Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. Mr J

    Mr J Gearhead

    Ei nyt jaksanut lukea joka kommenttia, mutta: HYVÄ NÄYTTELY! +++

    ISOMIINUS:

    Liikenteenohjaus perseestä!!! Ottakaa mallia Classic Motor Show:n harrasteparkista.

    Onneksi oltiin tullessamme röyhkeitä, vaikka sanottiin "harrasteparkin" olevan täynnä. Mentiin "katteleen", sai valita paikan mihin laiva mahtui Mersujen ja Priuksien väliin...
     
    belair66, eilhik ja Tepa Kalifi tykkäävät tästä.
  2. 440Mag

    440Mag Gearhead

    Tuli kanssa käytyä. Näyttely ihan ok ja näki että hyvällä fiiliksellä kasattu. Parkkiitouhussa on parantamisen varaa. Nimim. Harrasteparkissa harraste-yariksen vieressä olleena.
     
  3. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

  5. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Tarkennan vielä vähän kommentiani, taisin olla ensimmäinen, joka parkkeerauksesta antoi palautetta.
    Tosiaan en ole Lahdessa paljon pyörinyt ja mitään hajua ei ole, mitä löytyy mistäkin.
    Messukeskukselle ajettiin ihan opasteiden mukaan ja liikenneympyrään tullessa näkyi kyltti P-alue ja hinnat siinä samassa kyltissä. Mainosten mukaan myös oli parkki 5/7€, siihen varauduttu. Ympyrässä parkkialueelle kääntyessä oli kaksi keltaliivistä, jotka pääasiassa käännyttivät pois, meillekin vaan näytettiin kämmentä ja suuntaa, että ympyrässä eteenpäin. Vaimo avasi ikkunaa kysyäkseen, että mihinkäs sitten mutta liikenteen ohjaaja meni jo muualle. Siinä sitten arvottiin suuntaa ja osuttiin jonkin liikunta-alueen parkkipaikalle. Sehän oli ihan hyvä paikka, tuurilla löytyi. Autossa istumisen jälkeen pieni kävely ei tosiaan haitannut mitään.
    Opastusta olisin lähinnä kaivannut lisää sen vaihtoehtoisen parkkialueen löytämiseksi.

    Nyt tiedän, mistä löytyy parkkipaikka, joten ei tarvitse jatkossa ihmetellä.

    Kyllähän siellä messukeskuksen parkissa oli vielä paljon tilaa ja tosiaan ihan tavallisista käyttövehkeistä hienoihin harrastevehkeisiin. Enkä tosiaan ollut 90-luvun toyotalla edes menossa mihinkään harrasteparkkiin vaan näyttelytilojen pysäköintialueelle.

    Liikenteenohjaus on kyllä hankalaa välillä, pienemmissäkin tapahtumissa, kai sitä aina voi kehittää.

    Ja tämä oli hieno: https://1drv.ms/i/s!AsHzGXluKfFDvQ5YH7wpoVlnWXdO
    [​IMG]

    Tuommoisille taustalakanoille olisi kyllä itselläkin käyttöä.
     
    Muokattu: 3.10.2016
  6. Hieno näyttely ja jokaiselle jotakin nähtävää,paljon laadukkaita näyttelyajoneuvoja.Hieno nähdä Gene ja Richard Suomessa livenä.Parkkipaikka järjestelyt hanurista. Kiitos
     
    eilhik tykkää tästä.
  7. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mitä se Amerikan Riku nyt osti kun haastattelussa kertoi olevansa kiinnostunut 3-4 autosta. Kurikan Sheikit myi kuitenkin 2 x kamansa Norjaan - grattis!
     
    Muokattu: 3.10.2016
  8. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Ei tainnut saada ostettua yhtään autoa tällä kertaa. "guys didn`t wanna sell them". IL-haastiksen mukaan kolmea autoa oli yrittänyt ostaa. Ilmeisesti tarjonnut liian vähän :)
     
  9. BBC

    BBC Guest

    Harmi jos ei tullut kauppoja. Se on vain normi kuolevaisille hyvä homma jos joku latoo taaloja pöydälle, pääsee kehittelemään uusia juttuja.

    Eurooppa on myös hyvä vaihtoehto myydä hyvään hintaan. Joillekin semmoiset 50-100 000e summat on päivätuloja, eikä niiden kukkaroa paljon kiristele jos haluaa jotain mistä tykkää.
     
  10. Richard Rawlings lahjoitti autohuutokaupan yhteydessä hyväntekeväisyyteen SOS Lapsikylälle 300.- dollaria cash omasta taskusta.
    Reilu ukkeli.

    Thanks Richard. God bless you
     
    Muokattu: 3.10.2016
  11. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    karhu01 ja CaddyGal-67 tykkäävät tästä.
  12. BonneMan60

    BonneMan60 Gearhead

  13. JJ

    JJ Gearhead

    Löytyykös näyttelyssä palkitut jostain?
     
  14. Patwh

    Patwh 3rd gear

  15. BBC

    BBC Guest

    tai siis kuka jäi ilman palkintoa. Eikö näissä ole tapana antaa kaikille pokaali.
    Enemmän kiinnostaa että ketkä on ne muutama jotka ei saänut kuin km rahan.
     
  16. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  17. buickadi

    buickadi Gearhead

  18. oolanti

    oolanti Gearhead

    Mutta sehän on vaan positiivinen asia, kun ei kenenkään tarvitse lähteä tapahtumasta kotiin ovet paukkuen tai renkaat savuten, kun ei saanutkaan pystiä kotiinviemisenä, vaikka alla oli se maailman hienoimmin rakennettu kiesi ;););) Elmiassahan saa kaikki autonsa näyttelyyn tuovat immeiset jo ilmoittautumisen yhteydessä pienen muistopokaalin hyllyn koristeeksi, mutta siitäkin huolimatta jotkut lähtevät kiukkuisena pois paikan päältä :mad::eek::rolleyes:

    Hjuumori sikseen, joten eipä vähätellä pokaalien saajia, ovat varmasti ne ansainneet, joten onnittelut siis kaikille palkituille tasapuolisesti...
     
  19. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  20. BBC

    BBC Guest

    Buickcadillä erityisen hyvä kuva kokoelma.

    Hyvä näyttely, FHRAn Hesan näyttely jää kyllä jalkoihin etu- ja takaperin.

    Pisti silmään muutama todella mielenkiintoinen helmi. Ford Phaeton (taitaa olla suomen ainoa ko vuosimallia) ja Woodie !!! (tämmöset on jo semmosissa hinnoissa Amerikassakin että hirvittää. eikä tule helposti toista vastaan!). Lisäksi olisi hieno nähdä luonnossa se sleeper chevelle (jollain nyky hi-perf tekniikalla).

    Siipiautoissa 2 Mopar konsernin tuotetta aivan pirun hienoa (harmaa ja keltaruskea). Oliko nämä suomesta vai ruattista?

    A
     

Kerro tästä muillekin!