Toimittaja pyytää apua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Autoileva toimittaja, 27.7.2013.

  1. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Ite oon niin paljon joutunu maksamaan eläissäni remonttipaikoista et nyt kun itellä on jonkun näkönen talli ja työkaluja,oon kavareille luvannu että meillä saavat käyä räpläämässä kulkineitaan.Vrsinaista vuokraa en ota,jos migin kaasusta +sähköstä isommissa remonteissa maksais ni het hyvä!luonnollisesti paikat siivotaan...että ei muutaku wellcome!!!! ps:hiekkapuhalluksetki onnistuu..
     
  2. hyde

    hyde Gearhead

    Muistan kysyneeni syytä kun kaupungin ainoa TE-halli lopetti joskus
    2000-luvun alussa.Omistaja ilmoitti syyksi kiristyneet EU-vaatimukset
    jotka olisivat vaatineet liian isoja satsauksia.
    Samasta syystä kuoli todella moni pienempi autoromuttamo samoihin aikoihin kun koko alue olisi pitänyt laittaa alusta pitäen uusiksi jotta direktiivit täyttyisi.
     
  3. umpio

    umpio 3rd gear

    Juu, ainakin nostureiden luokitukset kiristyivät. Samaten jätteiden käsittely yms. mutta täytyy muistaa, että EU ei aina ole varsinainen syypää vaatimusten kiristymiseen; suurin syyllinen on suomalainen virkakoneisto, joka tulkitsee EU-vihjeetkin tiukimman mukaan :argue:
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  4. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tampereen hervannassa on myös wanha bensis, jossa on TI-halli:
    http://www.kotiposti.net/wanhabensis/ip-halli.html

    Muistan itsekin olleeni "näytäs valoo"-miehenä isäukon mukana Finnoililla joskus jotain pakoputkea vaihtamassa, 80-luvun alussa.
     
  5. onre

    onre 3rd gear

    Sen lisäksi mainittu koneisto keksii usein myös ihan omia sääntöjään, jotka ovat tietenkin vielä EU-määräyksiäkin parempia, ovathan ne sentään kotimaista tuotantoa!
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  6. nv-550

    nv-550 Gearhead

    Tuohonko yhistetään vielä pikkukylän kateelliset ni voi tätä harrastamisen autuutta :mad:
     
    eilhik tykkää tästä.
  7. rb

    rb Double Gearhead

    Valittamiseksi taas menee mutta Suomalaisten byrokraattien mielivaltaisuudesta voi aiheestakin vähän narista.

    Kyllä minäkin olin se hyväuskoinen joka kuvitteli että EU:n myötä päästään eroon turhasta simputuksesta, mutta katin paskat!!

    Mitä hullumpi direktiivi niin sitä innokkaammin se tänne imaistaan ja mielellään vielä etuajassa..
     
  8. Kauhee Sairaus

    Kauhee Sairaus 1st gear

    Taisivat muuttua Finnoilin jälkeen ainakin Kesoileiksikin :odroll: Muistelen noita aikoja haikealla lämmöllä. Ajat opettivat tekemään perushuollot ja jarruremontit tarvittaessa nopeastikin. Ensimmäinen puoli tuntia oli ihan siedettävä hinta ja tämän jälkeen hinta kiipesi. Työkalujakin sai lainata ja oli tukeva yksimäntäinen nosturi. Ripeä ehti pesemäänkin autonsa saman puolen tunnin sisällä perushuollon ohella :odroll: Tykkäsin TI-halleista.

    En ole tarkistanut nykytilannetta, mutta onkohan Turun sataman lähellä Pahaniemen sillan juurella vielä jonkinlainen TI-halli rasvamontulla :odroll:
     
  9. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Vantaan Martinlaakson Nesteellä tuli joskus 10v sitten tehtyä jotain oliko pakoputkiremppaa, nykyään 2 TI pesupaikkaa.
     
  10. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Näkyyhän toi vielä olevan:
    http://www.motorin.fi/palveluhinnasto.html

    Joskus itsekin tuolla käynyt jotain kynimässä,olikohan yksi nosturi ja useampi potero...
     
  11. Risto-2

    Risto-2 1st gear

    Kyllä, Ulvilasta TEE ITSE HALLI löytyy (tee-se-itse). Uudestaan avattu.

    12 km Porista 2-tietä, vain 3 km Ulvilan jälkeen, vasemmalla omakotitalo ja halli. Kylttejä löytyy. Helsingintie 412, Ulvila.

    Tein jarrurempan, vaihdoin vaihteistonöljyt.

    Autonosturi, öljynkeräyssuppilo, rengaskoneet, käsityökalut, jne

    Matti vuokraa koko hallin laitteineen ja työkaluineen edullisesti, 050 – 532 4719
     
  12. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Rasvamonttua ei ole niinkuin tuossa aiemmin muisteltiin, kaksi nosturia ropailua varten. Saa myös lainata työkaluja jos itseltä joku puuttuu tms. Ihan hyvä mesta kerran olen itsekin ollut.
     
  13. Slowride

    Slowride 1st gear

    Ihan ei jaksaisi lähteä helsingistä asti ajelemaan tuonne vaikka lupaavalta kuulostaakin. :( Onko tietäjiä missä päin helsinkiä olisi vielä TI paikkoja missä vaihtaa autoon öljyt itse?:)

    -1972 Oldsmobile Delta 88 Royale-
     
  14. niclas

    niclas Gearhead

    Viikin suoran varrella on jokin mainos uudesta TI hallista. Yritän aamulla duuniin mennessä muistaa vilkaista että missäs mahtaa sijaita.
     
  15. xarper

    xarper Gearhead

    Pieksämäellä on vielä nesteellä TI halli missä on tullu hitsailtuakin pariin otteeseen. Kysäsin tiskiltä vanhemmalta herralta että saapiko käydä hitsaamassa, se vaan kysäs että onko tulityökortti, joka toki löytyy ni sano että eikun vaan.

    Eikä tuo ihan mahottoman kallistakaan oo jos tietää ettei tuli niitä ikuisia muuttujia matkaan vaan on tarkka suunnitelma mitä tekee.

    Tosin ei siellä hirveesti työkaluja oo, pesumahollisuudet on, nosturia pari kpl ja olikohan EHKÄ paineilmalähtöjä seinällä, en ihan sata varma oo. Omat letkut ja työkalut siihenkin tartti jokatapauksessa.
     
  16. soppa79

    soppa79 Gearhead

  17. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Mitenkä Seinäjoen seutu/ lähimaasto; pitäisi päästä vaihtamaan automaattilootan öljyt... Ei tunnu löytyvän ainakaan Seinäjoelta ihan noin vaan nopeasti paikkaa.
     
  18. JS78

    JS78 3rd gear

    Ei ihan Helsinkiä mutta Tikkurilan Nesteellä...
     

Kerro tästä muillekin!