dodge caliber vikakoodi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ville400, 28.2.2016.

  1. ville400

    ville400 2nd gear

    osaakp kukaan neuvoa mikä aiheuttaa caliberiin tällasta vikakoodia P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1)
     
  2. kapa73

    kapa73 2nd gear

    Katti hajalla tai jompikumpi lambda (ennen katti tai katin jälkeinen)
     
  3. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Pre-catin jälkeinen lambda tarkkailee katin toimintaa. Suht vähän ajetussa Avengerissa samaa koodia ja lambdojen (v6 koneella) vaihdon ja muiden kommervenkkien jälkeen oli kaivettava lompakkoa ja vaihtaa molemmat pre-katit jolloin vikakoodit poistuivat (herjasi molemman puolen etummaisia katalysaattoreita).
    Amerikan foorumeilla yhdeksi viaksi kateissa löytynyt haljennut hitsaussauma(?) jonka korjaamalla saatu vikakoodi pysymään poissa. Kutoskoneen tulipellin puoleisen kanssa ei oikein viitsisi montaa kertaa jumpata osia.
     
  4. ville400

    ville400 2nd gear

    sopiikohan sinne ihan yleis mallin lambda, vai onko joku speciaali
     

Kerro tästä muillekin!