Blacklist

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Bee-One-Power-Gear, 25.5.2014.

  1. kari6767

    kari6767 3rd gear

    En kehtoo
     
  2. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Onks kymppi paikka vapaa?:eek:
     
  3. Hegemon

    Hegemon 2nd gear

    Ketäs nyt on Vesivehmaalle tulossa? Tai kysytään enemmin näin että ketkä ei ole tulossa Holon ja Laukkasen lisäksi? Ja keillä on voimassa olevat haasteet?
     
  4. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Haastoin goustin ja tuun jos haasteen pystyy tai haasteita pystyy ajamaan.
     
  5. kari6767

    kari6767 3rd gear

    No nii Tissiposket,vastauksia
     
  6. pts

    pts 2nd gear

    mä joudun jättää väliin ei oo löytyny vielä vaihteistoo bemarii ku päätti hajota prkl. mutta tullaan jos jostain löytyy E36 korisen m3 5. vaihteinen vaihteisto (saa tarjota)
     
  7. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Mitäs kuuropiiloo tääl hiekkalaatikolla taas leikitään kun Johtaja ei vaivaudu vastaamaan suoriin kysymyksiin,mitä?
     
  8. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    No!Mennään parin viikon päästä isolle Laatikolle pörrään:D!
     
  9. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Siel onkii parempi hiekkis,otetaa neppis autot megee ja lapiot ni saadaan tehdä oma rata
     
  10. Mopar garage

    Mopar garage 1st gear

    Joo sinne ollaan tulossa jos vielä ollaan mukana leikissä.
     
  11. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    Voisko vähän maistella Jeggua illan hämärtyessä:confused:?
     
  12. Mopar garage

    Mopar garage 1st gear

    Leijonaa tähän aikaan...
     
  13. 440

    440 Gearhead

    :cool:Uskalia vastaanko ajan.....täh :eek:
     
  14. mercakungen

    mercakungen Gearhead

    Asiaa sivuten: Mihin kellon aikaan alkaa katsastukset?
     
  15. Pahoittelut radiohiljaisuudesta, mutta huomenna vedetään jälleen Vesivehmaan kentällä.

    Homma alkaa tiukalla listalle pyrkivien mittelöllä, jossa mukana on ainakin viimeisten tietojen mukaan Wihinen TT-pikupilla, Paukkuri Sini? yli tuhat heppaisella pikkulohkolla varustetulla Dusterilla ja Salmi oranssisella transvestiitti Coronetilla, jossa on letukan isolohko ja nossit, muutama muukin on huhuillut tulevansa yrittämään mutta katsotaan paikan päällä kuinka käy?
    Uskalilla ja Nykäsellä on haaste kesken viime kisoista sijasta #4, Rantakari ja Sinisalo ajaa jälleen sijasta #2. Jos Takala ei ole kerennyt haastamaan Laukkasta niin silloin Hermunen ajaa Takalaa vastaan sijasta #9. Tämän lähdön häviäjä saa portinvartijana vastaansa listalle pyrkivien haasteajojen voittajan.

    Näillä nyt aloitetaan kapinat ja katsotaan miten päivän aikana tilanteet ja haasteet muuttuu?
     
  16. väsynyt

    väsynyt Gearhead

    No! Miksei "säänöt"oo kaikille samat? Mä haastan goustin alastarolla kymppi paikasta!
     
  17. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Onnea listalaiset Hermunator ja Laukkanen,west coast cup 3 ja 2! Mut mähän ajoin tänään wehmaalla ja Laukkis kalajoella,tä
     
  18. Mopar garage

    Mopar garage 1st gear

    Hei noi siat(sijat)olivat cup paikoilla 3 ja 3 .
    Terv.se toinen sika
     
  19. Vesivehmaa 20.8.2016, Blacklist raportti


    Paljon keskustelua herättänyt ja lyhyellä varoituksella listalla olevien kuskien äänestyksellä päätetty Blacklist kisa Vesivehmaalla oli lyhyt, mutta ikimuistoinen.

    Alkukaudesta oli suuri huoli siitä, että Blacklist ajoja ei ole kaudessa tarpeeksi ja nyt kun niitä sitten pompsahteli loppukaudesta yllättäen eteen lyhyemmällä varoitusajalla(Vesivehmaa 2 ja Night Race), ei kaikki kuskit olleet siitä niin mielissään. Tavallaan ymmärrettävää, mutta jos halutaan ajaa paljon niin tällaisiin tilanteisiin tulisi varautua tai sitten pitää vain pitäytyä niissä kisoissa joiden järjestäjät ovat lyöneet kisapäivämäärät lukkoon jo kevääseen mennessä(näitä ei välttämättä ole silloin vielä monta)…

    Hakuliselle oli annettu epätavallinen vapautus tästä kyseisestä kisasta jo aikaisemmin sovitun Ruotsin Street Race kisaan lähdön takia. Muilla kuskeilla haasteajot olivat normaalin mukaiset, paitsi sijalle #8 olevaa Laukkasta Ghost Takala ei ollut haastanut kyseiseen kisaan, eikä Laukkanen ollut haastanut sijalla #7 olevaa Sikasta, eikä Sikanen ollut haastanut sijalla #6 olevaa Katajaa, joten kavereiden ei sääntöjen mukaan tarvitse tulla paikalle, jos haastetta ei ole heitetty takana tulevalta, eikä myöskään oman sijoituksen menettämistä tarvinnut tästä syystä pelätä. Tosin Sikasella poiki kyllä Bemarista laatikko Malmin Airshown Blacklist protapahtumassa.

    Näin ollen ajot keskittyi muiden kuskien taistoon. Listalle pyrkijöistä kaikki muuta paitsi Salmi Coronetilla pääsi paikalle ja tämän lisäksi myös listalle oli pyrkimässä Simo -71 Cudalla, jossa on gen 3 strokattu hemi motti, sekä Salmisen Hara -71 ”yenko” Novalla. Nova on ladattu LS6 pohjautuvalla isolohkolla. Tämän lisäksi haastajina oli siis Wihinen TT-Pikkiksellä, johon on mm. vaihdettu nyt automaatti aski ja porattu takakylkiin isot ilmanotto reiät. Mielenkiintoisin kapistus oli kuitenkin Paukkurin Sinin kuljettama punainen ”mansikka” Dusteri, joka oli ensi silmäyksellä erittäin race-tyyliin rakennettu katukilpuri. Moottorina isä Paukkurin rakentama yli tuhat heppainen nossilla piristetty pikkulohko mopsi. Parit jaettiin jälleen perlikortein ja ensimmäinen pari koostui Cuda vs. yenko Novasta, toisen parin ollessa TT-pikkis vs. mansikka Dusteri. Jokainen kuski halusi käydä ottamassa yhden testivedon uusilla autoillaan ja se sallittiin, koska näytti siltä että kisakalustoa ei niin älyttömästi ollut tällä kertaa paikalla…

    Tällä välin ajettiin myös sijasta #9 kun Hermunen haastoi Takalan mustakaapu Valiantin, omalla liekki Valiantillaan. Jostain syystä Takalan mustakaapu ei tuntunut oikein kulkevan totutun lailla yli 12 sekunnin aikakorteilla, joten Hermunen nappasi #9 paikan ja Takala putosi portinvartijaksi.

    Uskalilla oli Buickin kanssa haaste roikkumassa Nykästä ja punaista Swingeriä vastaan. Satkun paremmalla reaktiolla Nykänen pääsi viivalta vähän edelle, mutta loppua kohti Buickki hiipi rinnalle ja ohi noin 300metrin kohdalla. Nykänen taisi tässä lähdössä ajaa kuitenkin oman loppunopeusennätyksen 218km/h, vaikka noutaja tulikin sijoitukselle.

    Listalle pyrkivien kesken testiajot menivät mielenkiintoisesti, Sinin paukauttaessa helpon näköisesti ekalla vedolla matalan 11s ajan ja Wihisen vastaavasti driftaten tuttuun tyyliin koko varttimailin.

    Simon ja Haran varsinainen pudotuslähtö olisi ollut todella tiukka ja mielenkiintoinen, mutta Simo sortui lähdössä punavaloon ja Harasta tuli lähdön voittaja. Molemmat kuskit vetivät kuitenkin täysillä päätyyn saakka ja vaikea olisi ollut sanoa kumpi olisi voittanut lähdön ilman punavaloa. Autot kulki siis korkeita 11s. aikoja.

    Tässä kohtaa päivää listajot näyttivät vielä varsin herkulliselta seurata, mutta päivä päättyikin pahasti kahden streetman kuskin käsittämättömään tandem ulosajoon radan päädystä. Onneksi hommasta selvittiin kuitenkin ilman hengenlähtöä, mutta medihelin ja poliisien paikan päälle tultaessa oli jo selvää, että päivän kaikki ajot oli siltä osin paketissa. Näin listalle tuli vain muutamia muutoksia ja ikävästi myös mielenkiintoinen listalle pyrkivien kuskien ”hai-allas” jäi kesken. Katsotaan onnistuuko FHRA:lle aikataulun puitteissa finaali yö-kisoihin sellainen lisä, että tämä hai-allaksen nopein kuski saataisiin selvitettyä kyseisessä kisassa? Koska yö-kisa on myös Blacklist finaalikisa, ei mahdollisesti uudeksi #1 noussut saa siellä automaattista immuniteettiä loppukaudeksi vaan hän joutuu vastaamaan jokaiseen uuteen eri kuskin haasteeseen(haasteen hävinnyt kuski ei voi haastaa finaalissa uudestaan samaa kuskia). Tällä saadaan pidettyä jännitystä päällä uudesta kunkusta kisailijoiden ja eteenkin katsojien osalta.

    Eli esim. jos teoriassa Holo vs. Sinisalo kapinassa Sinisalo voittaa ja Holo putoaa sijalle #2 jonka jälkeen Rantakari vs. Holo haasteen voittaa Rantakari, voi Rantakari haastaa vielä samassa finaalikisassa Sinisalon sijasta #1.

    Blacklist näyttää ennen finaalikisaa nyt tältä:

    1. Hakulinen/Nova
    2. Sinisalo/Camaro
    3. Rantakari/Tunneli Duster
    4. Uskali/Blacklist Buick
    5. Nykänen/Swinger
    6. Kataja/Avo Pontiac
    7. Sikanen/Paha BMW
    8. Laukkanen/ GT Darra
    9. Hermunen/ Liekki Valiant
    10. Takala/Ghost Valiant



    Yö-kisan finaaleissa onkin sitten jo roikkumassa viime kisan jäljiltä kärkipään haasteita, eli ensimmäisenä Hakulinen vs. Sinisalo sijasta #1, Rantakari on haastanut jo tämän lähdön häviäjän sijasta #2 ja Uskali on jo haastanut tämän lähdön häviäjän sijasta #3.

    Muita virallisia haasteita odotellaan ja jos jollain on kuvia noista uusista hai-altaan haastajista niin linkittäkään tänne…
     
  20. 440

    440 Gearhead

    :cool:Pitäiskö myydä pois....ku ei vehje mene mihinkään :rolleyes:
     

Kerro tästä muillekin!