uusittu oodee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Jokeri, 24.2.2016.

  1. creep

    creep 1st gear

    Kyllä tästä vielä hyvä tulee, tän kehitykseen voidaan varmaan tässä vaiheessa vielä vaikuttaa ;)
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Muutaman minuutin perusteella ei ainakaan huonompi kuin vanha. Sen omituisuuksiin en ehtinyt vielä tottua. Vanhimpaan lukemattomaan viestiin vievä nappi vie aivan liian vanhaan, pari kolme sivua pitää selata että pääsee oikeasti lukemattomaan. Korjaantunee ehkä itsekseen kun muutaman kerran käy tällä uudella.

    Jos ennen oli parempi, niin tilatkaa paikallislehti. Jaaniin, se on valkoinen...
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  3. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    kännykällä ja koneella olen nyt joutunut kirjautumaan melkein joka kerta aina uudelleen, vaikka täpät päällä, että muista minut ja salasanat tallennettu... hankalaa.

    Muutoin kyllä positiivinen fiilis... totuttelua kaipaa, mutta onhan tässä aikaa...
     
    Ylläpito tykkää tästä.
  4. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Kehitykseen voi vielä vaikuttaa ja kaikki annettu palaute kyllä otetaan huomioon. Emme me tätä itsellemme tee vaan teille arvon käyttäjät :)

    Käyttäjän kannalta suurin huomio kiinnittyy varmasti väreihin ja fontteihin, mutta se kaikkein suurin urakka on tehty tuolla pinnan alla. Nyt ollaan päästy eroon valtavasta purkkapatenttien kerrostumasta, joka nipin napin kesti näinkin kauan. Teknisesti kaikki on uusittua, foorumialusta, julkaisualusta, palvelintekniikka. Nyt kun perusasiat on kunnossa niin on huomattavasti paremmat mahdollisuudet kehittää muutakin toiminnallisuutta. Nyt on julkaistu vasta ensimmäinen vaihe uudistuksista - lisää on tulossa kunhan tämä uudistus ensin saadaan hiottua palautteen perusteella.
     
    päivystäjä tykkää tästä.
  5. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Sama juttu vaivaa vielä Ylläpito-tunnustakin, mutta sitä tutkaillaan. Tämä voi myös johtua siitä, että muutoksia on tehty tänään ja vanhan sivuston ja palvelimen evästeet saattavat vielä kummitella välimuisteissa ja välityspalvelimissa. Mutta asiaa tutkitaan ja eiköhän se siitä korjaannu.
     
  6. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Näin vähän ajattelinkin ja hyvä jos tutkinnassa.

    Ja vielä pikku nyanssi... jenkkiformaatin mukaiset tuhaterottimet pilkulla ei oikein suomalaisen silmään sovi... parempi olis ilman pilkkua.
     
  7. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Hyvä huomio. Ne on tulleet amerikkalaisen softan oletuksena, joten fiksaillaan jahka ehditään.
     
    Jymy70 tykkää tästä.
  8. Gear Banger

    Gear Banger Gearhead

    Aktiivisuuspisteet , tykkäykset , v8 market ,huh huh.........
     
  9. Jymy70

    Jymy70 Gearhead

    Ou jee! Eka postaus tehty ja ilokseni huomasin, että kuvien liittäminen onnistuu nyt vaivattomasti... kiitos! Aikaisemmin tämä kuvien kikkailu ulkoisen saitin kautta oli hankalaa.

    Etusivulla huomasin, että viimeisin viesti ei näy lähettäjän mukaan, vaan menee viestiketjun alkuun... varmaan asetuksista kiinni.
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Allekirjoitukset on näyttäneet kadonneen, no ehkä ne on tarpeeksi kauan olleetkin...? Saa nähdä miten tähän tottuu, vähän yllärinä kyllä tuli tämä uudistus kun joka päivä ei täällä käy. Kakkosvaihteella näyttäisi olevan menossa, liittyyköhän tuo kirjoitettujen viestien määrään tai johonkin tuo "vaihde"?
     
  11. LinCoMk

    LinCoMk Gearhead

    Joo Joo, tämä on sitä muutosvastaisuutta kun jotain uutta yritetään tehdä, kestää vähän aikaa tottua, mutta eiköhän se tästä ;)
     
  12. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Tuolta etusivulta kun avaa (kirjautuneena) jonkun aiheen avautumaan uudessa välilehdessä, se aukeaa "ei kirjautuneena"-tilassa ketjun ekalle sivulle. Päivittämällälläkään välilehti ei havaitse kirjautuneena olemista, joten ekaan lukemattomaan viestiin on aika työläs päästä :(

    ja selaimena on chrome...
     
  13. Vuokralainen

    Vuokralainen Gearhead

    Tota taustan väriä lukuunottamatta ihan hyvähän tämä on. Ainakin toimii paljon nopeemmin ku entinen.
     
  14. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Mistä näkee et onko vastaanottaja lukenut yksityisviestin?
     
    duel tykkää tästä.
  15. smuige

    smuige Gearhead

    Aivan karmea käytä mun android tabletilla ja luurilla. Member since usacarclub.net mutta eiköhän tämä ollut tässä. Kiitos näistä vuosista.
     
  16. artz

    artz Gearhead

    Tuo "omat viestini" oli mullakin hukassa mutta löytyi tosiaan tuolta oman nimimerkin luota. Se jo luvattiinkin siirtää parempaan paikkaan mikä on hyvä. Se vaan että ainakin mulla lista on tyhjä. Saisiko siihen päivitettyä vanhan OD version "omat viestit" listan?

    En ole vielä tutustunut mitä sivustoasetuksia täältä saa, mutta tuon valkoisen pohjavärin saisi mielellään valita itse joksikin muuksi. ..ehkä se jo täällä on, ehkä ei..
     
  17. electra1

    electra1 Gearhead

    Ihan hyvältä vaikuttaa, etusivu oli suorastaan tyylikäs, mutta muutaman sekunnin sadasosan jälkeen hienon maisemakuvan päälle ilmestyy mainos. Argh!! Kestihän se aikansa tottua kun od silloin viimeksi uudistui :D
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kivaa kun nyt pääsee tykkäämään niin maan perkuleesti. Uutta mulle kun en ole fazepuukissa.:D Hymiötkin on näköjään pantu vaihtoon. :p Saako täällä vielä puhua mamuista negatiivissävytteiseen sävyyn?o_O
     
    sectoid tykkää tästä.
  19. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mitä noi kakkos ja kolmosvaihteet meinaa? Mulla on 3rd gear..
     
  20. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Sama juttu täällä ! Aivan hirveä käyttää tabletilla ainakin. Kännykkää en ole käyttänyt.

    Voisiko nuo sivun sivussa olevat etusivu, keskustelu linkit jne siirtää vaikka tuonne sivun ylälaitaan kun ei pysty avaamaan keskustelua jos ne osuu samalle riville vaikka ovat ilmeisesti jotenkin erisivulla tai kerroksessa. Tätäkin kirjoittaessa meni kaksi kertaa etusivulle kun yritin kursoria täpätä omaan tekstiin.
     

Kerro tästä muillekin!