uusittu oodee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Jokeri, 24.2.2016.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    aivan paska tämä uusi oodee. oon selannu jo alle 5 minuuttia arvioisi, ja oon ihan varma että tää on ihan perseestä. vanha oli paree, antakaa vanha, vuoden 2001 oodee takaisin

    oikeastaan kirjoitin koko vitsin vain ja ainoastaan siksi että saan olla ensimmäinen joka nurisee. ei mulla oikeesti oo valittamista, luulisin
     
    Mikkis, 59Kingswood ja Ylläpito tykkäävät tästä.
  2. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Hyvät selkeät uudet sivut. Ensituntuntumalla selvempi ja parempi lajittelu topikeissa, eri keskutelusydeemeissä ym. aiheissa. KIITOS.

    Make
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  3. coolcarshq

    coolcarshq 2nd gear

    W T F!! Mitä tapahtui rompetorille?!
     
  4. Markuk

    Markuk 2nd gear

    :eek: Siellä missä pitääkin...
     
  5. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Tässä on vielä paitsi totuttelua, mutta myös paljon sellaistra säätöä jäljellä jolla saadaan hiottua systeemi toimivaksi sitten kun on oikeita käyttäjiä sivustoa käyttämässä ja palautetta antamassa.

    Rompetori-osiot on toistaiseksi entisellä paikallaan, mutta niistä kyllä on tarkoitus luopua siinä vaiheessa kun uusi monipuolisilla hakutoiminnoilla ja kuvallisilla ilmoituksilla varustettu V8-Market osasto saadaan kunnolla vauhtiin.
     
    Elky70 tykkää tästä.
  6. rakkari

    rakkari 3rd gear

    nyt on pakko avautua!! miksi kaikki täytyy pilata/uudistaa?? saatana, se kaikkein pyhin ja aito asia mihin ei sais koskea, mikä ei petä tai hylkää nimittäin kaiken tuntema OD.. mitä vikaa siinä vanhassa formaatissa oli mikä toimis kaikessa yksinkertaisuudessa?? kiva kattoa ensimaisenä kun sivuston avaa niin jotain vitun pelimainosta?? ketä vittu kiinnostaa?? ja toi v8 market muistutti lähinnä nettiautoa!! ja jos toi rompetori osio on jossain siirtymäajassa loppuen lähiaikoina niin mitäs sitten tehdään?? jollain hakujutuillako osia haetaan? ei tule mitään.. olen mielenipahoittanut ja päiväni on pilalla.
     
    pas2, z 900, falcon1 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Missä "näytä omat viestit" painike???
     
    Moparisti tykkää tästä.
  8. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Rakkari

    Hoida ja YLLÄPIDÄ foorumia ja tee sivut niin kuin haluat, jos osaat, kerkiät VAPAA AJALLASI.

    Miksi pitää valittaa, kun Ylläpitäjät yrittää / tekee parhaansa.
     
  9. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Nimimerkkisi vieressä lukee saapuneet. Sieltä löytyy.
     
  10. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Se on toistaiseksi jäänyt vähän piiloon, mutta löytyy tuosta keskustelupalstan oikeasta yläkulmasta. Kun vie hiiren tai sormen siihen oman nimimerkin päälle (ei koko sivuston yläkulma vaan tämän vaalean laatikon yläkulma) niin siitä aukeaa valikko jossa "omat viestit" on -- siirretään se paremmin esille kun ehditään.
     
  11. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Jaajuu nyt löysin sen painikkeen, onpa perseestä varsinkin jos käyttää tabletilla...

    En ymmärrä miksei saisi valittaa. Vähän sama jos toisit auton mulle maalaukseen ja maalaisin sen päin persettä niin oletko valittamatta jos parhaani yritin ja vapaa ajalla maalasin?
     
  12. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Miksi se edellinen ja selkeä/toimiva foorumi piti mennä uudistamaan ja tekemään hankalammaksi kaikilta osin?....Tässäkin nähdään taasen se,että uudistukset eivät koskaan paranna tilannetta...
     
    pas2 ja Eyetech tykkäävät tästä.
  13. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    kyllä me tähän pikkuhiljaa totutaan. :D
     
    hantta tykkää tästä.
  14. rakkari

    rakkari 3rd gear

    ilmoitin vaan mielipiteeni uudistuksesta.. ja minkä helvetin takia täällä on jotain twiittaus/ naamakirja / tykkää ym paskaa? täähän on käsittääkseni takamettien Elvisten romujen ropaus sivusto eikä mikään hiton naamakirja? tää menee samaan kastiin kun esim joku vanha legendaarinen kulunut huoltsikka missä olet 25vuotta käynyt kahvilla/tankkaamassa/jauhanut paskaa nurkkapöydän kaikkein kovimpien kanssa, ja yhtenä yönä se on purettu ja tilalla on joku saatanan ABC moderneineen konekahvikoneineen mitä ei osaa edes käyttää yms yms.. vai olenkohan mä vaan niin vanhoillinen kun en tämmösiä uudistus vouhotuksia käsitä, j mun puolesta tämä asia oli tässä.
     
    pas2, falcon1, bottipoika ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  15. ventora

    ventora 2nd gear

    vanhanaikaisena 1000 kertaa parempi, aika vastaava muutos kun myydä harraste vehkeet pois ja osaa uus kia kun vastaa paremmin tämän päivän tarpeita
     
    pas2, Nick, hantta ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Kyllä ne ajan saatossa tuppaa parantamaan. Muuten asuttaisiin vielä luolissa. Kaikkeen tottuu ja oli siinä edellisessä alustassa korjattavaakin, joskin oli toimivuutta myös. Pikaisella tutkimisella olen positiivisella mielellä tämän systeemin kanssa. Hymiöitä on vaan liian vähän! :D
     
    Nick tykkää tästä.
  17. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Jotenkin tää värimaailma on miun silmään aika räikee.
    Tähänkin ehkä tottuu tai sitten ei...
     
  18. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Tutkitaan nyt ensin ja hutkitaan sitten.
    Allekirjoitus on ainakin kadoksissa ja hymiöt ei miellytä. Ne vanhat oli aika uniikkeja.
     
    mpower, Naumasto, Nick ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ton 15 senttiä yläreunasta kun sais vidhuun niin ei tarttis skrollailla niin pirusti.

    Kyllä tästä uudistuksesta selvitään. Yyveet tuntu kummallisilta enkä löytänyt poistamismahdollisuutta.
     
    Nick tykkää tästä.
  20. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Näin kännykällä selaillessa tää uusi versio ainakin tuntuu paremmin toimivalta kuin vanha. Saa nähdä mitä sitten miettii kun koneella tänne eksyy kurkkaamaan.
     

Kerro tästä muillekin!