Chevrolet Trans Sport

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja jukkanum, 25.10.2006.

  1. rampo63

    rampo63 3rd gear

    Keltanen ja lila justiinkin,,,tänään just tongin kyseisen liittimen esiin ku oli hukas. : D
     
  2. wilburi

    wilburi Gearhead

    Olihan vtumainen paikka ronkkia lähes tulkoon kätilöopiston hommia .
    Kiitos tiedosta emäntääkin jo hymyilytti kun sai auton takaisin
     
  3. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Eturenkaat-tai no kaikki renkaat kuluvat sisäreunoistaan.Onko näissä minkäänlaista camber-caster-säätöä vai joutuuko ostamaan jonkun säätösarjan? Yritin googletella mutta ei löytynyt....
     
  4. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Virheellinen aurauskin kuluttaa renkaita kulmasta.

    Mutta vastaus kysymykseen: Camberille ei ole säätöä, mutta iskarin alapäähän on olemassa epäkeskopulttisarjaa. Etuvetoisessahan taka-akseli on ns. jäykkä, joten sitä ei ole mahdollista säädellä (ainakaan ilman hitsipilliä...). Awd:n takapään säätömahdollisuuksista mulla ei ole muistikuvia.

    Ehdottaisin kuitenkin kulmien tarkastuttamista ensin, koska niitä epäkeskopultteja tuskin löytyy ihan helposti ainakaan Suomesta ;)
     
  5. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Ok.Täytyypä käyttää korjaamolla jospa se ois auraus pielessä.Ja tuohan on 2001 eli eestä kiskotaan.Outoa tosiaan se että takarenkaatkin alkaneet kulua sisäreunasta.Olisko sitten auraus niin pielessä että auto menee kuin ajokoira...tai taka-akseli niin mätä että antaa jo periksi. :eek:
     
  6. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Onkos tommosessa transsportissa semmonen laakerointi että napa pultataan siihen akseliin? Meinaan sitä kiinnityskohtaa pystyy shimmaamaan ja siten vaikuttamaan camberiin.
     
  7. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    On, mutta ei pysty. sen verran tiukka sovite ja syvä ohjauspinta, ettei onnistu. Ja kokeilemalla luultavasti saa rikki sen navassa kiinteänä olevan abs-anturinkin :D
     
  8. Joeli

    Joeli 1st gear

    Meille tuli taloon ensimmäinen trans Sport vm.99. Ajettu on paljon, mutta vino pino kuitteja erilaisista laitoista tuli mukaan.

    Jotain vikojahan tuon ikäisessä jo on;

    - sammuilee satunnaisesti tyhjäkäynniltä, ei aina edes joka päivä
    - abs + tcs valot syttyy aina välillä

    Noiden mysterien perään pitäis alkaa perehtyä, lähinnä tuo sammuilu ajoittain häiritsee.
     
  9. Joeli

    Joeli 1st gear

    Selviskö tämä millaiella korjauksella?
    Itsellä samoja oireita, mtta koodeja en ole vielä luetuttanut..
     
  10. wilburi

    wilburi Gearhead

    Haa enpäs muistanutkaan mainita mikä olikaan vikana.
    Vika selvisi kun obd testerillä kateltiin käynnissä ollessa mitä tapahtuu ja selvisi että 2/5 puola heittää missfireä jatkuvasti joten vika poistui puolan vaihdolla
     
  11. rampo63

    rampo63 3rd gear

    No niin nostajat vaihdettu ja ei napsutus loppunut,,,mitähän seuraavaks kokeilis:Kone käy kylmänä siististi mutta lämpimänä naputtaa tyhjäkäynnillä mut lopettaa tos 2000rpm paikkeilla,,,selviäiskö öljynpaineista mitään... minkä verran tarttis paineita olla ?Mulla on kyllä jo toinen chevy ajos,mut ei viel huvittas tosta alkaa konetta tiputtaa.
     
    Muokattu: 6.10.2016
  12. rampo63

    rampo63 3rd gear

    Saitko koskaan seleville mikä nakutti ??
     
  13. PAPH

    PAPH Gearhead

    Sain... Nokkalaakeri, selvisi kun nokka leikkasi kiinni...
     
  14. rampo63

    rampo63 3rd gear

    nakuttiko sulla koko kierrosaluella vai lopettiko kun kierrokset nous yli parintonnin,,,ja kävikö sulla , kone kuumana sillon ku tuo tiivistehomma oli päällänsä,,,
     
  15. PAPH

    PAPH Gearhead

    On jo sen verran aikaa tuosta etten muista kuinka nakutus käyttäytyi. Kerran pari ehti ottaa lämpöä ennen tiivisteremonttia.
     
  16. Webbi

    Webbi 1st gear

    Jaahas, pitkäänhän toimikin hyvin ... Keskiviikkona hesan reisulla sammahteli liikennevaloihin. Kulutuskin tuntui nousseen. Varsinkin 6-pytyn tulppa aivan musta. (etummaiset tulpat uusia, takatulpat vielä vaihtamatta)

    Viikonloppuna käytiin tekemässä 700 kilsan reissu ja keskikulutus 17,3 litraa satasella. Perjantai-iltana putsailin WD40:llä liittimiä ja kävin etummaiset tulpat läpi, oli mustaa nokea, mutta helppo putsata pyyhkimällä.

    Lauantaina käytiin ajelemassa ja tulpat oli kuin uudet, ajattelin että riittikö pelkkä WD40.

    Sunnuntaina kun lähdettiin kotia kohti, niin 50 kilsan matkan jälkeen jälleen sammahtiekan kerran ja loppumatkalla aina kun jalka kaasulta risteyksissä tai jopa liittymissä ... tukehtuu.

    Mistä lähden kokeilemaan ja hyviä vinkkejä vian etsinjtään.
     
  17. rampo63

    rampo63 3rd gear

    No niin nyt on kone pukissa ja purettuna paitsi kampura ja männät viel lohkossa.Nokkalaakereista välimmäiset molemmat loppu,,,onko tietoa siitä laakeripesän öljykanavasta onko se vain reikä kohdallaan, vai onko siellä lohkossa ura joka kiertää ynpäri laakerin.
     
  18. rampo63

    rampo63 3rd gear

    Korjasitko ?
     
  19. PAPH

    PAPH Gearhead

    En, olisi ollut pari varakonettakin joista olisi saanut yhden kasattua mutta ei enää mielenkiinto riittänyt.
     
  20. TransAmSport

    TransAmSport 3rd gear

    Saako tällä kiskoa autotraileria pikku e-kortilla? Meneekö kantavuus rajoille? Ja kannattaako edes,semmoinen 500 kilsaa olis matkaa ja projektiauto pitäis hakea....Taitaa olla laatikon tuho :rolleyes:

    Mulla tuo abs-tcs valoa vilkutteli kun oli toinen piuha navasta melkein poikki.
     

Kerro tästä muillekin!