Gulf - Route 24

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kippis, 10.4.2017.

  1. kippis

    kippis Gearhead

    Pertti K tykkää tästä.
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    olisin yllättynyt jos ihmiset lopettaisivat sen kutsumisen körriksi noin vain. route kaksneljä.. ei oo helppo.. ruut tventifoor ei sekään kaikkien kielelle sovi. siksi epäilen että paikan nimeksi joko jää vanha körri,tai pelkkä gulffi.

    mutta positiivinen juttu että on uusi innostunut omistajataho joka myös haluaa muuttaa aseman tyyliä hmm.. mielenkiintoisemmaksi.
     
  3. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Sinne sitten...no ...Körrille...Kulffille.....KK:lle....Körri Kulffille...joo...uus (Ruuti KakkosNelonen)

    T-50
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Maalaispoika oli Teboililla hommissa. Puhelimeen vastasi aina että "Teploililla". Yks päivä sitten huoltoaseman omistaja sanoi että "Sää olet muuten ihan hyvä ja osaava kaveri, mutta asiakkaat lopettaa puhelut aina lyhyeen kun et osaa lausua huoltoaseman nimeä oikein. Niin joudun valitettavasti antamaan sinulle potkut".

    Kaveri siihen että "No ei se mitään, tarjosivatkin töitä tuosta Gluffilta".
     

Kerro tästä muillekin!