Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    saa mutta vois rauhassa kasailla toisen valmiiksi ja laittaa sitten vaan paikalleen kun aika on sopiva? kaksvuotta sitten mä ton tän hetkisen remppasin mut ois taas korkea aika tehdä homma uudestaan??
     
  2. fennia

    fennia Gearhead

    Millasta vaivaa siinä on? Harvemmin joutuu ihan tollaiseen tahtiin haalailemaan.
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    ei mitään kauhian vakavaa kansi tihkuu vaikka on paksumpi pahvi, no muita vikoja en oo jaksanu vielä ihmetellä kun hävis ne parkit ton mittariston oikarin takia? ses-valo palaa, lambda vaihdettu uuteen ja egr putsattu (kokeiltu myös tulpattuna), ryyppy päällä kierrokset nousee 2500rpm yms. vikakoodeja en oo osannu vielä lukea:confused:
     
  4. G20

    G20 Gearhead

    Onko se vara rokkiorkesteri vielä tallessa minkä toin kansien kanssa?

    Offtopikkia.. Eikös se Eedelrokki oo ihan varmatoimisen maineessa, kaiken saa tietty toimimattomaksi kun ihan ite säätää riittävästi..? ;)
     
    Muokattu: 12.4.2017
  5. Holley

    Holley Gearhead

    LATURI: varmaankin saan vaihdetuksi laturin oikeaan, mutta jos sinulla on BUICK ja noin 1987-vuosimallia (eli varmasti mikä vaan 307:lla oleva Electra '80-luvun loppupuolelta..?) , niin kyllä se laturi on esim. REMY-numero 20269, vaikka kuinka tuputettaisiin Remy 20039-numeroa.
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Katsoin itse asiassa, että mihin hittoon se Remy 20039 oikein oli tarkoitettu, niin se oli kyllä Buickiin, mutta vuosimalliin '82 asti, 350 ja 403... muistelin vaan, että taisi olla jo toinen kerta, kun tuli väärä laturi ja edelliskerrasta ei ole kuin 4 vuotta aikaa, kun laturia vaihdoin ja jotain 40 tkm. En tiedä, onko lataussäädin vai mikä siinä laturissa varsinaisesti on vikana, mutta olisi tuo kauemminkin saanut kestää.
     
  7. ozzy-

    ozzy- Gearhead

    Pirun buikki.. pamahti jarruputki monitoimiventtiili-letku välistö, uus putki ja ilmaaminen, painettu mokitoimi venttiilin "nönni"pohjaan ja ilmattu lisää, mutta poljin pysyy pehmeenä js brake valo loimottelee.. kaikista neljästä pyörästö tulee hyvin nestettä ja pysähtyykin hyvin. Ja joka pyörässä hyvin voimaa.

    mitähän kummaa?

    On muuten yks vähän käytetty 307n saastekaasarihyllyssä pölyttymässä jos jollain tarvetta..
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Edelihän rokkaa. Onhan se jees yrittää pitää alkuperäisenä mutta jos ei vaan rupee quadra rokkaamaan niin en ainakaan ite jaksa kesää pilata temppuilevan kaasarin kera...

    Voi olla ammattitaidon puutetta mutta kovasti tuntuu maailmalla olevan noissa vanhemmiten ongelmia.
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

    Löytyy se mutta sehän oli puutteellinen ja nykyään vielä enemmän?
     
  10. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    täältä löytys sähkö-rochesteria ja '88 mittaristoa
     
  11. fennia

    fennia Gearhead

    Jaaha takahelma hitsattu. Vielä olis varapyörän kotelo, etulokasuoja ja sisäkokasuoja ennen leimaa parsittava.
     
    Holley tykkää tästä.
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    Pari yyveetä pukattu
     
  13. Max Attack

    Max Attack 3rd gear

    Noni.

    Nyt ilmestyi -86 Electra STW tuohon ikkunan taakse möllistelemään. Minkälaisella reseptillä saisi tuon väsyneehkön peräpään timmimpään kuosiin. No jousilla tietennii, mutta minkälaisia olette laitelleet? Vai oisko jotkut ilmapumputipum-iskarit? Volvoon laitoin tämmöset: http://www.rockauto.com/en/moreinfo.php?pk=61774&cc=1017290&jsn=426 ja minusta ne on mainiot. Tyhjänä tuo on aikas kiva ja lullaakin miellyttävästi, mutta jännättää, että kun lyö lomakamat kyytiin, niin kipinät lentää.

    PS. Mukava pitkästä aikaa huluputella Amerikaanolla.
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ilmaiskarit juu taakse. Rockautosta mitä ny sitten tarjoo tohon malliin.
     
  15. fennia

    fennia Gearhead

    Ilmaiskarithan siellä alunperin on perää nostamassa. Mä olin sen verran pihi et pyysin meidän laivan reparia sorvaamaan nylonista kahden tuuman koroke tassut jousien alle. Hyvin pysyy ryhdissä niilläkin.
     
  16. xarper

    xarper Gearhead

    Uudet ilmaiskarit saa jenkeistä jollai 130-140€ kaikkineen, halpaa ku saippua.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joo nehän jouset löllömmät missä ilmaiskarit joten siksi riipottaa kun iskarit lahoo.
     
  18. Max Attack

    Max Attack 3rd gear

    Mainiota! Sen verran alkoi tuo iskaripolitiikka kiinnostamaan, että yritin ajaa Buickin montun päälle. Melkein onnistuin. Sen verran oli lunta, että Zetorin avustamana piti perua suunnitelma. Huomenna kokeillaan mahtuuko tuo nosturille.
     
  19. Holley

    Holley Gearhead

    Latureista sen verran, että tosiaan oikean Remy 20269:n ja "väärän" Remy 20039:n (jota myydään täällä kotimaassa) välillä minusta oli noin 3 mm ero hihnalinjassa. Kaikille ei välttämättä ole ongelma, mutta minulla laturin kiinnike on jo valmiiksi (uudesta lähtien???) sen verran "takana", että näytti jopa tuolla vanhalla ja oikeallakin laturilla kiillottaneen ohjaustehostimen hihnapyörää tuo laturin hihna. Joten hihnalinjan heitto muutamalla millillä taaksepäin on ehdottomasti liikaa. En tiedä, saanko edes laturin kiinnikettä siirrettyä purkamatta ohjaustehostimen nestesäiliötä, joten annan olla ja tilasin ulkomailta sen täsmälleen oikean laturin - josta voisi jopa smirgelöidä vähän reunaa pois ja saada sitäkin pari milliä eteenpäin.
    Kulkeeko muilla 307-kuskeilla laturin hihna liki kiinni ohjaustehostimen hihnapyörässä??
     
  20. ozzy-

    ozzy- Gearhead

    Kyllä täällä ainakin buikissa havaittavissa sama homma että laturin hihna hipoo ohjaustehostimen hihnapyörää..
     

Kerro tästä muillekin!