powerglide brobleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja metriläinen, 18.5.2015.

  1. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Tuli hommattua tollanen kotelo mis on letukan pikkulohko ja pg. Onkelma on et tyhjäkäynnillä d päällä hieman yrittää vaihdetta päälle mut loota sutii. Sit kun polkasee kaasua niin pykälä menee päällee ja auto lähtee liikkeelle normaalisti, mut pykälä putoo heti kun kierrokset putoo korvakuulolta alle 1500rpm. Kakkonen toimii normaalisti, eikä ajossa oo ykköselläkään ongelmia, ainoastaan liikkeellelähössä. Vaihoin öljyt ja sutin, ei vaikutusta. Dex II laitoin, ainakin se nois th laatikoissa on toiminu. Onks toosa ny vaihtokunnos vai onks jotain mitä pystys tsekkaamaan ilman toosan irrotusta?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Vois koittaa säätää pannan ekaks ja jos ei auta niin servo pois ja kattoot missä kunnossa se metallinen tiivisterengas on.
     
  3. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Kiristin pannan internetin ihmeellisten ohjeitten mukaan eli about 10nm ja 3,5 kierrosta auki. Servon käytin pihalla ja siel oli ihan hyvä tiivisterengas. Kylmänä toimii hienosti mut kunhan lämpiää niin toi liikkeellelähtö on aika sutimista, siis lootan. Pakki pelaa niinkun kuuluukin. Eteenpäin kun laittaa niin kierroksia tarvii reippaasti että ottaa vaihteen päällee, ja heti kun kierrokset putoo ni pykäläkin putoo. Oli aika mielenkiintosta ajaa auto talliin kun on sellanen parin metrin luiska ennen tallia :D .Tyhjäkäynnilläkin yrittää selkeesti laittaa, mut ei mee ees niin paljoa päälle et lähtis auto liikkeelle. Kokeilin hieman nostaa tyhjäkäyntiäkin mut ei apua. Illala tsekkaan vielä et kiertäähän tuola lauhdutusputkissa varmasti öljy, vai toimisko nää ollenkaan jos linja on tukossa?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Olisko öölipumppu senverran kulahtanut että kuumalla öölillä tuotto ei riitä pikkukiekoilla.
     
  5. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Joo, tää arpa ei tainnu ny voittaa. Outoo et pakilla pelaa normaalisti, mut ei tohon oikeen muuta diagnoosii enää oikee voi olla. Heitetään ny lauantain yks 500 kilsan reisu ja katotaan kuin pelaa. Jos se ny syksyyn asti pelais ni vaihtelis sit ton nurkas lojuvan 350 toosan tilalle, jos siin olis parempi arpaonni :D
     
  6. ViLU

    ViLU Gearhead

    Ei muuten sit paljoo maksa täydellinen korjaussarja tohon PG:n lootaan. Yksinkertainen purkaa ja lyödä takas läjään, viikonlopun jumppa. Onnistuu myös ensikertalaiselta, been there done that.
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Siitä on panta paskana. Sen vaihdolla selviät.
     
  8. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Joo sen verran onneton keksintö on toi pg pikkulohkon perään et vaihdan tilalle th350:sen kunhan kerkiän, enkä uhraa aikaa enää tuohon. Kiitoksia vinkeistä kuitenkin!
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead


    Kun saat sen irti, niin ostan sen epäkuntoisen pois, jos hinta on kohillaan. Tarjoa numeroon o44o727454 Luigi. Hyvinkäältä voin tulla sen noutamaankin.
     
  10. metriläinen

    metriläinen Gearhead

    Joo pietään mielessä. Loppukesästä varmaankin ajankohtasta.
     
  11. reijo

    reijo 3rd gear

    Mistäs johtuu pg lootan "ulina".....vaihdoin viimeviikolla kone +laatikko paketin autooni.Park ja N asennossa loota "ulisee" mutta kun kun tyrkkää vaihteen päälle niin ulina loppu ja ajossa loota vaihtaa suht normaalisti....
     
  12. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ei taida olla mikään ongelma, mulla ne kaikki on enempi-vähempi pitäneet pientä ulinaa just P ja N asennolla, sekä valu että alu-pg:t... :wink:
     
  13. reijo

    reijo 3rd gear

    OK...edellinen vaan oli paljon hiljaisempi,vaihtaisin sen takas mut kun tuli kardaania lyhennettya 60mm uuden lootan kans sopivaks...
     

Kerro tästä muillekin!