museoauton osakasko?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja moottori-hannu, 9.4.2016.

  1. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Oli helpoin kohta vastata kysymykseen paljonko normaali osakasko maksaa. Oli sitten kysymys ja (oma)vastaus samassa kohtaa:).
     
  2. aric-z

    aric-z Gearhead

    tänään tuli soitto pohjolasta museoauton kaskovakuutuksesta, täyskasko 204 euroa.
    auton hinnaksi määritelty 29,5ke.
    osakasko olisi ollut 40e halvempi, joten asiaa ei tarvinnut pohtia.
    museoauton liikennevakuutus 35e.
     
  3. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Aihetta sivuten, törmäsin AD:n ajoturvan mainokseen, ja ajattelin piruuttani kokeilla onnistuuko sen ottaminen tuollaiseen yli 50v laitteeseen.
    Onnistuihan se, 19,50e / vuosi (tarjouksessa tänään viimestä päivää, normihinta 39e/vuosi).

    Onpahan ainakin kyyti tiedossa jos sattuu Sysleri jättämään tien päälle, ehdot aika pitkälti saman kuin vakuutusyhtiöillä eli sijaisautot, matkakorvaukset ja kaikki hienoudet kuuluu pakettiin.
     
  4. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Saitko tarkemman vastauksen, miten määrittelevät käyvän arvon? Meikäläiselle vastattiin viimeksi, että päättävät päivän arvon ja korvaavat sen mukaan. Se sovittu hinta on ylin mahdollinen minkä voi saada. Mutta itse kysymykseen miten määrittelevät, en saanut vastausta. ( Ei tullut vielä vaihdettua yhtiötä.)
     
  5. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^Juuri noin minulle kerrottiin myös vakuutusyhtiöstä (Aktia) taannoin. Maksut menee kuitenkin sen ylimmän hinnan mukaan...
     
  6. aric-z

    aric-z Gearhead

    kun ei enää autoa käydä näyttämässä, niin valokuvia piti lähettää ja "kuntolomake" täyttää.
    neljä kuvaa määrätyistä suunnista ja lisäksi laitoin linkin kuva-albumiin. arvo määriteltiin mun arvion mukaan, jonka hyväksyivät, mutta tuo päivän arvo pätee kuitenkin. päätös kaskosta tehtiin jossain "pääkallopaikalla", kun ei paikallisella konttorilla ole valtuuksia moiseen.
     

Kerro tästä muillekin!