Mercury Monarch 1975

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja dodgevipersrt10, 3.1.2008.

  1. dodgevipersrt10

    dodgevipersrt10 1st gear

    Tuli tämä mieleen tosta aikasemmasta topicista, joka liittyi mercury montegoon. Itselläni on pihalla 4-ovinen mercury monarch vuosimallia 1975. En varsinaisesti ole mercury harrastaja, mutta auto jäi käsiin pari vuotta sitten halvalla (myynnissä nettiautossa). Onko kellään kokemuksia kyseisen mallisesta autosta. Kun ostin sen, niin AKEn tietojen mukaan se oli ainut rekisterissä oleva vuosimallin 75 4-ovinen mercury monarch.
     
  2. oldsi88

    oldsi88 1st gear

    Onkos se semmonen sinapinvärinen? Ite kävin kans suunnillee pari vuotta sitte kattomassa semmoista karhulassa. Noitakaa ei sitten paljoa ole, sitä ennen en ollu koskaa nähny enkä sen jälkeenkään...
     
  3. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Tuon auton yleisin käyttö taitaa olla levyjarrujen ja mahdollisesti 8-tuumaisen perän luovutus vanhempiin Mustangeihin. Samaa koppaa kuin Ford Granada ja Lincoln Versailles. Versaillesissa taisi olla vielä levyt takanakin.

    Tuolta löytyy ystäviä.
    http://www.americangranada.com/

    Kevyempiähän noi on kuin moni muu nykyisin harrastettava. Nykyisen käyttömaksusysteemin mukaan veikkaan noille V8-aihioille pientä nostetta.
     
  4. MercComet

    MercComet Gearhead

    ^ Hyvä luovuttaja osiltaan myös 70-l cometteihin ja maveihin!
     
  5. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Muistelisin että jokin suomalainen autolehti (Moottori??) koeajoi vihreän Monarchin 70-luvulla. Kuva taisi olla kannessakin??
     
  6. dodgevipersrt10

    dodgevipersrt10 1st gear

    Nettiauto.com id:1664322. Tuo on se kyseinen omistamani yksilö, joka keskustelun aloitti. Ostin auton pari vuotta sitten Haminasta. Kyseisellä auton myyjällä oli piha täynnä mm. mercuryitä ja lincolneja ja tämä oli ilmeisesti ollut hänellä talviautona. Nyt auto on maalattu ja eihän niitä ilmeisesti hirveästi kotimaan liikenteessä ole
     
  7. moscowiz

    moscowiz Gearhead

    Nostellaas vähän unohtunutta aihetta koska mua sattuu kiinnostamaan.... :)

    Ostin viikko sitten neliovisen -79 mallin, 250cid kutosella ja manuaalilla. Ihan käyttökiesiksi ajattelin. Tykkään autosta todella, vaikka 14v seisseenä on varsinkin sähköt on vähän sinnepäin. Bensatankin anturi on antautunut, ei tunnu olevan helpoin osa löytää aneriikastakaan. Onko kellään antaa vinkkiä mistä kysellä, google ei ole minua auttanut. Oikeanpuolen peiliä kaipaan välillä myös, tässä karvalakki mallissa ei peiliä ole, ilmastointi löytyy!
     
  8. mikkory

    mikkory 2nd gear

    Mulla vastaavanlainen purkuauto. Vuosimallia en muista. Soittele jos tarviit osia...
    040-7040140
     

Kerro tästä muillekin!