Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Se on sitä demokratiaa. Vihreät on kohta Helsingin suurin puolue ja kova hinku on olla sitä koko maan laajuisesti. Pitäs vissiin äänestää toisin?
     
  2. Commodåren

    Commodåren 2nd gear

    Sitten pitää äkkiä saada Åsa Romson ja pari muuta Ruotsin ympäristöpuolueen pelleä liitttymään Suomen vihreisiin, niin eiköhän vihreiden kannatus mitä pikimmiten lähentelisi 3,5% täälläkin. :)
     
  3. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Ne on ton päättäny jo ajat sitten jossain ja se mitä sanotaan on että liikenne helpottuu tai maksut vähenee tai päästöt pienennee yms.Tarkoitus on kuitenkin aivan toinen taustalla...nyt vaan jokainen ministeri yrittää sitä runnoo läpi vuorollaan.
    Ja meidän tehtävä on vastustaa sitä voimakkaasti ja äänekkäästi joka välissä missä mahdollista.Toi on perustuslain vastainen ehdotus muutenkin jo,sen lisäks että se on perseestä ja kallis kaikinpuolin!
     
    tinareki tykkää tästä.
  4. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Valista mua.
     
  5. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    No,ehkä tulkinnanvaraista miten sen nyt ottaa mut mun mielestä rikkoo yksityiselämän suojaa.Ja potentiaalisesti henkilökohtaista turvallisuutta.
     
  6. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    En minäkään mitään maksuja tai seurantaa halua, en takuulla. Mut oon silti varovainen argumenteissani. Noi nyt ei ollu kovin päteviä.
     
  7. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    No näin retrospektiivisti...ei ollu ei.Ei pitäs humalasaa kirjoitella:oops:
     
  8. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Oisko tää kommentti kummunnut uutisesta, kun Kirkkonummen kunnanhallitus otti asiaan kantaa vuoden alussa, lausuen mm. "Kunnanhallituksen lausunnossa huomautetaan, että Suomen kansalaisille tulee taata vapaa liikkuvuus pääkaupunkiin ja sieltä pois ja vapaan liikkuvuuden rajoittaminen on vastoin kansalaisten perusoikeuksia"

    http://www.viisykkonen.fi/uutiset/tuliset-terveiset-helsinki-ei-saa-estää-autoilua-–-kirkkonummi-vetoaa-perustuslakiin

    Onhan toi snadisti ehkä kaukaa haettua, tosin en olekaan oikeusoppinut. Mutta olenpa joskus aikoinaan erään oikeustieteellistä käyvän suusta sellaisen kirjoittamattoman "säännön" Suomen oikeuslaitoksesta kuullut, että "jos joudut tapauksessa vetoamaan perustuslakiin, olet hävinnyt jo jutun". Eli tässä maassa perustuslailla on lähinnä huumoriarvoa ja tätä ajatusvirtaa jatkaen, eiköhän se oo jo päätetty että loisijat ja viher-kommarit saa bulevardinsa ja maksava kansanosa sitten kärsii pahemmissa ruuhkissa...

    -JJ-
     
  9. multsi

    multsi 2nd gear

    http://www.hs.fi/kaupunki/a1478226817646

    Jaahas, taast tätä vaihteeksi.

    Musta tuntuu, että helsingin kunnallispolitiikassa mikä tahansa aloite, missä voidaan rajoittaa tai kieltää autoilua, tai nostaa sen hintaa jollain tapaa, on täysin läpihuutojuttu hurrausten kera. Ei niitä asioita edes mietitä sen syvällisemmin jos samassa aloituksessa ovat sanat EI ja Auto.
     
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Kuinka luusereita tuolla asuu?

    Joskus 12 vuotta sitten käynyt siellä ja ihan hyvä ilma siellä sillon oli.
     
  11. JS78

    JS78 3rd gear

  12. valpas

    valpas Gearhead

    Pitäis sitten olla eri maksu sellaisille, jotka ajavat pikiteillä niissä urissa, ja sorateillä niissä montturivistöissä, verrattuna niihin, jotka ajavat niiden sivusta. Melkoinen ero kunnostustarpeen syntymisessä.:cool:
     
    sicker ja Saetkae tykkäävät tästä.
  13. multsi

    multsi 2nd gear

    Voisko joku selittää mikä tää Berner on oikein ämmiään?

    Tulee politiikkaan yhtäkkiä täysin sivusta, ilmoittaa olevansa politiikassa vain ja ainoastaan tämän yhden kauden, keskustan ehdokkaaksi sillä ehdolla, että saa ministerinsalkun ja tämän sipilä keltanokalle lupasi?
     
  14. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Vai että simmkortti autoon, kuinka yksinkertainen tämä nykyinen systeemi onkaan kun vero polttoaineessa, kuka ajaa ja kuluttaa enemmän niin maksaa enemmän.
    Mutta kaiken takanahan on toi yhtiöittäminen, jolloin ulkolaiset sijoitusyhtiöt tulevat pumppaamaan täältä isoja voittoja, aivan kuin kävi tv-jakeluverkon, carunan ym. kanssa näitähän riittää ja Suomi köyhtyy ja velkaantuu entistä enemmän.
    Aikaisemmin en ole salaliittoteorioihin uskonut, mutta nyt on jo pakko uskoa et tässä on menossa todellakin joku illuminati globalistien uusi maailman järjestys jossa koko maapallon väestä tehdään yhtä ja samaa monokulttuuria, jota maailman pieni eliitti ryhmä ohjaa kun jokaisen ihon sisään on lopulta mikrosirut istutettu.
     
    sicker, Saetkae, eilhik ja 1 muu tykkäävät tästä.
  15. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Se on illuminati https://fi.wikipedia.org/wiki/Illuminati
     
  16. stana

    stana 3rd gear

    Lahtipossu? Ja täysin pyyteettä.. Korvaus lie "sopiva" moisten asioiden tyrkyttämisestä.
     
  17. jenkula

    jenkula Gearhead

    Näin on kaikista helpointa toteuttaa uudet visiot.Joku uusi nimi ryvettyy poliittisesti,mutta eihän se mitään haittaa kun se häipyy yhtä nopeasti kun ilmestykin.Kyllä Berneri tavalla tai toisella hyötyy rahallisesti tästäkin jutusta,jos ei itse niin lähipiiri ainakin.
     
  18. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Se pyydettiin mukaan myymään yhtiöitä..... Tai yhtiöittämään ja myymään valtion omaisuutta.
     
  19. sectoid

    sectoid Gearhead

    Suomi on paska maa.
     
  20. kepuri

    kepuri Gearhead

    ehkä paskin meille suomalaisille...
     
    Desoto57 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!