sopiiko uudemmasta vanhempaan vaniin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja loukusa91, 16.2.2016.

  1. loukusa91

    loukusa91 3rd gear

    juu elikkäs jos menen ostamaan "hieman" rapean -77 nappisilmä chevyvanin, sopiiko siihen uudemman vanin esim. etulokasuojat? kuvien perusteella näyttävät melko samankokoisilta mutta onko esim. pyöreälamppu ja kanttilamppu valo-maskikompleksi erin kokoiset? miten ovet onko niissä lukitusmekanismi pysynyt samana et sopiiko luukut "heittämällä" uudemmasta?
     
  2. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Lukkomekanismeissa ei pitäisi olla mitään ihmeempää,ihan satavarma en ole noista mitoista mutta kandee mittailla jos pystyy.Lyhtyjen pohjapellit ovat erilaiset eli pyöreäumpio vaatii omansa ja kanttiumpiot omansa.Lokasuojat ovat sivumarkkerivalojen kohdalta erilaiset .
     

Kerro tästä muillekin!