Muovipuskurin liimaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja hpniemi, 17.1.2006.

  1. Tumi

    Tumi 3rd gear

    Olen luullut että nykyään kaikkien muoviosien materiaali pitäisi merkata osiin kierrätettävyyden takia. Jos sen puskurin saa revittyä irti niin löytyiskö selkäpuolelta jotain merkintää?
     
  2. Moi

    Tunnutte tietävän nuo liimailuasiat. Kuinka tuollaisen mopoauton muoveja korjaillaan. Onko liimaus vaihtoehto ? Onko näiden erimerkkisten mautojen muoveissa eroja.

    ECC
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    puskurin sisäpuolella on merkintä mitä muovia se on..
    esim pp-td10 jne.. nuo pp kirjaimet löytyvät useista..
     
  4. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Osaatko suositella jotain nettikauppaa vai mistä olet noita ostanut?
     
  5. kunnes

    kunnes 2nd gear

    5cm halkeema muovipuskurissa siihen konstit? kolvilla vaa sulattaa ja hioo?
     
  6. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Uusin villitys on ns. kuumaniittaus. Eli lämmitetään sellaisia väkäsiä jotka painetaan puskuriin niiden ollessa kuumia. Ei läpi mutta puoleenväliin ainepaksuutta. Budjettimies lämmittää rautalankaa joka säkkyrällä ja painaa sen kiinni. Jonka päälle liimaa.
     
  7. Siltalankulma

    Siltalankulma 1st gear

    Selvitä ensin materiaali. Esimerkiksi polyuretaania ei voi hitsata. Markkinoilla on hyviä liimoja/täyteaineita jolla saa puskurin korjattua. Tukiaineena voi käyttää verkkoa. Itsellä oli murtuma muoviosassa ja ajattelin korjata itse. Korjausaineet olisi maksaneet n.100€ (2-k liima/täyte, pistooli, primer), paikallinen korjaamo otti 50€ liimauksesta, joten teetin työn.
     

Kerro tästä muillekin!