Rungon tunnistusta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja dalton, 22.6.2016.

  1. dalton

    dalton Gearhead

    Arvon Tietäjille kysymystä. Mistä laitteesta tämä runko kotoisin? Erikoisuutena kumiset riipukkeet edessä ja takana.. Kuvia löytyy linkistä. Juu edittiä vähän, piti laittaa tuo kuva kilvestä kanssa. 70A alkuinen.



    https://goo.gl/photos/2UwG8vzgPkuPdD599
     
    Muokattu: 22.6.2016
  2. ventora

    ventora 2nd gear

    willys knight 1927-1929 väliltä suunnilleen.oikeassa takaaisassa ihan takapäässä on ainakin ollut valmistenumero niitattuna kilpenä?
     
  3. ventora

    ventora 2nd gear

    no joo kilpi siinä näkyykin,kutoskoneiden 4d sanoisin,laitoin yv viestiä.
     
  4. ventora

    ventora 2nd gear

    no joo 70A on just 27-29 ei pahasti heitettynä hatusta
     
  5. dalton

    dalton Gearhead

    Kyllä täältä taas tietoa löyty ja nopeesti. Kiitosta vaan
     
  6. 1300TI

    1300TI 2nd gear

    Hieno löytö! 20-luvun Oakland/Pontiac 54B Sensible Six on kanssa hyvin samanlainen, mutta minulla tyyppikilpi on taka-aisassa. Höylältä varmaan löytyisi oikeanlainen maski ym. osia tuohon.
     

Kerro tästä muillekin!