ääne-cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja rrrrr, 20.8.2014.

  1. rrrrr

    rrrrr 2nd gear

    Harrasteajoneuvojen Ääne- cruisinki starttaa jälleen! Tässäpä siis infoa hiukan viime tinkaan ja suuret pahottelut siitä!
    Cruisinki starttaa tuttuun tapaan Koukkuniemestä Lauantaina 5.9 klo 16.00! Cruisinki reitti johdattaa meidät välietapille Suolahteen Pub Viljokseen ja siellä on koko perheelle tarjolla makkaraa, lettuja ja yllärinä tulee jotakin kilpailun tynkää ;) Kun on mieli ja kupu ravittu niin matka jatkuu n.klo 19.00 kohti Konginkangasta ja iltakinkereitä!!
    Iltakinkerit on Ravintola Killingissä ja siellä meitä viihyttää mieletön rock"n"roll pumppu BEARHILL BOYS!! Ou jee ;) Liput 6€ iltakinkereihin. HUOM! VAIN KÄTEINEN KÄY LIPUNMYYNNISSÄ!

    TERETULEMAST Cruisailemmaan ja iltoo viettämmään mahtavassa porukassa!
     
  2. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Mukana ollaan! 8)
     
  3. Mr J

    Mr J Gearhead

    Ilmeisesti ei ole tämän vuoden Ääne-Cruisingista info tihkunut tänne OD:lle asti. Tässäpä viime hetken tiedote. :)


    Tervetuloa harrasteajoneuvojen syksyiseen Ääne-Cruisinkiin lauantaina 24.9!

    - Kokoontuminen klo 17 Shell Hirvaskankaalle, jossa komeimman menopelin äänestys.

    - Cruisinki starttaa klo 18.

    - Reitti: Hirvaskangas-Suolahti (69-tietä)-Sumiainen-Konginkangas-Äänekoski-Suolahti Pub Viljo´s, jossa komeimman menopelin palkitseminen ja jatkopirskeet.

    Bändinä viihdyttää Wild Willie & Big Deal!! Liput 5€.
     
    Cilkkis tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!