Forssa Pick nick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 6.8.2016.

  1. GBS

    GBS 3rd gear

    Tuo on vaan mahtava tapahtuma.
    Autoja tais olla vähemmän kuin viimevuonna?
    Mutta... Kentällä oli aivan sairaan hienoja laitoksia joita olis voinut surutta ajaa jonoon näytille.
    Kyllä alkaa kalusto olee suomessakin melko hienoa.
    Oma vessa jäi Masuunin parkkikselle odottamaan hinuria.
    Onneksi pääsi edes kyydillä käymään paikalla.
    Ja se rompetori on aina vaan enemmän sellainen sekatavarakirppis... Mun mielestä. Toki muutamia poikkeuksiakin oli. Ja kun itelle en mitään löytäny niin...
    Ens vuonna uudestaan. Josko sais ihan piknikin aikaiseks. Kiitos taas järjestäjille.
     
  2. kippis

    kippis Gearhead

    joo mullakin heräsi nytten vasta (hitaana hämäläisenä) kiinnostus imusarjoja kohtaan...
    ja isolohko moppeen jos löytys ? viestiä voi laittaa.
     
  3. ThaTintti

    ThaTintti 1st gear

    Marklin, cdv70 ja Ismoskosmos tykkäävät tästä.
  4. kimi59

    kimi59 1st gear

  5. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kiitos sille rehelliselle joka oli maksanut ostamansa lehden'62 Galaxien edestä. :D
     
  7. buickadi

    buickadi Gearhead

  8. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Kappas keppanaa, Oldsikin saanut sävyyn sopivan koristeen konepellilleen :D
     
  9. mike

    mike Gearhead

    Olivat Hämeenlinnasta. Olisivatkohan olleet Southwest Traden tyyppejä??
     
  10. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

  11. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  12. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Tuo arvosteluluokkahan on ollut vitsi ja naureskelun aihe jo monta vuotta, ja on oikeastaan hieno kuulla, että rodien ja kustomien omistajat boikotoivat sitä!
    Tuollainen kategoria saattoi toimia vaikkapa joskus 90-luvun alussa, mutta nykyisellä kalustomäärällä ja -tasolla jo pelkästään rodeista pystyisi valitsemaan helposti esim. Hot Rod-, Street Rod- ja Rotta Rod -luokan kolme parasta! Teettäisihän se toki järjestäjille lisää työtä, mutta vähän erittelemällä joku saattaisi vaivatuakin arvostelujonoon. Onhan toki helpompaa vaikka supistaa vielä lisää ja laittaa esim. moottoripyörät ja avoautot samaan luokkaan, kun molemmissa tuuli suhisee samalla tavalla...;)
    Aika monessa tapahtumassa tiukkaa paremmuuden arvostelua on helpotettu esim. Top 5 ja Top 10 -palkinnoilla.

    Täytyy myöntää, että itse en kyllä edes tietäisi mihin luokkaan oman autoni ilmoittaisin, eli aika hukkaan heitettyä aikaa olisi jonotella arvosteluun.
    Jos auto on 40-luvulta (ei ole sellaista luokkaa), ei ihan alkuperäinen (eli ei mikään mobiilikaan), mutta kun kyseessä ei oikeastaan ole kustomikaan, niin miksi veisin sen arvosteltavaksi rodien kanssa...? Todennäköisesti arpa osuisi omalla kohdallanikin tuohon Rock´n´Roll -luokkaan, se käsite kun on vuosien varrella vaihdellut lintasta kliinimpään rokkenrollia huokuvaan ajokkiin.
     
  13. Elky70

    Elky70 Gearhead

  14. micepower

    micepower 3rd gear

    Facebookista lyötyy Cruisingnight swapista, kyseisistä romutori osista kuvia ja yveellä lisää allekirjottaneelta!
     
  15. impala67

    impala67 Double Gearhead

    arvostelu on varmasti järjestäjille työläs osuus ja varmasti turhauttava kun nirppanokat ei vie autojaan arvosteltaviksi mutta silti itkevät tuomaroinneista jälkikäteen! Naurettavaa itkemistä. Laittakaa smcf:lle postia täydellisestä luokkajaosta.
    musta rodiluokka ei tartte jaottelua harmitti kanttivanhusten puuttuminen (huru ukkojen varjopiknikissä tais olla?)
     
  16. EVO X

    EVO X Gearhead

    Ensimmäistä kertaa koskaan tuli lähdettyä Forssaan. Juttujahan tuolta on kuullut paljon, mutta ilman omaa autoa ei ole ollut intoa lähteä. Tapahtuma osoittautui varsin kuvaillun mukaiseksi, vaikkakin Rompetori on varmaan parempiakin aikoja nähnyt silloin parikymmentä vuotta sitten ennen internettiä ja helppoa saatavuutta. Forssan arvostelu on ollut pitkään se mikä on itseäni kiinnostanut ja tuloksista on ollut mukava seurata mitkä laitteet on olleet niitä High end vehkeitä sinä vuonna. Suurena yllätyksenä olikin, että monet hienot autot pönöttivät kentällä koko päivän osallistumatta itse arvosteluun.. hieman outoa. Nähdäänkö oma auto jotenkin riittämättömäksi vai mikä siinä on ongelma? Tästä syystä hieman ihmettelin sitten niitä lopputuloksia. Kategorioita joissa on yksi osanottaja on hieman hankala arvostaa samoin kun osallistujia on joissakin luokissa niin vähän että laitteiden taso on ääripäästä toiseen 1-3 sijan välillä. Jokuhan tässä nyt mättää harrastajissa, vai onko sittenkin se luokkajako pielessä? Arvostelu on kovaa hommaa ja pitkän päivän aikana on hankala säilyttää sama taso koko päivän. Ehkä arvostelijoita helpottaisi jos eri arvostelijat tuomaroisivat eri luokkia. Esim. entisöidyt ja alkuperäiset 40-60-luku olisi oma tuomaristonsa. Sitten Rod, Kustom ja Rock'n roll taas oma tuomaristonsa niin että nuo rodit ja kustomit on erillään, sillä sitä yhdistelmää itsekin hieman ihmettelin. Samalla kun tuomaristoja olisi eri luokille omansa tulisi "tarkastuspisteitä" 2-3kpl jolloin myös jonotus vähenisi ja päivän aikana saataisiin enemmän ajoneuvoja arvosteltua.. No oli niin tai näin. Hieno tapahtuma ja loistavat järjestelyt sillä tulo ja poistuminen tapahtui todella joutuisasti! Ja olihan se reissu muutenkin onnistunut 50-lukuisten voitto ja järjestäjien valinta! Kiitos Forssa.
     
  17. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    No meni ainakin tuo palkinto oikeaan osoitteseen!
    Omalla kohdalla tuo PN:n arvostelupaikka ei ole vielä herättänyt ihmeempiä intohimoja.
    Taitaa aika moni muukin pitää tapahtumaa vain eväsretkenä, kiekka romutorilla ja autot pikaisesti läpi katsoen. En ole vielä koskaan ollut katsomassa ko.arvostelusessiota, minusta se ei ole tapahtuman kannalta mitenkään oleellinen.
    Autoarvostelulle olisi ehkä syytä varata aivan oma tilansa,johon halukkaat ajavat laitteensa suoraan sisälle tultuaan.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  18. mike

    mike Gearhead

    Kävin kerran arvosteluttamassa autoni. Kun kysyin tuomaristolta paljonko autoni sai pisteitä, niin eivät kertoneet. Sen jälkeen ei ole kiinnostanut mennä. Tästä on jo aikaa, en tiedä miten nykyään menee.
    Ainakin Power Meetissä kerrotaan rehdisti pisteet.

    Olen samoilla linjoilla Joe Huntin kanssa. Autojen arvostelu ei ole mitenkään oleellinen osa tapahtumaa vaan kaikki muu toiminta.
     
    cdv70 tykkää tästä.
  19. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Tämä oli itselle ensimmäinen, muttei varmasti viimenen picknickki. Ens vuonna vaan päästävä jollain tapahtuman henkeen sopivalla ajokilla paikalle.:oops:

    Rompetori oli aika täynnä ties mitä tapahtumaan kuulumatonta, mutta tarttui sieltä tavaraa mukaankin. Asiaankuuluvaa.:cool:
     
  20. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Onnittelut EVO X:lle palkinnoista, joku pysti sentään löysi oikean osoitteen!
    Itse kun on tullut jo aika pitkään seurailtua melkein ainoastaan tuota rodi- ja kustomkalustoa, niin Forssan palkittuja ei oikein ole osannut arvostaa kovin korkealle moneen vuoteen. Ne härvelit kun ovat olleet viime aikoina hienoimpia, jotka on viitsitty roudata tuomariston eteen. Jotkut jopa useampana vuotena... Ja usein juuri Rock´n´Roll -luokassa on näkynyt ne hienoimmat kustomit, enkä ihmettele yhtään!
    Suurin syy on varmaan ollut juuri tuo antiikkinen luokkajako (jota on kritisoitu monena vuotena), mutta kyllähän arvosteluun jonottaminen verottaa aika paljon itse tapahtuman näkemisestä. Jos perheen kanssa parkkeerataan piknikille auton viereen ja isäntä lähtee auton kanssa vähintään tunniksi seikkailemaan arvostelujonoon, niin tunnelma on aika kaukana kivasta piknikkipäivästä. Muita autoja ja sitä rompetoriakin kun olisi mukava kierrellä eväiden syömisen lomassa, niin ei mun mielestä ole yhtään outoa, että autojen omistajat haluavat tehdä muutakin kuin jonottaa arvosteluun. Ei se muutaman euron munakuppi ihan niin hieno saavutus ole, että sitä täytyy väkisin lähteä metsästämään...
    Jotain siis kannattaisi muuttaa, mutta mitä? Onko se arvostelusta luopuminen kokonaan, vai tuomariston jalkautuminen, ja työn helpottaminen vaikka noilla autojen ja prätkien Top ? -luokituksilla?

    Kuten aiemmin mainitsin, oman autoni kanssa olisi silkkaa ajanhukka viettää iso osa tapahtumasta jonottamalla arvosteluun, kun Oldsi ei sovi tuolla mihinkään luokkaan! Hauskaksi tilanteen tekee se, että tänä kesänä kaikista muista tapahtumista autolle on kannettu kirkkaimpia pystejä ihan ilman tyrkyttämistäkin, eli miksi suotta vaivautua jonottamaan pokaaleja!:D

    Muuten olen kyllä EVO:n kanssa samaa mieltä, että tapahtuma on loistava, ja järjestelyt toimivat rutiinilla todella hienosti!
     

Kerro tästä muillekin!