen tonteilla ja rykäsikin testivedossa tyylikkään 10.9s. ajan. Joten ei ollut yllätys että hän haastoi finaalissa hävinneen uuteen taistoon #2 ja #3 paikasta. Samoin Hellmannin oli tarkoitus tämä jälkeen haastaa vielä edellä mainitun kisan häviäjän #3 ja #4 paikasta.


    Blacklist #1 Nykänen oli vihdoin saanut uuden motin nippuun, mutta testivedot olivat jääneet lähes olemattomaksi ja kun Vesivehmaalla oli niin paljon kuskeja paikalla jäi Nykäselle mahdollisuudeksi ainoastaan yksi testiveto
    https://youtu.be/gTKJ9P0KGiY
    ennen suurta ja ihmeellistä finaali-haaste-vetoa.

    Jossain välissä tulee ehkäpä myös raportin loppu-osa…
    :wink:
     
  2. Tosiaan, suuri osallistujamäärä ja iltapäiväksi luvattu vesisade pakotti kisan #1 sijoituksesta ajamaan mahdollisimman pian, joten molemmat Jannet pääsivät ajamaan ainoastaan yhden testivedon ennen heads-uppiaan.
    Nykänen http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4470.jpg
    nykäs ekana 11.4 ja n. 207km/h loppareilla testivedon maaliin:
    Jonka jälkeen heti perään Uskali http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4479.jpg
    ajoi samaa vasenta rataa 10.9 ja n.220km/h loppareilla:
    Molemmilla autoilla oli jonkin sortin pito-ongelmia alusta loppuun saakka, mutta that`s street life, baana on sama molemmille. Radan valinnassa Nykänen sai valita radan, valiten samalla vasemman radan. Burniksissa molemmat kuskit vetivät kunnon bönärit ja Uskalilla auto meinasi jo liukua kennojen ohitse. http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4563.jpg

    Lähdössä molemmat saivat suhteellisen hyvät reaktiot Nykäsen kuitenkin karatessa heti viivalta lähes puolen auton mitan. http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4571.jpg
    Nykäsellä kävi kuitenkin peli ilmeisesti vähän laihalla ja isoilla kierroksilla kuulosti jopa siltä että moottori olisi paukkunut kuin rajoittimella… Joka tapauksessa tällä välimatkalla mentiin lähes puoleen väliä rataa, jonka jälkeen Buicki alkoi tekemään kaulaa, ollen lopuksi reilun auton mitan ennen Swingeriä maalissa. http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4576.jpg

    Näin ollen Uskali kuittasi Blacklist kruunun ajalla 10.523s.
    Nykäsen ajaksi 11.1s.
    http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4578.jpg

    Tämän jälkeen Sarapuu olikin jo kärppänä odottamassa haaste kourassa häviäjää, eli tässä tapauksessa Nykästä joka joutui pikaisesti yrittää saada lisää soppaa koneeseen ennen seuraavaa haastetta.
    Sarapuun ja Nykäsen lähtö alkoi Nykäsen paremmilla reaktioilla, mutta Audi lähti hurjana Swingerin perään kunnes Audista veto lakkasi jo noin. sadan metrin kohdalla ja peli oli pelattu Sarapuun osalta.
    http://kuvia.1g.fi/kuvat/2015/FHRA/V8&G ... U_4682.jpg

    Kaikki oletti että Audista poiki jälleen perä, mutta todellisuudessa Sarapuu repi vaihdon yhteydessä vaihdekepin poikki laatikon juuresta. Näin sijoitukset eivät tällä kertaa muuttuneet tämän haasteen osalta ja Hellmannikaan ei päässyt haastamaan Sarapuuta teknisen vian takia ainakaan vielä tässä tapahtumassa.
     
  3. MIAMIRACING

    MIAMIRACING 1st gear

    Ja siis takinkääntäjä numero 1!!
     
  4. W201

    W201 3rd gear

  5. 440

    440 Gearhead

  6. 440

    440 Gearhead

  7. 8.6.2015 Blacklist näyttää tältä:

    1. Uskali/Blacklist Buick
    2. Nykänen/Dart Swinger
    3. Sarapuu/Audi S4 farkku
    4. Hellman/Corvette Stingray
    5. Hermunen/ Jägermeister Valiant
    6. Wihinen/TT pikappi
    7. Forsman/Chevette
    8. Sinisalo/Camaro
    9. Hakulinen/Nova
    10. Wasström/Pumppu Charger



    Hyvinkään street sliden järjestäjät haluaisivat etukäteen tietää, että kuka haastaa siellä ja kenet, joten päivittäkääpä kaikki haasteenne tähän alle mahdollisimman pian.

    Sama juttu uusien haastajien ja listalle pyrkijöiden kanssa. Ilmoittakaa tähän ketjuun jos haluatte osallistua taisteluun #10 paikasta.
     
  8. holo64

    holo64 3rd gear

    Holo haastaa 8:sin Forsmanne tai Sinisalo kumpi siinä edessä onkin.
     
  9. Sarapuu

    Sarapuu 1st gear

    #3 Sarapuu haasta uudesta #2 Nykäsen
     
  10. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Hermunen haastaa Hellmanin
     
  11. maverick

    maverick Gearhead

    Haastan Niken 10 paikasta hyvinkäällä. Ajan pikkulohko luokassa jos jossain välis kerkii vetää blacklist samalla niin hienoo.

    T. 12s maverick
     
  12. nikke

    nikke Gearhead


    10 paikalle pyrkii myös Wasström cudalla, eli cuda ajaa Maverickkia vastaan, ja lähdön voittaja haastaa 10 paikalla olevan.........Wasströmmin :rotfl: :rotfl:

    T:portinvartija :D :webmaster:
     
  13. maverick

    maverick Gearhead

    Heh heh. Käy! :)
     
  14. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    "Ajax sie kiimalainen omaa autoo taas takaa"
    -Poliisin poika-
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Helmine huastaa savvoo. Jos sitä huvittaa.
     
  16. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead

    Huh huh, tätä tää on ollut viimeiset kolme päivää...

    [​IMG]

    Vielä kun sais Nykäseltä "pojan" kotiin ni onhan tää ihan ihmeellistä elämää! :rotfl: :D

    Tuskin selviän skumppahuppelista ennen Hyvinkään vetoja...
     
  17. Bomber#1

    Bomber#1 Double Gearhead


    Vielä kun saadaan "Fuell" Wasström -68 GTS:llä ja "Stroker56" Wasström -70 pumppu Swingerillä mukaan ni sithän teillä on koko suku listalla? :eek: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  18. homeboy

    homeboy 3rd gear

    mun ja hermusen kisa ajetaan kanssa hyvinkäällä. mä pääsen edelleenkin paikalle vasta myöhemmin kun olen siellä jämsässä ajamassa mailii.
     
  19. Fuell

    Fuell Gearhead

    No sehän olis optimi tilanne että neljän Moparin voimin tulpattais listan loppupää!! :D ..tosin pussihousu ässässä kiihtyy toistaiseksi ainoastaan kuski, ja Strokerinhan luulis jo listalla olevan kun Swingerin luulis varsin potentialinen listalainen olevan!? :eek:
     
  20. 440

    440 Gearhead

    8) Mites ajattelit siirtymän ajaa..... Wasström :poff:
     

Kerro tästä muillekin!