toyota camry 1987

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja timopajala, 20.10.2015.

  1. timopajala

    timopajala Gearhead

    Nyt tuli hieman ongelmia tuon emännän kulkineen kanssa. Alko vuotaan ölppää niin reilusti et pitäs tiiviste sarja vaihtaa yläpäähän, hommassa ei sinällään oo ongelmaa mutta mitenkäs tälläsessä vehkeessä menee venttiilien säätö? kone siis 1,8 kaasari mallia, tarviiko tuohon jotain erikois työkaluja jne? Tarkoitus olis kansipahvista asti vaihtaa noi palikat uusiin.
     
  2. timopajala

    timopajala Gearhead

    lähinnä pitäs tietää noi välykset, ei kerro ees korjaus opas noita välyksiä ollenkaan...rakotulkilla noi vissii sais mittailtua jos tietäs vaan mitä ne pitäs olla.
     
  3. solar4

    solar4 2nd gear

    Öm, joskus muinoin kansipahvin tuollaiseen vaihdoin mutta oliskos ollut kakslitraisella koneella. Siinä ainakin oli hydrauliset nostajat, eikä välysten säätö ollut edes mahdollista..? Autodatasta piruuttani vilkaisin, se ei tarjoa ton ikäiseen Camryyn 1.8 vaihtoehtoa ollenkaan, mutta samanikäisestä Carinasta löytyy toi 1.8L 1S moottori, tosin E-mallina (ruisku?). Valve clearance -kohtaan on merkitty vain HYDRAULIC, joten eiköhän toikin oo "romut paikalleen ja se on siinä" mallia.
     
  4. timopajala

    timopajala Gearhead

    kiitos! näin se taitaa mennä :)
     
  5. devilman

    devilman 3rd gear

    Voi olla myös pala säätö. Eli siitä mihin nokka osuu niin irto pala minkä paksuutta vaihdetaan.
     
  6. timopajala

    timopajala Gearhead

    No laitan kaikki järjestykseen ja Samat romut takas nii ei pitäs tulla ongelmaa
     
  7. markol

    markol 3rd gear

    Joo 1S koneessa on hydrauliset nostimet. Ei tarvi/pysty säätää.
     

Kerro tästä muillekin!