ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Tämä on kumma ilmiö. Suomalaisiin on valitettavasti iskostunut alistuva suhtautuminen autoihin ja koneisiin ylipäätään. Jonkinlaista ymmärrystä löytyisi maltilliselle "vanha käsirahana-iso viimeinen erä"-kuviolle, jos ihmiset olisivat rehellisiä itselleen ja myöntäisivät että auto vaihdetaan uuteen mukavuus ja statussyistä.

    Mutta puheita jos uskoo, ihmiset ovat valmiita maksamaan kymmeniä tuhansia sen eteen että saavat kiesin joka kuluttaa paperilla litran vähemmän kuin vanha.
     
    pas2 tykkää tästä.
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Toki velka-auto kallis mutta muuten kyllä kulut on vähä liukuva käsite.

    Paljon jos ajaa niin polttoainekulut niin paljon että sillä huoltaa ja kattaa jo monet kulut.
     
  3. micco

    micco 3rd gear

    Seuraava ostajaehdokas jopa koeajoikin autoa melkein kilometrin verran ja oli kovin tyytyväisen oloinen laitteeseen. Kaupat tehtiin illalla noin klo 19:00 aikoihin. Seuraavana aamuna soitti poliisi ja kyseli olenko myynyt auton. Uusi omistaja oli kuulemma jotain törttöillyt...
    http://www.aamulehti.fi/kotimaa/tak...-kmh-taulussa-kunnes-rengas-puhkesi-24107260/
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Itte huomannut samaa, joko ihmiset on täysin paskoja laskemaan tai kusettaa itteään.

    Sama alistuva suhtautuminen on ihan kaikkeen. Mitään ei voi ostaa ilman kauheeta perustelemista ja ittensä kusetusta. Joku aika sitten yks höpötti että osti isomman telkkarin sen vuoksi koska lapset halus toisen telkkarin........joo niin varmaa, itte halus isomman, muutoin se olis ostanu lapsille telkkarin. No ei siinä, täällä erityisesti nykysin alkaa ryhmäpainekkin olemaan sellanen kun kaikkea paheksutaan ja kadehditaan.

    Yks työssään pukua käyttävä teetti räätälillä itelleen puvun ja se vasta paholainen oli, olis varmaan pitänyt hakea joku halvin muovipussi missä nää arvostelijat ei viihdy edes yhtä rippujuhlaa valittamatta.
     
    Ässä. tykkää tästä.
  5. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Säälin saa ilmaiseksi , kateus pitää ansaita.

    Yksikään auton osto ja hankinta ei ole järkisyillä perusteltavissa paitsi jos palanut, varastettu, kolaroitu tai saanut sopivalla hinnalla vanhan hävitettyä muille kieroon.

    Juodaanhan ja poltetaan tupakkaa ja jos niitä ei harrasta niin kaikenlaista kivaa saa hankittua ja mitä sitten vaikka kiskoisi kaksin käsin molempia niin kivahan sitä on leluja haalia ja yrittää vanhoista eroon (tuppaa vaan jäämään käsiin)
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    KeittoEki tykkää tästä.
  7. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Sillähän ei ollut mitään merkitystä, että se teetetty puku saatto olla samanhintainen tai jopa halvempi, kuin marketista ostettu surkeesti istuva bulkkituote

    Joku oli katellut itelleen pukua ja kiroillut hintoja ja sitä ettei löytynyt kunnolla sopivaa pukua
    Oli sitten saanu 20e;n lahjakortin miesten puvustamoon ja mennyt käymään, et ostaa vaikka kravatin tai jotain
    Hämmästys oli kuulemma suuri ollut, kun valmiista vuodista ompelemalla mittapuvun hinta oli sama kuin se marketista huonosti istuva
     
  8. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Jenkkiläinen heppu otti yhteyttä ja haluaisi ostaa ylläpitämäni Facebook-sivun, hintakin sovittiin. Nyt kuitenkin tuntuu että hänen tärkein tavoitteensa on että lisäisin hänet Facebook-ystäväkseni. Sähköpostilla ei suostu jatkamaan "kauppoja". Mikä tässä on tarkoitus?
     
  9. T.

    T. 3rd gear

    ^En osaa sanoa muuta kuin että jos alkaa epäilyttää yhtään mikään, niin antaisin olla.
    -----------------------------------------------

    Edelliseen asiaan senkummemmin liittymättä; kuuntelin taannoin radiosta ohjelmaa huijaamisesta. Idea oli että huijari ei valitse kohdettaan, vaan kohde itse itsensä. Netin välityksellä on helppo lähestyä tuhansia ihmisiä käytännössä ilman minkaanlaista vaivannäköä. Kun joku vastaa tähän lähestymiseen on kohde valinnut itsensä, ja peli voi alkaa.
     
  10. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Varmaan se, että saa kopsattua kaikki sun kuvat yms. ja näin ollen voi esiintyä jatkossa sinuna. Se että mitä hyötyä siitä on että siitä pitää vielä maksaakkin, niin ei aavistustakaan.

    Ja jos kyseessä on jompikumpi niistä kahdesta ryhmästä mitä tiiän sinun ylläpitävän, niin jos alkaa kyllästyttämään, niin eiköhän niille löydy jatkajaa ihan suomenmaaltakin.
     
    Chevy ´53 tykkää tästä.
  11. BBC

    BBC Guest

    sää oot vain niin kova nimi autonrakentajana että haluaa naimisiin tai seurustelusuhteeseen sun kanssa, koska fanittaa aivan homona.
     
  12. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ihmeellisiä joo kyllä. Otti yhteyttä, että ostaa huomenna, jos auto liikkuu ja on ehjä. Makso etukäteen ja pyys tuomaan kohtauspaikalle. Hyppäs sisään, tehtiin paperit ja lähti meneen. Ei kattonu konehuoneeseen eikä mihinkään. Makso toki vähemmän ku pyysin, mutta enemmän ku oli mun kipuraja. Olispa aina tollasta.
     
  13. xarper

    xarper Gearhead

    On joo. http://www.lansi-savo.fi/uutiset/la...ylalla?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

    Möin lauantaina, poliisi soitteli maanantaina että oonkos käyny lauantaina tankkailee ja jättäny maksamatta. Sanoin myyneeni ja kysy kelle ni oli varsin tuttu mies kun nimen sanoin, jotain narkkareita näköjään.
    Ei noista kaikista päällepäin kyllä erota ja rahaa kun saa ni eipä se mulle kuulukkaan oikeestaan.
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    jos ostaja ei tingi se on homo tai narkkis?:D
     
  15. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Viimeisin autokauppa oli kun vaihdoin C5 2001 farkun päikseen 1996 Grand Voyageriin 3.3L.
    Tiedä sitten tuosta kumpi oli ostaja. :)
    Mulle tuli siis tuo rysy.
    Hiton ketku jätti 34 euroa maksamatta autonkäyttömaksuja, eikä pentele vastaa emaileihin, eikä tekstareihin. Muutoin oon tyytyväinen kun edellinen omistaja oli upottanut tohon kiesiin pari tonnia rahaa vaihtamalla juuri koneen, ynnä muuta pientä. Ei kuitenkaan reppana saanut sitä leimattua päästöjen takia. Päästöistä ei mennyt läpi kun laturi oli paskana. Noh, hommasin laturin ja käytin leimalla. Katsuri tsekkas päästölapun eikä vaivautunut ulos tarkistamaan oliko lamppu vaihdettu ja loput nastat nypitty renkaista. Jäihän tosta koslasta kadoksiin tunkki ja varapyöräkin. Onneksi omasta kiesistä riisuin pois tuliterät poppivehkeet ja pistin originaalin takaisin ennen kauppoja. Tällaista tällä kertaa. :)
     
  16. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    Ostin syksyllä auton. Ilmeni kanssa että joku vajaa huntti olis jäämässä käyttömaksuja mun kontolle. Laitoin viestin et viitsiskö maksaa vai meneekö helmikuussa perintään. Muutaman päivän päästä näkyi maksetun.

    Onneks on niin paljon autoja et olis helposti ollu varaa seisottaa käyttikseksi hankkimaani koslaa hallissa liikennekäytöstä poistettuna, ja siis seisotinkin. Kohtahan sillä vois vaiheeks ajella.
     
  17. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Olen koittanut käyttöautoani ('08 diesel Mondeo) kaupata nettiautossa.
    Yksityisiltä tulee vaihtotarjouksia, ja erityisesti autoliikkeet tuntuu olevan tuosta kiinnostuneita kun lähettelevät viestejä "olisiko meidän rivissä sopivaa vaihturia".
    Äsken (21:30) soitti yksi autoliikkeen mies, nyt tuli ensimmäinen käteistarjous, olis vaan pitänyt 25% tiputtaa hinnasta vaikka omani on jo nettiauton halvimpia. Jännä kun huoltohistoriasta riippumatta ja autoa näkemättä tämäkin asiantuntija tiesi että noilla kilometreillä (300tkm) alkaa tulla kaikenlaista kallista remonttia ja sen takia pitäisi hintaa tiputtaa reilusti...
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nyt on taas niin paska tilanne myydä että 25% aika maltillinen tinki :D

    Ite tahin kanss nyt myynnin kanssa eikä kukaan edes soita. Halvin toimiva myös. Melkeen 25% silti antasin jos joku hakis vaan pois.
     
  19. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Ite myyn naapurin eläkeläisen puolesta autoa, vanhempaa halpista, sovittiin et satanen pudotetaan viikossa, tonnista lähdettiin ja saa nähdä miten käy. Hiljaista ollu...
    Yritin tossa ostaa 700 euron peräkärryä ja tarjosin 600 nopealla kaupalla (olin sattumoisin myyjän kadun päässä), ei käynyt, korotin tarjousta muutaman kympin 630egeen ja myyjästä ei enää kuulunut mitään. Kärry roikkunut monta kuukautta myynnissä.. No uuden saa 900 eurolla, semmonen sitte...
     
  20. jenkula

    jenkula Gearhead

    Myin samanlaista 1.8d patarautaräkättäjää melkein samoilla kilsoilla 2kk,lopulta oikee vaihdokki nappas kohdille.Liike tarjos 3750e vaihdossa kalliimpaan.
     

Kerro tästä muillekin!