supercarsca kokemuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja valmet7002, 20.2.2011.

  1. valmet7002

    valmet7002 3rd gear

    Ootteko hommanneet osia tai autoja yrityksen kautta. Millaisen palvelun olette saaneet? Onko toimistusajat ja hintataso pitäneet kutinsa. Olisi haaveissa hankkia uusi harrastekampe kesäksi.
     
  2. MOtorPARts

    MOtorPARts 1st gear

  3. JayJay

    JayJay 3rd gear

    Suosittelen etsimään luotettavamman toimittajan!!!! Itsekkin olen joutunut turvautumaan poliisin apuun erehdyttyäni käyttämään kyseistä firmaa..ja yllätys yllätys, poliisi arvasi kenestä on kyse ennenkuin sanoin ensimmäistäkään nimeä, joten tuttu tyyppi jo heillekkin. :mad:
    Tiedän kyllä onnistuneitakin toimituksia ko. firmalta, myönnetään, mutta en silti suosittele ottamaan riskiä.
     
  4. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Vähän erikoinen kaveri oli täälläpäässä kun kävin Challengerin koria taannoin katsomassa mutta päällisinpuolin kaikki toiminta näytti olevan ok.Ilmeisesti rakentelivat tilojaan kuntoon. Paljon oli osaa ainakin tontilla.. Ja ilahduttavan paljon harvinaisempia osia.Ei kuitenkaan päästy mistään kauppoihin joten turha reissu oli taannoin.

    Jos autoa hommaamassa niin otappa yhteys vaikka alpinetraden Petriin,kaikki toiminut loistavasti tähän asti.Hyvin pitänyt kärryillä kun peltiosaa on tilauksessa.
     
  5. valmet7002

    valmet7002 3rd gear

    Oispa kiva kuulla ,että onko kukaan saanut tilaamaansa artikkelia. Oisko jo monta miliisi tutkintaa käynnissä heidän toiminnastaan.
     
  6. FastEkiBeast

    FastEkiBeast 3rd gear

    Kaveri hommasi itselleen auton ko.firman kautta. Firma hoiti kaikki paperit, rahdit niinkuin pitikin. Äijä odottelee tällä hetkellä tullauspäätöstä ja kevättä että pääsis ajelee...
    Jos olisin hommaamassa autoa itselleni, ottaisin yhteyttä täälläkin aktiivisesti kirjottelevaan nimimerkkiin: Impala1968
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Tunteeko kukaan tätä miestä? Auto on tulossa hänen kauttaan. Järki lähtee kun ei ole enää saanut mitään kautta yhteyttä moneen viikkoon. Heinäkuun lopussa on viety auto satamaan ja ainut mitä on saanut sen jälkeen kuulla että se on pakattu konttiin.
     
  8. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kyllähän autot ja osat seilaavat yllättävän kauan maailman merillä.. Toki puhelimeen pitäisi vastata.
     
  9. mikkory

    mikkory 2nd gear

    Kyllä se sieltä ennemmin tai myöhemmin tulee. Ei oo vielä mitään jäänyt supercarsin kautta tulematta!
     
  10. tyyp360

    tyyp360 3rd gear

    Kokeileppa soittaa jostain muusta numerosta kuin omastasi , saattaa vastata yllättäen puhelimeen :poff: Oman autoni saapui kyseisen firman kautta myös , kesti vähän pitempään tulla mutta tuli kuitenkin....
     
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kokeilinkin yhtenä päivänä soitella toisesta numerosta, ei siltikään vastausta. Välillä on tuutannut varattua, hengissä lienee kuitenkin. Pitänee laittaa jäitä hattuun ja ootella, olis vaan kiva saada jotain väliaikatietoja kun on jo mennyt pari viikkoa "luvatun" yli.

    Edittiä: Nyt vastasi kun soittelin vaimon puhelimesta (19. kerta parin viikon sisään kun koitan soittaa). Muutama viikko pitää vielä sinnitellä, tulossa on...
     
  12. MJF

    MJF Double Gearhead

    Kuunvaihteessa olis pitänyt kontin rantautua ja sama perkeleen hiljaisuus jatkuu edelleen. Alkaa rauhallisellakin miehellä palaa käämit :mad:
     
  13. testaaja

    testaaja Gearhead

    Eikö sulle oo lähetetty mitään seuranta-numeroita? Sillähän sitä näkis, missä kontti kulkee.
     
  14. MJF

    MJF Double Gearhead

    Ei oo ei. Eilen kun annoin hälyyttää varmaan liki 10 minuuttia putkeen niin samalla tuli sähköposti että viivästyy vielä. Seurantatietoja koitin kysellä eilen viimeksi.
     
  15. Toke

    Toke Gearhead

    Itte ostin auton joskus tuolta, oli tosin suomessa jo valmiiks. Kaikki meni nappiin ja kuljetuskin järjestyi kotipihalle asti ihan nimellisellä korvauksella.
     
  16. testaaja

    testaaja Gearhead

    Tuohon kyllä täytyy sanoa, että ompa kuppanen lafka. Mulle on kottero vasta perjantaina lähössä ylittään isoa lätäkköä ja kontin seurantakoodi ollu tiedossa jo kaks viikkoa. On saanu kattoa seurannasta kontin liikkeitä pitkin yhdysvaltojen rataverkkoa. Ja kasvattaa kuumetta samalla. :rotfl:
     
  17. MJF

    MJF Double Gearhead

    No nyt tuli seurantatiedot sähköpostiin, kauanpa noita sai kyselläkin :-? Kontti on lähtenyt matkaan vasta 20.10, missä lie maannut melkeen 3kk lähtöä odottamassa :mad:
     
  18. MJF

    MJF Double Gearhead

    Auto kotona, loppu hyvin kaikki hyvin? Loppu tapahtuikin suht nopealla aikataululla, puhelimeenkin rupesi vastaamaan loppuajasta. Tuota 3kk viivästystä ja siihen liittyvää vastailemattomuutta lukuunottamatta meni hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!