Räyskälä Vintage Drags

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Pöllyttäjä-73, 16.2.2015.

  1. impala67

    impala67 Double Gearhead

    herrassiunakkoon kun oli hauskaa! Ja kelikin kuin poverissa konsanaan. Silkkaa amerikkaa koko häppening, tykkäsin tykkäsin kyllä!
     
  2. SS-454

    SS-454 Gearhead

    Olipahan hienot kinkerit...Tätä tulee varmasti lisää.
    Parikymmentä kuvaa Jenkkiauto.com autotapahtumia sivulla.
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Vaikka itse 80-luvulla syntynyt niin todella hieno tapahtuma. Hienoa bongata täällä OD:llakin joskus mainittuja kiihdytyshärveleitä! YES!
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Olipa mukava tapahtuma! En ole koskaan ennen nähnyt kotimaan radalla kahta gasseria tai etumoottoridragsteria samaan aikaan viivalla, puhumattakaan koko stripin mittaisista burniksista koska pito oli luonnollisesti onneton tehokkaammille laitteille.

    Vaikka aikoja ei kellotettu, oli skaboissa tekemisen meininki, ja oli myös mukava havaita kuinka senioriluokan kisaajatkin nuortuivat sen kolmekymmentä vuotta päästessään pistämään parastaan stripillä.
    Just tällaisia leppoisia ja hyväntuulisia kisoja lisää! Hienoa!
     
  5. Zege

    Zege 3rd gear

    Samaahan tässä hokee, kun edeltävätkin puheenvuorot. Erittäin hieno tapahtuma jossa yhdistyi hienolla tavalla tapahtumaksi tuollainen Drive-In/harrasteparkki/Drag Race. Paikkahan oli kaikenkaikkiaan mitä loistavin moiseen tapahtumaan.

    Harrate- & Do-Dads parkkia en kauheasti ehtinyt läpikäymään, mutta joku varmasti teki sen ja kuvia on varmasti sieltäkin odotettavissa.
    En tiedä laskiko kukaan, mutta olisi mielenkiintoista tietää paljonko siellä mahtoi olla autoja näissä parkeissa.

    Oletan, että tapahtuma saa jatkoa ja sinne kiihdyttelyyn löytyisi ennen kaikkea entistä kilpakalustoa enemmänkin. Siihen voisi tietysti auttaa jos ei tapahtuma olisi samaan aikaan SM-kisojen kanssa päällekkäin. Toivottavasti tuohon aikataulutukseen löytisi joku hyvä ratkaisu.

    Kuvia tulee varmaan joskus myöhemmin laiteltua, mutta harjoittelin (taas kerran) välillä myös videointia.
    Pari ”teosta” löydyy nyt noiden linkkien takaa
    http://www.zegetion.com/MotorSport/Drag ... -QTZzHnd/A
    http://www.zegetion.com/MotorSport/Drag ... -dkCwDXt/A
     
  6. galaxie347

    galaxie347 1st gear

    Taisipa olla Suomen eka etumoottori dragster parilähtö ikinä....
     
  7. BBC

    BBC Guest

    Iso hatunnosto tapahtumanjärjestäjille ja yläkertakin kunnioitti tapahtumaa hyvällä kelillä. Lehdissä tulee näkymään ja Tais siellä TV miehiäkin pyöriä ja ainakin Kuosmastimppan autoa kävi ihmettelelmässä puoliseitsemän -ohjelman toimittaja.

    Voi sanoa että jo pelkästään harrasteautoparkki oli sitä luokkaa että nähtävää ja ihmeteltävää oli yllin kyllin. Sekin kertoo jo tapahtuman kiinnostavuudesta, kun näki monia tuttuja Rovaniemeltä, Joensuusta, Kuopiosta, Turusta, Helsingistä, Porista,... eli aika hyvin joka ilmansuunnasta ja kaukaa,....

    Tuommoinen hyväntuulinen ja leikkimielinen hottentottimeininki on kyllä tarttuvaa ja varmasti poikii kiinnostusta jatkossakin ja tulipa käytyä paikassa 31vuoden jälkeen. Lisää oli tullut kiitoratoja, puut kasvaneet jne mutta nostalgia tunnelmaa oli kyllä enemmän kuin olisi osannut odottaa.

    AULIS

    Samalla reissulla tuli käytyä tikkurilan cruisingissa, hot rod ajelua letkassa pitkin mutkaisia maaseututeitä, räyskälä vintage race ja vielä Tampereella cruisingissa kotimatkalla. Ja tietenkin pelkkä 500mailia viikonlopussa rodilla on jo mukavaa hommaa,....
     
  8. Substitute

    Substitute Gearhead

  9. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Mahtava tapahtuma... aiempien viestien kannalla ollaan.

    Tätä lisää.
     
  10. tjuhasal

    tjuhasal 3rd gear

    Erittäin hieno tapahtuma
    Toivottavasti saa jatkoa
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kiitos linkistä Subs. Kati asiallinen toimittaja eikä mkn viherkommr.. Nyt potuttaa kuin pientä oravaa kun en päässyt mukaan. Siis katsojaksi. Nimim alusta asti Räyskälässä Keimolan jälkeen ollut 58.
     
  12. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    Seuraavalla kerralla kun ja jos tapahtuma järjestetään niin epäilen että parkkipaikat loppuu kesken yleisömäärän ja osallistujuien takia.
    Varmasti yksi kesän parhaimpia tapahtumia vaikka reissu vähän venähtikin kun käytiin kääntymässä illalla vielä Porvoon cruisingissa.
     
  13. buick65

    buick65 Gearhead

  14. petpi

    petpi 3rd gear

  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Todella hieno tapahtuma ja loistavaa kalustoa radalla.
    Suurkiitokset järjestäjille !
    Kamera oli mukana ja kuvia tulee näkyviin, kunhan kotikone suostuu käynnistymään.
     
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Erittäin mukava tapahtuma.Lisää tämmöistä.
     
  17. Kyllä oli asiaa! Hieno kokemus ja rento meininki ilman turhia jäkittelyjä.
     
  18. bel58

    bel58 3rd gear

    kyllä kansa tykkäs.
     
  19. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tämä oli kyllä parasta videota oikein pitkään aikaan. nerokasta kiinnitellä kamera eri autoihin vetäisyjen ajaksi.
     
  20. debner

    debner Gearhead

Kerro tästä muillekin!