Spet 2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja -31, 16.8.2016.

  1. leadsled

    leadsled Gearhead

    Onkohan SPET:in sääntöihin jo tullut selvyyttä ensi kaudelle?
     
  2. Fordvessa

    Fordvessa Gearhead

    2017 säännöt Fhra:n sivuilla; Spetin uus aikaikkuna 6.00-11.99 sekunttia...
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Voi olla villii vetää neljääsataa ohi 180 ajavasta maaliviivalla!
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Varsinkin jos ei jompikumpi satu osumaan omille kaistoilleen.
     
  5. Hate

    Hate 3rd gear

    Voi ottaa reisilihakseen kaveria joka suhaa 11,5-11,99s./180km/h kun varusteeksi riittää avopotta,pitkähianen paita.lanneturvavyö ja nahkahanskat.Siinä ei kuituovi kaarettomassa
    vessassa paljon jarruta kun toinen pyrkii neljääsataa kabiiniin.
     
  6. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Nyt jza Dusterilla ajamaan SG:tä 2017,muutama kuljettaja vaihtaa Spetistä ajamaan just tuon muutoksen vuoksi minä mukaanlukien jos vaan saatas kunnon kaaviot edes Alastaron kisoihin.
     
  7. supo

    supo Double Gearhead

    Pikkasen asian vierestä eli pikkasen näköjään esim.finaalikisan osallistumismaksu noussut eli 340e osallistumismaksu ja 30e sähkö.
     
  8. -31

    -31 Gearhead

    [QUOTE="supo, pikkasen näköjään esim.finaalikisan osallistumismaksu noussut eli 340e osallistumismaksu ja 30e sähkö.[/QUOTE]
    Jep Jep. Se on sitte viimenen Savolaesukon täysi kausi FHRA kisoja edessä... Ihanan halpaa!
     
  9. Fordvessa

    Fordvessa Gearhead

    Jep Jep. Se on sitte viimenen Savolaesukon täysi kausi FHRA kisoja edessä... Ihanan halpaa![/QUOTE]
    Mä maksoin viime vuonna sarjamaksun ja joka kisan erikseen, 1660€ meni plus sähköt 110€. Nyt jos maksaa kaikki kerralla niin menis 1574€ plus sähköt 180€. Kallistahan tää on ja jos ajaa kaikki kisat niin kannattaa maksaa kerralla...
     
    Muokattu: 26.1.2017
    supo tykkää tästä.
  10. wiltzu81

    wiltzu81 1st gear

    30e sähköstä nyt menee vielä mutta EM kisoissa 60e valovirta! Alkaa täyttää aseettoman ryöstön tunnusmerkit...
     
  11. BBC

    BBC Guest

    Niillä on parempaa sähköä hypersähköä. Tuolla osallistumis/sarja -maksuhinnoittelulla täytyy olla kaikki parempaa ja eri jumalakin kuin muualla.

    Hyvää on se että on huippuunsa viritetty supertiimi vetämässä ja ryövärit, kusettajat ja muut persreiät saatu pois sieltä sotkimasta asioita ja panemasta rahaa omiin taskuihin.

    Hahaaa-a.
     
    salakazi tykkää tästä.
  12. Jza

    Jza Double Gearhead

    Oliskos ne laskeneet, että on silti halvempaa kuin puksuttaa omaa aggregaattia kisan ajan? Ainakin bensakäyttöiset syövät melkoisesti soppaa (oma taitaa viedä 20-30 litraa vuorokaudessa, 2.8kW bensa), mutta eikun muutaman tiimin kanssa iso dieseli jyskyttämään kimpassa...
     
    supo tykkää tästä.
  13. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Aulis siellä on jäsenien äänestämät heput tekemässä päätöksiä nytkin niinku aina ollut,mut en olis millään uskonut et on sellasiakin kenellä on luetun ymmärtämisen kanssa vaikeuksia.
     
    supo tykkää tästä.
  14. BBC

    BBC Guest

    En epäilekään ettei siellä ole jäsenet valitsemassa. Kuka muukaan?

    Sehän oli semmoinen "valtaisa" muutoskampanja parempaan FHRAaan ja parempaan tulevaisuuteen (vähän niin kuin pohjois-korea; paratiisi kaikilla herkuilla meininki)

    Hyvinhän se on mennyt, varsinkin jos ne jotka olleet valitsemassa ovat tyytyväisiä.
    Eikä muiden mielipidettä tarvikaan kunnioittaa, tämmöisiä tyhjänpäiväisiä kirjoittelijoita.
     
  15. Catiska

    Catiska Gearhead

    Taidan ottaa oman 13kW dieselgenun mukaan. Siitä sitten saa myydä halvalla sähköä parille naapurillekin...
     
  16. SG 448

    SG 448 Gearhead

    ^^
    Päin pers.ttähän tuo meni,osasyyllinen olen eikä kovin tyytyväinen voi olla.
    Jotenkin tuo touhu tuntuu erikoiselta kun ei edes riittävästi vapaaehtoisia toimitsijoita saada kisoihin,mm.Motoparkissa oli yksi katsastusmies viimekesänä ja muitakin toimitsijoita niin vähän et tiimiläisten pyydettiin toimittamaan varikolle tulokset.
     
  17. triniemi

    triniemi Gearhead

    Kausi normisähköineen ei paljoa heitä viimoisen mitä se on ollu. Viimeksi kun itse ajoin niin se vajaa kaks tonnia meni noihin, ei kuitenkaan yli vaikka olis maksanu kisa kerrallaan. Huomasko muuten kukaan et se olis SPETin 10v synttärikausi jo ajettu? 2007 oli eka ajettu kausi. Onks ketään kuka olis ajanu kaikki 10v? Haten Javelin on vissiin ollu joka vuosi radalla, mut eri kuskilla?

    8-16 kaaviota ilmeisesti puskee tälle kaudelle joka kisaan. Mut kuuden sekunnin autot uskon sitten kun niitä radalla näkyy, en ennen.
     
    Muokattu: 27.1.2017
  18. wiltzu81

    wiltzu81 1st gear

    No joo voi olla. Itselle sähköntarve on ollut lähinnä kompuraa, läppäriä ja kylmälaukkua varten, siihen nähden toi 60e tuntuu kovalta. Tietty köyhälle kaikki on kallista :)

    PETissä olen ajellut joitain kisoja ja nyt sekin ilmeisesti on SM-sarjaa ja siinä kyllä osallistumismaksut nousi todella paljon, saa nähdä tuleeko ajettua enää mitään.
     
  19. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    Haten Javelin ei tainut olla kaudella -11 kun uutta konetta odotti pannuhuoneeseen.
     
  20. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä luulen kanssa että siirtyvät/jättävät ajamatta kun esim.finaalikisa Alastarolla joka on normihommillakin monesti loppunut sateeseen niin 340e osallistuminen +30e sähkö todennäköisesti parista vedosta saa aikaan ettei tule yksittäisiä kisoja ajavia yhtään.
     

Kerro tästä muillekin!