Plymouth valiant jäähdytin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja bukomika, 11.3.2017.

  1. bukomika

    bukomika 1st gear

    -65 valiantin jäähdytin haussa, 225 cid. Ei mitään tihkuttajia, sellainen on jo.
     
  2. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Liekkö 68:n jäähy erilainen. Ois ehjäkin tai ainakin ehjänä pois otettu. Ollut dartissa
     
  3. bukomika

    bukomika 1st gear

    Tarkistin netistä. On erilainen. Kiitos silti.
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Muttei välttämättä niin paljon erilainen ettei menisi paikalleen. Se paikkahan on varsin avara. Jos kumpikin on kutoskoneen edestä niin alavesiletku on oikealla ja loput asiat onkin sitten helpommin sovitettavissa. Ja vaikka oli erilaillakin, kuten oli Volgan syylärissä, niin sekin sopi paikalleen. Tämä tuli kokeiltua noin 35v sitten kun olin sitä ennen testannut tarpeeksi monta alkuperäistä purkuosaa.
     
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Itse laitoin kasiswapin yhteydessä -66:seen -68:sin pikkulohkon jäähdyttimen, korkeus ok, yläkiinnitykset kohdallaan ja alemmille uudet reiät.
     
  6. Rottelo1984

    Rottelo1984 2nd gear

    Voin vielä koeponnistaa tuon jäähdyttimen niin tiedetään sitten. Ostin kerran itekkin "ehjän" jäähdyttimen joka piti kumminkin heti paikata.
     
  7. bukomika

    bukomika 1st gear

    Kiitos, mutta etsin sopivampaa. Eli haku päällä yhä.
     
  8. MatoFako

    MatoFako 1st gear

    Ite hain eilen kennotuksesta -65 Barracudan syylärin. Jäähdytinhuolto E. Mielonen porist. Jälki oli erinomainen, hintaa tuli nafti 400€. Eipä tarvii lähtee arpomaan käytettyjen kanssa.
     
  9. bukomika

    bukomika 1st gear

    Käyhän se niinkin. Halvemmalla saa uuden alusyylärin ebaysta. Eikä tartte arpoa silloinkaan.
     
  10. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Sanoisin kokemuksesta, että säästät aikaa, hermoja ja rahaa ku tilaat sen alusyylärin sieltä ebaystä. Viime kesänä toi oma kuusvitonen ei ollu ajossa, mut sitä edelliset viis kesää onkin tullut jumpattua ehjä käytetty nokalle joka kesä. Oli ne ehjiä kiinni ruuvatessa, mutta ei niistä mikään kesää pidempään kestänyt ku alkoi kusemaan.

    Ite ostin täältä nimim. dart-66 viime talvena syylärin, joka vaikuttais vihdoin semmoiselta että kestäis ajella jo pidempäänkin kuin yhden kesän.

    Itsehän olen näiden vanhojen paskojen kanssa turannut silkkaa persaukisuutta, muuten olisin itekin hakenu sen alujäähyn...
     
  11. bukomika

    bukomika 1st gear

    Sellainen oli tarkoituskin koska harvoinpa kellään sitä vähänkäytettyä on. Laitetaan hankintaan kun mittavat hitsaustyöt ovat loppusuoralla ja putki paikallaan.
     

Kerro tästä muillekin!