Edelin kaasari ja TH700

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hyde, 10.2.2017.

  1. hyde

    hyde Gearhead

    Tuossa tätä autuasta nettiä selatessa tuli esiin että jos vaihtaa Edelin kaasarin Q-jetin tilalle ja laatikkona TH700 niin TV vaijeri ei riitä tai tulee väärään säätöön jos laittaa suoraan Edelin vivustoon kiinni.
    Q-jetin vaijerin kiinnitys kun on eri kohdassa kun Edelissä ja tämä vaikuttaa siten myös laatikon toimintaan
    eikä välttämättä mitenkään parantavasti . Kuinka olette moisen ongelman ratkaisseet sillä ongelma taitaa olla sama kaikissa ainakin GM laatikoissa joissa on TV-vaijeri kick-down vaijerin sijaan..?
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Siihen on saatavilla erikseen semmosta lärpäkettä jolla se vastaa q-jetin liikerataa mutta itse otin q-jetin vivusta vaan sabluunan ja hitsasin siihen edelin korvakkoon kiinnityspisteen ni tulihan vaan erilainen aski!
    Loppuu ne jojoilut ja pitää kyläcruisailussakin paremmat paineet jonka huomaa pienentyneenä luistona jne. Kannattaa ehdottomasti muokata!
     
  3. hyde

    hyde Gearhead

    Saakohan tota 'läpäkettä' meikäläisistä vauhtiputkasta..??
     
  4. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Tuolta sain hyvät ohjeet TV vaijerin liikeratoihin ja säätöihin. En vaan pysty (osaa) siirtää oikeaa linkkiä (pdf tiedosto). Googleta Installation instructions th 700 summit, niin sieltä löytyy:cool:.
    Ittelle tuli vastaan sama juttu, TV vaijeri oli liian lyhyt. En viittinyt lähtee metsästämään sopivaa lärpäkettä, niin jatkoin TV vaijeria. Ylimääräiseksi jääneestä vaijerista katkaisin pätkän ja liitin TV vaijeriin liitosnipalla.
    Hyvin on toiminu, mutta ei välttämättä paras ratkaisu.
    Luulis noita lärpäkkeitä olevan ainakin us partsilla.
     
  5. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

  6. hyde

    hyde Gearhead

    Impala-63 ,tilasitko sitten omatoimisesti vai miten hoomma eteni..?
     
  7. Mr_MilleR

    Mr_MilleR Gearhead

    South West Tradesta löytyi ainakin viime kesänä.
     
  8. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Ostin uspartsista molemmilla kerroilla. Ensimmäisella kerralla se meni kivuttomasti kun menin tuotenumeron kanssa tiskille mitä haluan ja toisella kerralla ilman numeroa sain jonkun vakkarin vaijerin kiinnitysraudan... pitkien neuvottelujen jälkeen ne alkoi ymmärtää mitä olin vailla ja osat löytyi.

    Kyllä ne löytää osat kun vaan menet tolla tuotenumerolla (tci 376710) tiskille tai kysyt ensin s-postilla onko varastossa. Ne ei vaan osaa sanoa sulle että ton raudan tarvitset jos menet kyselemään.
     
  9. hyde

    hyde Gearhead

    Kiitos vastanneille infosta..
     
  10. v-v

    v-v Gearhead

    Ite tilailin tommosen. Oli edullisempi ja us-partsilla hyllyssä... edelbrock 8026
     

Kerro tästä muillekin!