Roadkill

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anselmi, 9.4.2013.

  1. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Jotenkin tuntuu et alkaa loppuu pojilta ideat...
     
  3. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Niitä pitää sitten keksiä nopeasti lisää. Uusimman Hot Rod lehden välissä tuli tilauslappu; tilaa uusi Roadkill lehti nyt! Harkitsen vielä asiaa, tosin ajatus houkuttaa. Jos ei ideoita ala nimittäin tulemaan, niin varmaankin Dodgen väki keksii niitä nopeasti lisää (Hellcat kone siihen ja Hellcat kone tuohon, Dodge sitä ja Mopar tätä jne.)

    Tuossa Roadkill weppisivu, aika paljon kaikkea.

    http://www.roadkill.com/
     
  4. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    Jos ideat loppuu niin tikka käteen ja paikalliselta romikselta romua liikenteeseen :D
     
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Liitytty jäseneksi tuolla Roadkill sivulla. Sieltä löytyy myös osio missä voi ehdottaa aiheita uusiin jaksoihin, eli nyt voi syyttää itseään jos tuntuu että on aiheet loppu.
    Lueskelin general mayhem chargerin hellcat koneswappijuttua, koko projektilla ei ole kyllä enää mitään tekemistä alkuperäisten roadkill juttujen kanssa. Detroittilaisen erikoispajan ja tehtaan experimental osaston yhteisprojekti...whatever.
     
  6. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Juuri tätä tarkoitan. Joo onha se et faneilta tulee ideoita iha jees, mutta seulo ny sit 10000 ehdostusta joista yrität löytää jonkun helmen mitä ei ole vielä tehty.
     
  7. timppa50

    timppa50 3rd gear

  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Spinoffiin liittyen mitä mieltä porukka on siitä tony;stä hotrodgaragen juontajana?
     
  9. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Hyvä juontaja omasta mielestä.

    Mutta, Drag week alkaa huomenna. Taitaa suomea edustaa toi six-5 vette. Kyllä tuli yllätyksenä kun kuvia kattelin..
     
  10. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Nyt pikasesti lehteä selanneena niin paljon kuvia ja laadukkaalla paperilla painettuna ihan ok läpyskä. Juttua oikeastaan kaikesta mahdollisesta mikä moottorilla liikkuu.
     
  11. hlappis

    hlappis Gearhead

  12. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Pari ekaa jaksoa oli vähän sillee toi Tony et ei oikee tuntunut sopivalta, kehon elekieli oli vähän jäykkää ja nopsaan asiaan. Mut nyt pari jaksoa myöhemmin ihan ok, ei se tosin Finnegania päihintä, koskaan. :D
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Selittää liian vähän ja siinä alustan vaihdossa ei kertonut, et alusta tiukataan loppuun painopyörillä
    Sit kans musiikkia on liikaa siinä kun voisi selittää asioita, tuntuu et puolivillaisesti kertoo hommat kuten auton ohjekirja "lampun vaihto- aja huoltoliikeeseen"

    Moni haukkuu puhetta mut ite saan siitä selvää, jokin vaan tökkii

    Ja moni valitti siitä et laitetaan woimaa pick-uppiin ja ei sit burnista tulekkaan
     
  14. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Varmaan osasyy puolivillaisuuteen on että samasta aiheesta varmaan tehdään lehtiartikkeli ja jonkun pitäisi niitä lehtiäkin tilata/ostaa
     
  15. Elky70

    Elky70 Gearhead

    No Hot Rod Garagehan on aika pintapuolinen 20min videopläjäys eikä mikään kädestä pidettävä opastusvideosarja.
     
  16. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Yhden jakson katselin jo aikaa sitten. Vaikutti lähinnä tuote-esittelyltä. En ole sittemmin katsellut ollenkaan.
     
  17. Wade-

    Wade- Gearhead

    Sehän nyt lienee selvää että moiset ilmaisohjelmat ovat osittain tuote-esittelyjä. Eihän ne kamat niihin autoihin ilmaisia ole, niin pitää niitä sitten mainostaa.
    Itte oon kyllä kattonut jokaisen Roadkill-jakson ja ihan tykkään ohjelman ideasta, vaikka jotkut jaksot ehkä hieman tylsiä ovatkin, ja miltei joka autoon laitetaan MSD:n tai Holleyn ruisku. :lol:

    Kyllä sitä hot rod garageakin ihan mielellään kattelee, vaikka onkin vähän juosten viety läpi yleensä. Eipä noissa ainakaan niin paljoa oo täysin turhanpäivästä paskaa draamaa, niinkuin monissa maksukanavien auto-ohjelmissa... :eek:
     
  18. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Viittasin edellisessä viestissä juuri hot rod garageen. Roadkillit olen katsellut kaikki. Maksullisuudesta tai maksuttomuudesta ei mulla ole havaintoa, katson kaikki juutuubista.

    Roadkilleissä, ainakin ennen tätä Dodge-kaappausta, on tietty parasta juuri romiksilla, tienpäällä ja parkkipaikoilla tehdyt rakentelut ja rempat niillä kamoilla mitä sattuu löytymään.
     
  19. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Mitä katellu niitä nää ei selvinny jaksoon leikkauksia, niin materiaalia ois varmaan tunnin jaksoihin, mut sitä en tiedä miks sitä leikataan niin lyhyeksi vähemmän leikkaamistahan siinä olisi jos enemmän näytettäisiin
    Vai onko sit jotain esitysoikeus hommeleita, ettei saa olla pidempiä


    Hotrod garagehan on tuote esittelyä ja ne "opetus" pätkät on parantunu mun mielestä, mut sit tony ei jaksa selittää, et miks jotain tehdään, ite tiiän, et puslat kiritään paino päällä, mut jossei ole kaikkia jaksoja kattonu niin ei se selviä ja jos sattuu kattomaan näitä tony jaksoja niin vetäsee ne puslat momenttiin auto nosturilla ja sit ihmetellään miks meni kallis sarja pilalle

    Finnegan ja freiburger kertoi koko ajan nippeli tietoa, tony vaan irvistelee ja musiikki soi :odroll:
     
  20. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Täänään uusi jakso, hieman erilainen mutta toimiva.
    Hyvin puhuu Hell Cat.
     

Kerro tästä muillekin!