Masentava Dodge Ram

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja saimaanharju, 18.10.2016.

  1. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Voiko kansi remontti maksaa 5t€?
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei kai se pajalla mikään ihmeellinen hinta oo kun nypitään jo perus neloskoneen kansirempasta tonnia ++.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Toiset kusettaa enemmän toiset vähemmän. Extraosa on hankala juttu, jos et vaihda ja se hajoaa, saat haukut, kun et sitten vaihtanu samalla ja jos vaihdat samalla, haukutaan kusettajaksi... Yritä tässä nyt sitten.... Ja saa ainakin meillä seistä vieressä, pystyy heti kysymään, saako vaihtaa tämän ja näyttää miksi... Tai yleensä vieressä seisova asiakas sanoo heti, ennekuin kerkiää näyttämään, että paa uusi vaan....
     
    Stang_81, KajS ja rb tykkäävät tästä.
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Voi, miksei vois.... Hinnoittelukysymys... Ja kai se riippuu koneestakin...
     
  5. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    No tuohon kysyjän koneeseen. Taisi olla perus V8 bensa kone. Monta päivää menee purkamiseen ja kasaamiseen? 2-3pv ? a100€ x 24h= 2400€ ja vielä jää 2600€ kansiin ja tiivisteisiin?

    Mulla tainnut maksaa venttiilien hionta, seetien hionta ja kansitasojen oikaisu reilu 300€. Toki jos on ihan seetiä vaihdettu ja ohjuria niin eri hinnat tietenkin.
     
  6. budweiser

    budweiser Gearhead

    tais unohtuu että kysyjän auto on VEE KYMPPI...se ei käyny esille onko SRT Viperin pannulla vaiko tavan rauta kymppi.
     
  7. kompassi

    kompassi 1st gear

    diisseli skodan kansiremppa,kun jakohihna petti 4280e,et kaks kantta 5ke kuulostaa edukkaalta..
     
    Gary Grand, Mikkis ja Saetkae tykkäävät tästä.
  8. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Aina se kalleus/halpuus riippuu mihin vertaa, toisille se on kallista, toisille sama hinta on halpaa. Tänään viimeksi sanoin asiakkaalle korjaamoehtojen mukaisesti, että tuon Buickin korjaaminen alkaa käymään lompakolle, asiakas sanoi, mutta hän haluaa sen kuntoon ja silloin se pannaan kuntoon... Vastuu on siis siirtynyt asiakkaalle taas kerran...
     
    Sardiinipurkki, Stang_81, Mikkis ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    No niimpäs olikin. No joo siihen taitaakin olla osat moninkerroin kallimpia.
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Monella pajalla jo kasikonekin erikoisuus mistä rokotetaan vaikka oiskin perus 350.

    Toki ei silti joka paja taida v10mppiä tehdä joten joku usa-auto kytkös pajalla varmaan on.
     
  11. KajS

    KajS Gearhead

    Se on se rautakymppi Ramissa. Viperin V10 on hieman eri.

    Vähäooteta taas: Joskus kymmenen vuotta+ sitten oltiin hiihtolomalla Lapissa. Mukana laatikollinen veekaseja (niitä lehtiä, Dodge ramvanissa kun oli tilaa kuljettaa). Poika oli tuolloin jotain 12. Me sitten kuolattiin tuollaista veekymppi ramia, niinkuin aiheen aloittajalla. Ajateltiin että tuollainen seuraavaksi. Taisi olla säkää, että myöhemmin hankin parin tonnin slanttivanin, johon ei viiden tonnin remppaa mahdu...ainakaan meidän autokatoksessa tehtynä.
     
  12. rb

    rb Double Gearhead

    OT jatkuu:

    Mulle on piirtynyt aivolohkoon se jenkkien lähetystön v-10 RAM.

    Sininen nelikko ja jumalauta se kakkoskoppainen näytti hienolta autolta, kun ei niitä tosiaan suomessa vielä 90- luvulla liiemmin näkynyt.
     
  13. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    22 vuotta vanha ja iso auto, kyllä sellaisissa on kalliitakin vikoja. Ja viisi tonnia voi mennä johonkin takuun ylittäneeseen nykyhuussiinkin jos siitä kosahtaa jakopää tai vaihdelaatikko, niin kuin esim. VAG-tuotteissa yllättävän usein tekee. Kaksoismassavauhtipyörätkin ovat joissakin autoissa kulutusosia.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mites toi v10 yleensä onko siinä mitään tyyppivikaa?
     
  15. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear

    Ebayssa nuo tiivistesarjat oli yllättävän edullisia, tietenkin yrittäjä ottaa varaosat omia kanaviaan pitkin. Paljonko on maileja mittarissa, kun on seetit mennyt?

    Muutenhan jos ei pahasti ole moottoria päästetty lämpeneen ja kannet on muuten ok niin eihän rautakansien kanssa koneistamoa tarvitse vaivata.
     
    Muokattu: 20.10.2016
  16. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    En tiedä muista korjaamoista, mutta minä jos otan kannen/kannet irti, niin aina venttiilityöt koneistamolla, ei tarvitse ottaa uudestaa kansia irti, kun oho, ei olekkaan ne venttiilit tiiviit ja ei mene päästöistä läpi (oppirahat maksettu, Astron V6 kannet ja poka sanoi ettei saa/tartte venttiileihin koskea, olis pitäny...)...
     
  17. chevyjussi

    chevyjussi 2nd gear


    Harrastehommissa tarkistelen vain polttoaineella venttiileiden tiiveydet ja jos ohjurit on kunnossa niin kevyt läppäys ja on the road. Laskutushommissa tietysti eri asia, kun pitää takuutakin pystyä antamaan. Ei työkonepuolella ainakaan automaattisesti kanneta kansia koneistamolle jos niiden kunto ei sitä välittömästi vaadi.
     
  18. Mopar A-koppa

    Mopar A-koppa 1st gear

    Itsellä ollut Ram-94- V 10 käyttö autona puolitoista vuotta.Ostin kaverilta puoli vahingossa ja hyvin on pelannut.Akku. Kuoli Loimaan Shellille viimekesänä,omaa tyhmyyttä olis voinu vaihtaa ajoissa.Ylä vesiletku ja jotain muuta kuluvaa vaihdettu!On niin hyvin pelannu et ansaitsi jopa öljyn vaihdon.Tahdoin vaan sanoa et ei nää mitään murheen kryynejä oo!!!
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ansaitsi jopa öljynvaihdon? Kaikkiko ei?
     
  20. Mopar A-koppa

    Mopar A-koppa 1st gear

    Toiset hemmottelee naisia viemällä kukkia....Kottero palvelee hyvin,se ansaitsee huolenpitoa ja huollot ajallaan!
     

Kerro tästä muillekin!