Chevy/GMC Subbe/Pickup jutustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kane, 12.8.2007.

  1. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Aikoinaan käynnistelin kuuskakkosta pakkasella, niin kovin pyöritti laiskasti, vaikka oli lämmityspiuhassa piiiitkään. No traktorilla apuvirtaa, eipä suuremmin vaikutusta... No yksi traktori vielä lisää apuvirtaa antamaan... :eek:
    Sitten alkoi tapahtumaan, startatessa kuului hel....tin kova pamaus...

    Lopputulos oli, että startista katkesi pultit, startin kuori halkesi , startti putosi kardaanin päälle ja sähköjohdot rätisi maihin... :mad:

    Syy tapahtuneeseen oli vuotava kansipahvi (sylinterissä jäähdytysnestetttä) ja puuttuva startin takatuki :soosoo:
     
  2. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    2-rivissä liikkuu vain se yksittäisjakkara kiskoilla, eli 3-riville mennään apukuskinpuoleisesta takaovesta. Ainakin meidän -99 subessa on noin. ;)

    Oikeestihan nuo HD2500 Subet saa rekattua 8 hengelle. 2+3+3 penkeillä. ;)
     
  3. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Menikö veivi myös mutkalle?
     
  4. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Startin vielä korjasin ja sain koneen käyntiin, mutta moottori oli huonossa hapessa. Piti luopua siitä kiesistä, kun alkoi kotiväellä lämmöt nousemaan amerikanautojen suhteen :rotfl:
     
  5. tonokki

    tonokki 1st gear

    Terve! Mistäköhän lähtisi vikaa paikallistamaan. Elikkäs moottoritielle kiihyttäessä laatikko vaihtaa nätisti 1-2-3-4 mutta 4 vaihteella kierrokset hyppii 90 vauhdissa n. 2200-2500 väliä.välillä pysyy pitempäänkin matalilla kierroksilla niinkun pitäisi mut sitten taas "lukitus" aukeaa ja lukittuu taas edestakaisin. Cruise pysyy päällä kyllä. Samalla huomasin että tyhjäkäynti on noussut n700 kierroksesta 1000 kieppeille. Kyseessä siis 4x4 2500 6.5td suburban 95vm. Pakkasilla toimi hyvin kun kävin 1500 km reissun mutta plussat kun tuli niin alkoi tämä.
     
  6. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Tuli muuten auton mukana 12000 lbs sähkövinssi kaukosäätimellä jota minä en tarvitse, olisi siis myynnis. Malli on EW-12000. Kuvia saa spostiin. Hp.350e
     
  7. Juxska

    Juxska 1st gear

    Paitsi ettei tos mun ysivitoses kuusvitoses ei ole penkillä kiskoja. Kippaa vaa se istuin ja selkänoja sit. Jotai ihme vaijeieita ja jousia tosin lattialla.
    Tajusin eilen rassates, ettei toinen turvavyö tule ulos, ja tnwises sit ei ole lukitusta ollenkaan. Se valmis auto olis vöinu olla fiksuin.
    Mulla tulee sitäpaitsi 2 pistevyö katosta, ja se penkki mitä olin ostamas, niin siinä oli lantiovyöt...
     
  8. tonokki

    tonokki 1st gear


    Itse itselleni vastaten. Termostaatin alla oleva liitin halki ja huonosti paikallaan. Öljysin ja laitoin nippusiteellä paikalleen niin jo pelittää. Ainakin toistaseksi äsken töihin tullessä 20 km matkan.
     
  9. jake81

    jake81 Gearhead

    Onkos kukaan muu harkinnut/ laittanut vedettömiä jäähdytin nesteitä näihin kattiloihin?
     
  10. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Kuinkas usein tuohon kuuspuolikkaaseen kannattaa vaihtaa hehkut? Ei hajuakaan koska vaihdettu ja olis tarkotuksena laittaa tuo marteliuksen downpipe niin kannattais varmaan samalla vaihtaa hehkut?
     
  11. tapsa4x4

    tapsa4x4 Gearhead

    Mikä on merkki vinssille?uus vai käytetty?
     
  12. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Käytetty tuo kait on, katton merkin huomenna.
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

    tiedä vaihtovälistä,mutta jos downpipen vaihdat niin vaihda ainakin ne kaksi takimmaista samalla,muut on helppo vaihtaa.Ja kojolta kunnon kynttilät.
     
  14. Kratz

    Kratz 1st gear

    Osaiskohan täällä joku kertoa mistä mahtais johtua, kun auto alkaa pompottaa (täristää) auton takapäätä kun vaihdelaatikko kytkee lukko vitosen ja kutosen. Kyseessä gmc sierra 2500HD, 2006.
     
  15. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

  16. jermu88

    jermu88 2nd gear

    Kylläpä on surkias tuuria, nyt simahti tuulettimen moottori ja tietysti juur sinä päivänä kun on sählyvuoro. Lasit oli kokolailla huurus kotimatkan. Ei kellään sattuis pyöriä ylimääräsenä?
     
  17. jake81

    jake81 Gearhead

    Hjälp. 4l80 laatikossa Epc solenoidin liitin sopii paikalleen kumminpäin tahansa, mitenpäin sen kuuluu olla?? Johtosarjan ja solkkujen uusiminen menossa.
     
  18. Pedro81

    Pedro81 1st gear

  19. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Rouvalla tommosessa seka pyörityksessä 16-17l satasella
     
  20. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Karkeesti vuoden keskikulutus asettuu 18l/100km paikkeille kun talvella eberillä lämmittelee.
     

Kerro tästä muillekin!