Iroc z turbo??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja cumara, 17.11.2015.

  1. cumara

    cumara 3rd gear

    Morjensta. Tuli hankittua tuollainen turbotettu 89 iroc z Camaro(NUM-51)
    Jos auton rakentaja tunnistaa kulkupelin, tai satut muuten tietämään autosta jotain, niin laitatko vaikka privaa. Kiinnostais tietää vähän tarkemmin että mitä kaikkea tuohon on tehty. Kiitos jo etukäteen.
    -Hannu
     
  2. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Toivottavasti löytyy tietoa!

    Ja OT:nä, tällaisista kannattaa pitää huolta. Monasti rakentajansa silmäteriä ja mennyt uskomaton määrä tunteja ja rahaa. Ja kun myydään niin katsotaan vähän minne menee ja saatetaan laittaa jotain dokumenttejäkin mukaan. Mutta eipä se "hyvä koti" paljoa enää katsele minne myy, kunhan saa rahansa pois. Saati seuraava. Sitten ollaankin tilanteessa, että kun tulee vikaa, niin ei ole mitään tietoa mistä osista auto on rakennettu. Täytyy olla todella pätevä että noita jälkikäteen tutkimalla selvittää, ilman että koko laite pitää purkaa. Tuollainen auto kun päätyy normiomistajalla äkkiä parkkiksen perälle, kun tulee vähän vikaa eikä lähikorjaamo pysty auttamaan.

    Pitäisi koneistaa kaikista dokumenteistä rosterilaatat ja hitsata kiinni nokkapeltiin, ettei niiden hukkaaminen onnistu niin helposti. Tai edes rakentajan kilpi, nimi ja puhelinnumero!
     
  3. eekoo

    eekoo Gearhead

    pojan rakentama ja ex omistama, hänellä on tietotaito tuohon Camaroon. laitan sulle privana yhteystiedot.

    esa
     
  4. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    en oo ihan satavarma mut oliskohan tuosta ollut juttua f-body club of finlandin sivuilla joskus sata vuotta takaperin
     

Kerro tästä muillekin!