vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. E..P.

    E..P. 2nd gear

  2. JK311

    JK311 3rd gear

    Nyt on kuvissa laatu kohdallaan, hienoja ottoja !
     
  3. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  4. 1320

    1320 Gearhead

    Olipas paljon porukkaa, kaikki ei edes mahtuneet parkkikselle vaan autoja oli parkkeerattu jo tienvarteenkin. Keli oli kanssa kohdallaan ja hauskaa oli, ainoa miinus vaan oli se että kytät kökötti tuossa tarkkailemassa lähes kokoajan eikä renkaankäryä päässyt ihailemaan kovin montaa kertaa...

    Tuossa on pieni videonpätkä missä näkyy parit Burnikset ja muutama ajelupätkä.
     
  5. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Korjasin pikkusen sun viestiä...
     
    Rockmaple ja Fileeraus tykkäävät tästä.
  6. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    Muutamat asialliset burnikset oli suoralla, pari autoa polizeit käännytti pois ajamasta parkkikselle mutta ei kuitenkaan häätänyt ketään pois sieltä?
    Videota: :cool:
     
  7. 1320

    1320 Gearhead

    Heh, nyt meni kyllä Bowtien korjaus hieman vikaan.:D

    Burniksia on mukava katsella lähes missä vaan, ainoa mikä toki olis mun mielestä toivottavaa olis se, että etupyörien nopeudet pysyis jotenkuten kurissa. Takafillarit saa mun puolesta pyöriä vähän rivakampaakin.:D
     
  8. ventora

    ventora 2nd gear

    täytyy sanoa että kumin polttoa on kiva katsoa mutta ne viimiset idiootit ketä tuolla polttaa kumia lopettaa koko tapahtuman,kauaa ei mene kun parkkiksella puomit,oliko se sitten sen arvoista?
     
  9. MAZA96

    MAZA96 1st gear

    Samaa mieltä. Vantaalla en oo kyllä kun sen pari kertaa käyny ja sääli olis jos noin hyvä tapahtuma loppuis ton kumin polton takia. Ens kuussa vois koittaa ottaa itteä niskasta kiinni ja kattoa jos paikan päälle tulis kun nytkin meni vähän niin ku ohi koko Cruising taas.
     
  10. jaketin

    jaketin Gearhead

    Tuolla oli paikalla paljon autoja ja moni haluaa parkkiin. Aika moni oli ottanut todella ison tilan haltuun, vieden tarpeettomasti parkkitilaa. Pyyntö olisi,,että jos voisi hieman lähemmäksi toisia parkkeerata, niin paikkoja olisi muillekkin..
     
  11. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Ajokieltokyltit näyti olevan 22-05 välillä. eli ilmeisesti ennen klo 22 ajetut saa olla rauhassa mutta sen jälkeen parkkiin pyrkiviä käännytettiin.

    oliko toi 22-05 ajokielto uus juttu vai koska se on tullut?
     
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Toi ajokielto tuli viimevuonna muistaakseni, mutta eipä siitä ole virkavalta paljoa välittänyt aikaisemmin. Nyt näyttivät käännyttävän ainakin pari autoa pois jotka yritti takaisin parkkiin kympin jälkeen.

    Kuulemma toi ajokielto olis lähinnä syytä siitä, että tuolla pyörii arki-iltaisinkin jonkun verran mopopoikia yms ja sitä haluttais rajoittaa. Toki varmaan Cruisingillakin on silti osuutta tähän.
     
  13. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Ylihuomenna taas ajankohtainen.
    :cool:
     
  14. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tänään.
     
  15. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  16. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Nooh, kuukausi sitten oli niin täynnä, että osa joutui viemään naapurin hiekka-parkkiselle...
     
  17. kaierkki

    kaierkki Gearhead

  18. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Sateen tultua parkkis tyhjeni.... Mutta tuli käytyä pikaisesti, Commanderilla ajoin ruutuun, sitten ´57 Buickilla cruisattiin Mäkkärille kahville ja takas parkkikselle ja sitten kotiin.....
     
  19. litres

    litres Gearhead

    Thanx mopoilija kuvista!
     
  20. ata

    ata Gearhead

Kerro tästä muillekin!