Mitä bongasit liikenteessä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Chevy-74, 8.9.2005.

  1. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Järvenpään Scandicin parkkihalliin kun ajoin niin oven yläpuolella luki Citroen 2CV. Mietin että eikö sinne muita saa pysäköidä, mutta rohkenin silti jättää omani (vuokra-auton) sinne muiden nykypuikuloiden sekaan.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    :poff::rotfl:
     
  3. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Viime syssynä näin pari rättisitikkaa tässä Haukibuddhaan kylällä, sitä ennen viimeksi varmasti vuosia sitten nähnyt moisen ajossa Oulun seudulla. Onhan se kyllä vekkulin näköinen kampe, vaikka en muuten oikein välitä noista Citroeneista tai pippurimyllyistä (Peugeot)
     
  4. dr.drunkenstain

    dr.drunkenstain 1st gear

    Tänään puolilta päivin raumalla, sairaalan liikenne ympyrässä punainen 59 impala.
     
  5. 1320

    1320 Gearhead

    Saman Rambler Classicin bongasin taas eilen samasta paikasta kun viimeksi. Tälläkertaa huomasin sen hieman aikaisemmin kun viimeksi ja näytti kyllä todella siistikuntoiselta yksilöltä...Hieno peli!

    Ja eilen illalla musta Chevy Nova. Sain jopa suttuisen kännykkäkuvankin napattua samalla kun istuskelin kaverin kyydissä:
    [​IMG]
     
  6. passerby

    passerby Gearhead

    sama Nova käy kesäisin tiksin cruisingissa, josta tuokin kuva näyttää olevan :)

    muokkaus: niin ja itse ketjun aiheeseen - näin liikenteessä edelläni ajamassa Peugeot 205:n joita ei juurikaan enää näy. melko historiallisen näköinen auto nykypäivänä.
     
  7. 1960

    1960 1st gear

    Oltiin ulkoiluttamassa"vanhaa rouvaa".Ei sisällä olevaa :p
     
  8. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Taisin eilen nähdä valkoisten maasturien seassa '36 Dodge Coupen, terkut Qatarista.
     
  9. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Chevi Lpr 01.02.2017

    [​IMG]

    Astro Lpr 01.02.2017

    [​IMG]

    Toyota Lpr 01.02.2017

    [​IMG]
     
  10. Skoll

    Skoll 2nd gear

    Musta/tummahko Porsche Panamera 4 Haukiputaan säästökuopan parkkiksella tänään aamuysiltä. Veikeän näköinen tuollainen neliovinen Porsche.
     
  11. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Tänään illalla ajelin Vaasassa Yhdystiellä ehkä puoli kuuden maissa, kun vastaan tuli joku iso vanha valkoinen kaksiovinen. Ei riitä tuntemus itselläni riittävän hyvin, mutta vahvasti veikkaisin, että se oli 60-luvulta ja full-size joku. Ehkä Monaco tai Polara (ainakin takavalot samaa tyyliä kuin noissa).

    Varsin harvoin noita liikenteessä näkee, varsinkaan Suomessa helmikuussa arki-iltana...
     
  12. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    ^Iisalmessa arkipäivää :)
     
    Herje tykkää tästä.
  13. juha745

    juha745 Gearhead

    Täällä Jyväskylässä on sen verta vaisua tämä kulttuuri varsinkin talvella, että muhun teki vaikutuksen jo semmonen, kun näin ihan tavallisen vaalean sinisen Caprice STW:n liikenteessä viime lauantaina. No sit hetken päästä tuli hinurin kyydissä keltanen '63 Bel Air ja sehän se vasta olikin!!
     
  14. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    [​IMG]

    Hämeenlinna 20/2/17
    'Kotka lennähti kotitallin lämpöön' !
     
  15. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tänään puoli yhden kieppeillä Stadissa Helsinginkadulla punainen ´71 El Camino.
     
  16. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Se Caprice taitaa olla jokpäiväisessä ajossa. Ja kyllä jotain muitakin pieniä ilon pilkahduksia näkyy täällä Jyväskylän talviliikenteessä. Onneksi ihan kaikki ei pidä käyttöautoina muovipökäleitä mallia Avensis tai Octavia. Mm. Keskusta-alueella tänään nähty Ford Taunus noin 1977, VW Jetta I noin 1980, ja Citroen 2CV. Ja nämä ei ollut mitään museoautoja vaan jokapäiväisiä kulkimia. Itse ajellut päivittäisajoni 2-paikkaisella roadsterilla. Ja se on lämpöisempi kuin monet umpiautot, vaikka sitä tankatessa Avensis/Octavia jyyrät tulee usein epäilemään.
     
  17. Niinimies

    Niinimies 1st gear

    itsellä jokapäiväisessä ajossa caprice, mutta viimeistä talveaan. Caprise jatkaa kesäautona tämän talven jälkeen. Lämmin ja hyvin käynnistyvä, mutta suolalta pakoon.
    Kohtahan nuo talven tallissa lämmitelleet raudat alkaa katuja piristämään :)
     
  18. toadfin

    toadfin 1st gear

    Joku kepitteli koivukylä/havukoski akselilla ainakin jollakin 5X-6X lv laitteella muutama päivä sitten, nopeesti bongattuna näytti Furyltä.. Tästä on parikin bongausta samalta alueelta.
    Kuvaa ei kerennä ottaa kun oli itekin ratin takana.
     
  19. esmi

    esmi Gearhead

    Tänään iltapäivällä ruskea 78-79 Delta 88 Lahden Vesijärvenkadulla,just vähän aiemmin lopetin kurvailun omalla Deltalla!. Onkos Lahteen tullut uusi Delta 88?,vai onko kisa vieras?;)
     
  20. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tänään Rautalammin kylällä ajeli oranssi chopattu farkku Caprice.
     

Kerro tästä muillekin!