Etelävalitoiden lippu harrastuksessa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja PauliP, 1.10.2006.

  1. garagektc

    garagektc Gearhead

    rebel-lippu, rebel-jätkä, HIFK-kommari, natsi-neekeri... :D
    VOI KYYNEL!!!
     
  2. apukuski

    apukuski Gearhead

    Tuolla toisaalla kun oli juttua tästä aiheesta niin nostetaan tää nyt sit esille. Suomessahan tuo lipun käyttö on autoharrastuksen parissa vielä aika lievää verrattuna länsinaapuriin.. Suomessa taitas saada sakot jos vetäis autonsa perässä asuntovaunua joka on maalattu kokonaan rebel-lipuksi :lol:
     
  3. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    niin, ihan vaan tiedoksi niille jotka ei tia etta taa "rebel-lippu" eli stars and bars on Georgian osavaltion lippu via tanakin paivana...
     
  4. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

  5. SamiL

    SamiL Gearhead

    Tai siis oli osana Georgian lippua vuosina 1956-2001. Sen jälkeen lippu on tainnut vaihtua parikin kertaa.
     
  6. Batmobile

    Batmobile Double Gearhead

    Kajaanissa näin viimekesän kun yönmusta neekrei ajeli polkupyörällä, ja paidan selkämystä koristi iso rebel-lippu :)
     
  7. jones88

    jones88 Gearhead

  8. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Samaa ajattelin itsekin :)
     
  9. Quest

    Quest Gearhead

    Hauska aihe
    Lippu säilyy ja pysyy koska etelän väki on erittäin ylpeää ja miksei olisi.
    Tosin vanhat aatteet ja uskomukset ovat edelleen voimissan joissakin paikoissa. Se onko se nykypäivää ja älyllistä en ota kantaa. Sen saivat esim. tuta myös se enklantilainen auto-ohjelma äijä ja pitkä tukkaiset prätkä jätkät aikoinaan, kun "pojat" tulivat paikalle.

    Aikanaan ei ollut mitään tiedotusvälineitä yms millä väärää tietoa olisi saatu oiottua nopeasti ja oikein, ettei kaikkea "uutta tai poikkeavaa" tarvitse pelätä.
    Vertaa vaikka tähän kaikki inkkarit oli pahoja juttuun. Lukekaa Brownin: Haudatkaa sydämeni Wounded kneehin, niin tiedätte miksi inkkarit skalpeerasivat päänahkoja ja keiltä he sen oppivat (pohjoisvaltiolaisilta, tapporaha, todiste)

    Alkuperäiseen vanhaan kysymykseen miten rokkien roll ja etelävaltioiden lippu liittyvät toisiinsa? Mitäs musaa pohjoisvaltioista on tullut?
    :poff:
    Kaikille Elvis diggareille suosittelen seuraavia vanhoja blues kappaleita
    Rufus Thomas: Bear cat
    Magic Sam: 21 days in jail
    Suurimman osan näistä vanhoista Elviksen biiseistä voi ihan samalla tavalla kyseenalaistaa, ääneltää ja tulkinnaltaan kuitenkin mullekin kuningas. Mulle vaan tärkein aikakausi on nää In the Ghetto ja Suspicious minds ajat.
    Ja tää on vaan yksi näkökulma, ei herneitä
    Ja kuka tietää mistä tää punaniska herjanimi tulee?
     
  10. mb508

    mb508 Gearhead

    Quest:Ja kuka tietää mistä tää punaniska herjanimi tulee?
    Tuleeko se yksinkertaisesti siitä, että maalaiset ja farmarit (vanhoilliset) tekivät ulkotöitä ja auringon paahtama niska tuli tietenkin punaiseksi?
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Taitaapi toi punaniska nimitys kuiteskin tulla lähinnä siitä että etelävaltiolaiset "redneckit" oli enempikin sellasia melkosen ehdottomia tietyissä mielipiteissään ja oikealla elikkäs omalla tavallaan elämisen periaatteissa ja siinä sit alko herkästi niska punottamaan kun pinna kiristy etenkin toisinajattelijoiden kanssa väitellessä ja matsatessa :poff: ja ikäänkuin siitä siis toi nimitys :wink:
     
  12. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    http://www.50states.com/flag/gaflag.htm

    tiedoksi niille jotka ei tiedä, niin Georgian osavaltion lippu muistuttaa EU:n ja Kuuban lipun yhdistelmää :D
     
  13. Quest

    Quest Gearhead

    Oikeilla jäljillä olet.
    Aurinko liittyy
    Lyhyt siisti tukkamuoti (aikoinaan)
    Myydyin auto tyyppi (edelleenkin)
     
  14. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    niin, on nakojaan vaihtunu joskus lahimenneisyydessa, varmaan tommosten "seikkailija" tyyppisten .......rin k... imijoiden tahdosta, ihan oikeesti...sil
    lon kun meitsi alko pyoriin yrjolassa, yli 20 v sitten stars & bars oli tosiaan osavalton lippu, eraat piirit kylla jo sillon naki siita vaivaa ja vaati muutosta, tosin taa besserwisser -seikkailija ei tainnu olla via edes syntynyt... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  15. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Minä olen harkinnut ihan piruuttani vastavallankumouksellisena teettää kapinalipun jossa on valkea rasti sinisellä pohjalla, eli Skotlannin lipun. The North will rise again... Skotlannin ja muun Englannin välit ovat historian kuluessa olleet ihan yhtä lämpimät kuin USA:n etelä- ja pohjoisvaltioiden.
     
  16. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Siis mitä tuubaa sinä päästät?
     
  17. hillo-

    hillo- 3rd gear

    nostetaas tää tapeetille kun on lippukin taas nostettu pöydälle, mitä mieltä siis etelävaltioiden lipusta?
     
  18. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

Kerro tästä muillekin!