mitkä on fiilikset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

  1. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Muistaakseni a-body mopareiden lasit on aika hyvin ihan pilkingtonin listoilla, dusteriin ei löytynyt mutta dartit oli ainakin listalla. Tätä ei moni edes ajattele. Itse en vanhaa lasia laittaisi jos autolla on tarkoitus ajaakin.
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Juurikin näin. Pureiuista lasit lienee raikkaasti "hiekkapuhallettu" ettei moista kannata kiinnittää kun uutta on saatavilla. Sen sijaan tiiviste onkin sitten oma murheensa.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  5. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Eikös muuten tuulilasin hiontakin olis varteenotettava vaihtoehto, mikäli siis ei ole halkeamia tms.?

    Vai maksaako se jo uuden lasin hinnan?
     
  6. mavi

    mavi Gearhead

    Se on kyllä kuollut ajatus,jotain hyvin pientä naarmua saa hieman häivytettyä jos naarmu on lähinnä samentuma ,esim.lasin pyyhkijan aiheuttama,eikä ole terävä naarmu ,ei muuta.
     
  7. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Käyty hakemassa tuore leima
     
  8. cuda69

    cuda69 Gearhead

    Fiilikset on paskat,ois -65 stroker valiant tiedossa,mutta pitäis tuo farkku fury saaha ensin myytyä,ois sitte kolmas vallu mitä oon omistanut ja todennäkösesti viimeinen jenkki minkä ostan :)
     
  9. 69

    69 Gearhead

    Hieman haikeet, ajoin eilen Dartin talvisuojaan.
     
  10. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Aamulla meinasin tehä dartil hirven kans tuttavuutta mut onneks ysituumaset on tikissä. Äsken löysin vanhoja papereita joissa näky dartin ekan omistajan nimi. Numero palvelusta löyty useempi saman niminen ja ekalla löytyihan oikee henkilö. Mukava oli tarinoida autosta ja yllättyny oli puheluun vastaajakin.
     
  11. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Hyvä, tuli lähdettyä Dartilla kylille, kun ilmatkin kohdallaan =)
     
  12. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tenu-Dart meni talviunille. Viimeiselle lenkille lähtiessä tulipellin sähköliitos ilmoitti huonosta kunnostaan. Lähti kuitenkin, eikä jättänyt kauden viimeisellä reissulla ajoradan reunaan. Ensi kautta odotellessa pientä sähköjumppaa sekä ruiskun säätö juuri asennettujen 350cc suuttimien virtauksien mukaiseksi. Katsastuskin tuli ostettua valmiiksi Stockan hulluilta päiviltä (25€) odottelemaan kevättä.
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Reservin A-koppa harrastajan fiilikset hyvät. Koska tänään oli komea keli, niin ajoin pikku lenkin Polaralla. Oli muuten kivaa.
     
  14. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Lisää valoa pimeään. Muita sähkövaivoja selvitellessäni huomasin, että ajovaloissa on aika ohkainen johdotus alunperin. Eikä ne liittimetkään käytössä ole muutenkaan parantuneet. Asensin Bilteman 16,99 euron valojen releistyssarjan, jottei kaiken sähkön tartte kiertää kojelaudan hennoissa johtimissa. Ennestään oli tullut tehtyä jo sulakerasian vaihto uuteen luotettavampaan ja ampeerimittarin ohitus. Sekä laturiksi jokus "valmetin laturi", 70A. Kaikki plussaa ja käyvässä autossa akkujännite sopivat 14,2 volttia.

    Tuloksia. Luxit kasvoivat viiden metrin päästä mitattuna reilusta 300:sta viidensadan paikkeille. Semmoinen 50% lisää valotehoa yksin poistamalla turhat jännitehäviöt polttimoiden kannoilta. Tämän jälkeen uusin polttimot. Edelliset olivat "merkittömät" perus H4 polttimot made in Germany. Uudet olivat Osramin "jopa 60% lisää valotehoa. Luxit nousivat 600 tienoille, eli semmoinen 20% lisätehoa johtosarjoituksen päälle.

    Johtosarjalla tuli enemmän luxeja kuin polttimoiden vaihdolla. Ja on helppo asentaa.
     
  15. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Dartti taas työmatka-autoksi loppuviikoksi =)
     
  16. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kokeneena harrastajana, voisinko jopa määritellä "vanhempana" harrastajana, muista laittaa reumaluukut kiinni!! :lol:
     
  17. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    Sain vihdoin oikeat palikat A833 ja 8 3/4 väliin, eli kardaanin kiinni GTSsään...
     
  18. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Kävin eilen pesemässä Rotken ja ensi viikonloppuna taitaa siirtyä talviunille tuttuun latoon =)
     
  19. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Sain tuos jokunen päivä sitten dartin laajennetun syyshuollon tehtyä ja auton kuivaan säilöön talveks. Keväällä odottaa vielä takajarrujen kenkien vaihto ja sit sais lähteä taas radalle. Talliin ilmestyny myös 7 1/4 soveltuva lukko murikka 2.76 välitys ja banjoja mistä lähteä askartelemaan uutta perää.
     
  20. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hyvät fiilikset jäi eilisestä kun Löijy kurvasi Nummelan cruisingin kavittelupaikalle. Kiva nähdä nuoren kaverin jatkavan harrastusta siitä, mihin me geriatric-osasto aikoinaan lopetimme.
     

Kerro tästä muillekin!