Vannetukun vanteet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja MJF, 11.4.2016.

  1. MJF

    MJF Double Gearhead

  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Onko nuo tosiaan alumiinisia niinkuin vannetukun kategoria antaa olettaa?
     
  3. MJF

    MJF Double Gearhead

    Empä etes huomannut tuota, peltivanteiksi postissa tullut mainos niitä sanoo. Jälkimmäiset on kait alumiinivanteet.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Onhan sitä alumiinipeltiäkin tietysti olemassa.
     
  5. GBS

    GBS 2nd gear

    Mulla oli america mallit (american racing kopiot) hetken ja hinta-laatu kohdallaan.
    Noissa on sitten vaan se ero ar:ään että tuos vanteen sisäl se kynnys mihin esim jarrusatula mahtuis niin on vaan n. 20-30mm eli ainakin b-body mopes otti satulaan edes kii. 8x15 et0 vanteet. piti heittää 25mm spaceri.
    Ar:ssä on se kynnys pidemmällä.
     
  6. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Nää on ns. tilauslistalla, kun itellä on orkkis SS-vanteet, mutta kun ne on 14" ja tahtois 15" et on sopivaa näköä. Hinnalla ei oo pilattu. Toisin sanoen on tulossa myyntiin jossain vaiheessa noi orkkis 14" SS-vanteet, 5 kpl.
     
  7. testaaja

    testaaja Gearhead

    Mulla on tulossa jossain vaiheessa -70 Cougarin alle tuommoset barzetta ss-vanteet, odottavat tallisa allelaittoa. Tähän mennessä huomattu ero vanhoihin magnum-500 vanteisiin on se, että nämä uudet ei oo niin syvät mitä vanhat.
     
  8. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    hetken jo harkitsin näitä ss barzettoja.. mutta sitten huomasin että jooh.. vaihteeksi taas mun auton pulttijakoa löytyy vaan 15" koossa. (noh sentään siinä, toivoin 16" tai 17") ..ja nyt vähän harmittaa etten huomannut niitä katsoa oliko ne tuolla autosaloon näyttelyssä esittelyperäkärryssä näytillä..rally peltivanteet ja america vanteet olivat kyllä.
     
  9. janiluo

    janiluo Gearhead

    Annoin palautetta Vannetukulle että miksi peltivanteet on aluvannepuolella niin teoria oli että uudet teräsvanteet eivät ole peltivanteita??? Ilmeisesti peltivanteet on niitä eurooppalaisten autojen peltisiä "perusvanteita" ja kaikku muut on aluvanteita...
    :rolleyes:
    - Jani -
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!