Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Vähän on kaukaa haettuja vertauksia, sitäpaitsi Malmilla on juurikin tuota yritystoimintaa joka on nyt uhattuna
     
  2. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Sitä samaa muitten asioitten söhläystä kun perähikiältä aletaan huutelemaan mitä helsingissä pitää tehdä ja mitä ei.
     
  3. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Kysymys ei ole Malmin kohdalla siitä että "koskettaako se juuri sinua , kuinka sille käy" ja miksi mun pitäisi allekirjoittaa koska asun muualla, vaan sillä että meidän pitää osata ja saada sanoa EI! Historiallisten asioiden purkamiselle!

    Jos Malmin kohdalla noitten "gryndereitten" rahalla ostetut vaatimukset menee läpi ni ties mitä muuta ne vielä saa aikaiseksi.

    Helsingissä kyllä riittää tonttimaata, mm: ilmalassa purettiin just iso terminaalialue mikä on lähempänä keskustaa kuin Malmi.

    Malmin lentokentästä pitäisi saada vaikkapa esim turistinähtävyys, ni ei tarvis mitää ihmeen kiasmaa väännellä paikkaan mihin se ei sovi.

    Mobilisti on hiistoriallisten asioiden puolesta puhuja ja Malmin lentokettä on juuri sellainen.
     
    Muokattu: 4.10.2016
    raaseriruiseri, eilhik, ata ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    Luulisi helsinkiläisiä veronmaksajia kiinnostavan tuo jo siltäkin kannalta, että kelvottomalle pohjalle kunnallistekniikan ja muun infran rakentaminen maksaa, korjauksia tullaan varmasti tarvitsemaan enemmän, ja eiköhän ne painuvat rakennuksetkin viime kädessä veronmaksajien harteille kaadu. Ihanko oikeasti on kaikki parempi tonttimaa jo Suomesta, tai edes Helsingin seudulta käytetty?

    Näin perähikiältä huudettuna.
     
    raaseriruiseri ja eilhik tykkäävät tästä.
  5. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Nyt on kyllä joillain menneet puurot ja vellit sekaisin tämän Malmin kohdalla mielestäni eikä nuo vertauksetkaan oikein onnistuneita ole" mitä maalaiset ovat neuvomaan meitä" tyyliin.
    Minun kuin varmaan monien monien muidenkin puolesta saatte pitää Malmin ja rakentaa vaikka toisen siihen viereenkin omilla rahoillanne ,mutta kun kyse oli alunperin kuuluuko Mobilisti lehden lähestulkoon kehoittaa kirjoittamaan koko Suomen mobilisteja nimi listaan ja sitä korostettiin isolla hätähuudolla tehdyn jutun kera.
    Tottakait osaa kiinnostaa ja varsinkin alan ihmisiä olivat sitten historian,ilmailun tai museoporukkaa ja missä päin maailmaa tahansa.
    Historialliset,arkkitehtuuriset ja maisemalliset asiat,tonttipula tai melusaasteet ynnä muut asiat myöskin enempi "kentän liepeillä" oleville kuuluvia,meille melu ei ainakaan kuulu eikä ikkunasta kenttää näy eikä historiasta hajuakaan enkä ikään siis siellä käynytkään ja matkaakin noin 5-6 tunnin pikataival pysähtymättä joten ainakin minulle yksi lysti antakaa olla paikoillaan,hajottakaa tai siirtäkää koko kompleksia muutama km johonkin suuntaan.
    Lentokenttä sen aiheuttamine ongelmineen ja sen rakennukset ynnä maisemamurheet ei liene moottorilla kulkevia ja Mobilisti lehden aihepiiriä mutta lentokoneet ym härvelit kylläkin aihepiiriltään,vaan onhan lehdessä itketty Itäystävän viemiä kenttiä,maita ja mantuja ikivanhojen kuvien kerakin mutta niitä ei adressilla taida saada takaisin vieläkään,vai pitäisikö yrittää ennenkuin vievät nämä nykyisetkin..pikkasen kurkistellaan alueloukkauksin reagtioita vai onko niitä..
    Voisiko siis keskittyä itse asiaan eikä sen viereen tai ohjata sitä väkisin väärille raiteille,kiitos.
     
    Muokattu: 7.10.2016
  6. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tota... Mobilisti kirjottaa vanhojen ajoneuvojen historiasta, mukaanlukien lentokoneista. Malmin kenttä on vanha, ja kuvat oli vanhoja kuvia vanhoista autoista ja lentokoneista, mikä on ongelma? Jos nyt jossain kohdassa pyydettiin laittamaan nimi alle että tämä ainutlaatuinen miljöö säilyisi myös jälkipolville eikä hyväveliverkosto romuttaisi sitä ahneiden pyrkimystensä takia, niin meneekö siitä yöunet?? Mun mielestä tuo mitä Mobla viimeisessä numerossaan teki on juurikin sitä asiaa eikä asian vierestä.
     
    12345678910, Inlinee, faikku66 ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Niinpä jos sieltä stadista voidaan sanoa mitä maalla pitää tehdä niin maalta voidaan vastavuoroisesti sanoa mitä siellä stadissa voidaan jättää tekemättä.
    Puiden halaajat rajoittaa muiden elämää periferiassa ja kyllä täältä syrjästä on oltava mahdollisuus sanoa mitä ei ainakaan tuhota siellä älyköiden ytimessä.

    Moblaa jo lukeneena 1979 lähtien tähän päivään.
    V8 vuodesta 1978 ja jäi 1980 luvulla hyllyyn ei vaan sytyttänyt kermakakut.
    Kyllä Mobilisti + Seniori ne oikeat "autolehdet" ei mitään tekniikkaa merkonomeille höttöä.
     
  8. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

  9. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Enempää en viitsi tähän enää palata vaan porskuttaen eteenpäin..mitä sitten tarkoittaakaan mutta kuulostaa ainakin hyvältä:D:D
    Eiköhän koko homman "punainen lanka" ole taas raha ja olipa kyseessä kuka tai mikä taho tahansa niin kun aikansa kaivelee paljastuu "yllättäviä"omistus-suhteita johonkin rakennusfirmaan,maanomistajiin,pörssijuttuihin ym .
    Eihän "aikuisten oikeasti"millään maisemilla tai kulttuureilla ole p..kaan merkitystä jos joku päättäjistä nettoaa isot rahat ja tämmöisissä tapauksissa monikin.
    Kunhan puhutaan,ollaan olevinaan,kokoustetaan ja voivotellaan ihan Oscarin arvoisin suorituksin eli Suomeksi kerätään ääniä ja lopulta £££ potti kotiin.
    Aivan sama kaatuuko sademetsää/tunturikoivikkoa,tuhotaanko eläimet ,joku kultturikohde tai kaadetaanko ongelmajätteet vaan kylmästi ojaan tms eli kovasti maailma on pieni jos tiliä mahdollisuus lihottaa.
    Raha ratkaisee kuten eräs kovasti kaivattu ja tarpeellinen artisti aikoinaan lauloi ja laulujen asiat tahtoivat osua niin napakasti kohteeseen ettei niitä vieläkään radiosta soitella,kuten ei mieluusti aikoinaankaan vaikka ongelmat yhtä ajankohtaisia,henkilöt vaan eri nimisiä,ongelmat ei.
     
    impala67, eilhik ja Bukero tykkäävät tästä.
  10. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Kiitos vinkistä, Pertti!

    Kyllä tuo DC3 olisi kokemisen arvoinen juttu, ennen kuin lusikka lentää nurkkaan.
    Upeita pätkiä ohjaamosta ja Malmin kentältä.

    KLB:N Imperial Suomen Pankin edessä oli kanssa "juhulalline' ilimestys"

    p.s.
    4/2016 siellä 3:20 kohdalla Triumph Stag - mahtavan äänet!
     
    Muokattu: 8.10.2016
  11. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilen saapui uusin!
     
  12. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Tänään kolahti meille. Harrin pähkinöitä yritän ratkaista. Kaupunkeja löytynyt 1 kpl, kahdet kirjaimet saanut järjestykseen. Nyt sutii tyhjää...
     
  13. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Hyvä linkki! Ylipäätään pitäisi omistakin autoista tehdä videoita, niin jää äänikin talteen. Ja tallentaa ne videot muuallekin kuin kovalevyille.
     
  14. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Olen huomannutnettä ihan fyysiset valokuvat ja VCR kasetit (tai sony nauha) säilyy kaikkein parhaiten edes jossain määrin katselukelpoisena tosi pitkän aikaa ja kasetir on sen kokosia ettei mene hukkaan. Itte poltettujen DVD levyjen säilyvyys on suht ripulia.

    Ainakin itellä on noi digitaalisena olleet kuvat on aina hävinneet johonkin, teetetyt taas pysyy tallessa.
     
  15. Bukero

    Bukero Gearhead

    taitaapa automerkit olla aika piilossa tai ainakin aika tuntemattomia, mutta mallinimiä vois putkahdella esille...
     
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Uusikaupunki -Ika?
     
  17. Kemer

    Kemer 2nd gear

    Harrin pähkinät ratkaistu ja idea oli hyvä,lisää moisia vaan pitkästä aikaa tuli numero jonka lukemiseen ei kauan mennyt koska monet jutut olivat sellaisia etteivät minua millään muotoa kiinnostaneet lukea edes huvikseen.
    Nuo Max Johanson ym ralli,formula tai muut stoorit ei iske kuten ei tuo vanha ja loppuunkaluttu peruuttamisen MM juttu tai Lännen tiellä tyyliset täytejutut joita ollut jo pidempäänkin(ja liian kulunut aihe tuo Route 66 vaikka kokemuksena taatusti hieno),aiemmin oltiin Etelä Amerikassa ja Afrikassakin vissiin seikkailtu pitkien juttujen kera.
    Se Alaskan Highway juttu aikoinaan oli poikkeus ja uutta tietoa sekä ok aihe josta vähempi ollut ikään missään lehdessä.
    Vaimon ääni juttu on poikkeuksetta väkisin väännetty muka hauskaksikin stooriksi aina samaan ennalta arvattavaan tyyliin,onneksi on lyhyt 1 sivun juttu.
    Matkustajakonehistoriakaan ei innosta sotilaskoneiden tyyliin valitettavasti.
    Nuo kun karsii niin jää Mosse,Mazda wankel,Nash,Fiat,kuvattalkoot,Monark ym kuvat,lukijan posti ja myyntipalsta jälkelle.
    Makuasioitahan nämä eikä pääkirjoitustakaan sivulta 5 viitsinyt muutamaa riviä+silmäilyä pidemmälle,jotenkin väkisin väännetty ilman ajatusta kun ei Malmin jäljiltä vissiin vielä ajatus koossa parempaan.
    Ihme juttu kun vähän väliä näissä koeajettavissa vehkeissä puolikuntoisia ajokkeja joissa käyntivikaa+käynnistysongelmia ja ei toimi vaihteet kunnolla,omia virityksiä tai jarrut ym sinnepäin...
    Mitä järkeä sellaisia on koeajaa tai kutsua Moblaa koeajamaan ellei peliä ole laitettu koeajokuntoon???
    Saa kommentoida,haukkua vapaasti ja jopa olla samaa mieltä,onpa väliä,makuja kun on yhtä monta kuin lukijaakin enkä aio perua tilausta.
     
    Muokattu: 5.11.2016
  18. dart -66

    dart -66 Gearhead


    Tonttipulaa Helsingissä ei ole ja kumpikohan on ollut pidempään, kenttä vai (nyt) ympäröivä asutus?

    Kyllä kyseessä on vain jonkun/joidenkin henkilöiden oman edun tavoittelu.


    Ehkä asian vierestä tai sitten ei, ei kiinnosta. Aihe kuitenkin sopii Mobilistin kansien väliin.
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.
  19. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Just kuulin, että mun yks erikoisempi auto on kuvattu kadunvarressa edelliseen mobilistiin.:)
     
  20. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Tänään tuli 8/2016 ja asianmukainen pääkirjoitus Päätoimittajalta.
    Suomalainen on ainoa eläin maailmassa joka maksaa satasen siitä ettei naapuri saisi viittäkymppiä.
     
    raaseriruiseri tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!