Mahtuuko nostamaan moottoria irroittamatta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pete78, 7.6.2016.

  1. pete78

    pete78 Gearhead

    Arvelin kysästä ennen kun sären mitään . Pitäs saada peltisarjat irti eikä ole mitään mahollisuutta saada mahtumisen puolesta. Jos sais mottia ylöspäin jonkun 5cm niin alkas onnistua.

    Eli...mitäpä luulette tai tiiätte? Onko älyllistä mennä tunkilla nostamaan konetta ja laatikkoo ja mistä kohtaa uskaltaa etes männä nostamaan jos nostaa.

    Noh...voihan se olla että otan ja pätkäsen poikki, uusiks menee jokatapauksessa.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mikähän moottori, koppa ja peltisarjat kyseessä?
     
  3. pete78

    pete78 Gearhead

    Tempest custom, 400cid ja mitkä lie sarjat. On mätkitty yks käyrä kuskin puolelta lommolle että ylipäätään saatu mahtumaan.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

  5. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    itse yrittäisin ylhäältäpäin nostaen.. "norsulla" tai kattovinssillä tms. tietenkin pitää ne moottorinkiinnitykset/tyynyt ottaa auki että tulee sitä liikkumavaraa nostaa hieman.

    mutta jos vaihtoon on kuitenkin menossa ja sopivat välineet löytyy. niin ehkä kannattaa katkoa sopivista kohdista pätkä pois jotta mahtuu tulemaan pois.
     

Kerro tästä muillekin!