Stadin Cruising 5.7.2019

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kautsi, 2.6.2010.

  1. Vallu

    Vallu Gearhead

    Eiköhän liene uuden paikan etsintä edessä, jos toteutuu. :(
     
  2. Vallu

    Vallu Gearhead

  3. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Saadaanko Stadiin taas oikea Cruising? Muutoksen tuulet puhaltavat PK-seudulla kun Espoon Snacky katosi ja fiilis Niittykummussa on vähän niin ja näin nyt. Vielä kun Malmilla voidaan kerääntyä niin sieltähän on hyvä aloittaa ja sit porukalla cruisailla etelästadiin jonnekkin...
     
  4. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Juu se malmilla pyörähtäminen sopi mielestäni mainiosti tohon stadin kruising aloitukseen ja siitä sitten vaan ajelemaan ja homma kehittyy ihan automaattisesti, niin kuin se on kehittynyt aiemminkin sitä mukaa kun on vanhoista kokoontumispaikoista jouduttu luopumaan.
     
  5. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Saadaan Malmilta- Stadiin kunnon ryhmä kasaan.

    t. T-50 8)

     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    HIENOA ! :D

    Tuota Kauppatorin sulkemista onkin odoteltu jo vuosia, sillä tavalla on edes pieni toivo saada palautettua taas Cruising Helsinkiin.
    Toivotaan että tuo todella menee läpi, se olisi paras uutinen vuosiin 8)

    Toivon mukaan homma leviää ympäri kaupunkia useampiin paikkoihin kuten se ennenkin on ollut ja niiden väliä voi ajaa, kaupungillakin pyörisi silloin kalustoa paremmin.
    Kauppatorilla kokoontuivat ennen lähinnä Cadillacit, eikä juuri muita.

    Vielä kun saataisiin joku radio vetämään Cruising Showta vanhaan malliin...silloin Radio City - punainen Chevy Van kiersi kaupunkia, "Radio City Cruising Show" pyöri aalloilla...valittiiin "illan kuumin ja coolein auto"...haikeudella muistelen noita aikoja.
    Sen jälkeen siellä onkin ollut vain "Kuppatori härdelli", ei ole jaksanut edes käydä kun kerran 2008 ja viime elokuussa ajoin kerran siitä torin ohi.

    FHRA:n järjestämä pre-cruising ilta Malmin lentoasemalla on pahuksen hieno juttu, siellä voi käydä jatkossakin jos sitä jatketaan.
     
  7. 66monaco

    66monaco Gearhead

    mielestäni vaihtoehto mestat parkingille ois hernesaari, kisahallin parkkis (mikä ikävä kyllä usein täynnä), velodromi parkkis...hietsu ois kyl jees mut se saakelin ajokielto 22 jälkee...
     
  8. timppa50

    timppa50 3rd gear

    2013 sitä cruisailua" Bee One" aloitteli kiitettävästi, mutta nyt on varmasti hyvä hetki kokeilla uudestaan... 8)
     
  9. rb

    rb Double Gearhead

    Eiks nyt stadista löydy mitään mestaa, missä olisi hyvin tilaa kaikille parkkeerata??

    Kertaakaan en ole käynyt kauppatorilla, mutta ymmärtääkseni systeemi on sellainen, että ketkä sieltä ajoissa on saanut kytättyä parkkiruudun ovat ainoat onnekkaat ja ovat siinä sitten tappiin asti, kun muu porukka saa etsiä parkkipaikkansa sit jostain mistä nyt ikinä sattuu semmoinen löytymään?

    ...............................................................................................................................................

    Niin joo..

    Mitäs jos messuhalli ilmottas, että portit on avoinna tiettyinä perjantaina, niin sillonhan se ei ois mitään järjestettyy.....
     
  10. 66monaco

    66monaco Gearhead

    se oli joo kiva! mutta jotkut "hengailu" mestat ois kuitenki jees, eihän sitä ketään nää jos ratin takana kokoilta ollaan :)
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No jos ajelee malmille ajoissa, siel ehtii parkkeeraa ja jututtaa tuttuja aika hyvin, ryypätä(esim.kahvia) ja tuijottaa konehuoneita(vaikka autojen). Sit kruisailee kohti hietsua vapaavalintaisia reittejä, taas saapi pysäköidä ja suorittaa oheistoimintoja. Ja viimeistään ennen iltakymppiä lähtee taas liikkeelle, ilman kummempaa määränpäätä tai ryhmäpysäköintiä. Ajelee vaik burgerille, kalialle, kaffelle tms. ja sit taas ajelee.

    Sen verran ajoissa porukka lähteny pois kruisngeista jo nykyään, että toi 22:00 hietsu kielto ei oo mielestäni mikään "justhan tää alko" aikaraja, vaan aika moni on siinävaiheessa menossa jo kummasti kohti kotia. Kruisatkaa niillä autoilla älkääkä vain keskittykö siihen miten kruisingissa voisi olla kruisaamatta keskitetysti samassa paikassa.
     
  12. timppa50

    timppa50 3rd gear



    https://www.youtube.com/watch?v=OLv3XXNgbBk 8)
     
  13. niclas

    niclas Gearhead

  14. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

  15. toadfin

    toadfin 1st gear

    Muokattu: 28.2.2016
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Suunnittelevat torien aukioloaikojen pidentämistä, eli parkingin aloitusajankohta myöhentyisi.

    http://www.hs.fi/kaupunki/a1457074703810

    Mitä sitten tarkoittaa käytännössä pesujen ajankohdan myöhentäminen ja kertojen harventaminen ?
     
  17. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Tämä tarkoittaisi entistä enemmän ruuhkaa tuossa klo 19 jälkeen kun kaikki yrittää puskee tonne ennen ku pitää lähtee kotiin.
     
  18. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Huomenna jo hätäisiä parkkingeja?
     
  19. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

  20. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    -59 just pesty...
     
    Elky70 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!