Paimelan autoparoni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja El C, 30.5.2017.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    No tuota itekkin ihmetellyt. Selitys tolle varmaan se että katsojakunta niin tyhmää että kaikki täytyy sanoa kahteen kolmeen kertaan ja vielä näyttää itse tekeminen että katsojat tajuaa että nyt se tosiaan teki tarjouksen.
     
    Peeaa ja ata tykkäävät tästä.
  2. ata

    ata Gearhead

    Heppu luuli että Lincoln mark viitosen mallinimi on "Mark"... vaikka se mark tarkoittaa vain että se on etuliite järjestysnumerolle... ei vissiin tiennyt mitä se "mark" tarkoittaa edes. Sen mielestä Fordillakin on sitten sellainen kuin Escort Mark (mk1 ja mk2 jne) ja Toyotalta löytyy kanssa Toyota Mark (mark II).

    Käsikirjottaa oli lukenut amerikkalaisten autosarjojen käsikirjoitusohjeista, että täytyy olla aina tiukka budjetti, tiukka aikataulu ja hölmöleviä työntekijöitä ja tuota tinkimistä joka paikassa. Olen kyllä kyseisen firman autoja ja myynti-ilmoituksia sekä nimeäkin pitänyt aika hölmöinä itse tähän asti. Nyt vähän enemmän.

    Tuotesijoittelu sarjassa oli myös lähtenyt vähän lapasesta. Oli meinaan niitä ohjelman sponsorin (Pancho villa) tarroja liimailtu vähän joka paikkaan "aika runsaasti"...

    Ehkä tulee katsottua, mutta tuossa on kyllä onnistuttu yhdistämään ja keräämään ulkomaisten auto-ohjemien huonoimmat puolet sekä tuo "huutokauppamaisteri"-touhu päälle. Vähän liikaakin matkittu Fast and loudia, American hotrodia, ym amerikkalaisia autotosi-tv-sarjoja.
     
    Ässä., rane58 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Miten sitten tehdä yleisöön menevä sarja mikä ei matki mitään ennen tehtyä?

    Ite remppaan kaiken mutta silti tänään kun katoin naapurin raidetanko ja vetari remppaa niin ei paljon pili noussut. Vielä jos tota ois kuvannu tvssä? Tottakai autan jos pyydetään mutta muuten se remontin kattominen vähän..
     
  4. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Tää on tämmänen käännösiskelmä maa.

    Rainbow teki I surrender ja markku aro ensi kertaa. Phil collins teki against all odds ja ressu redfoort kato mitä sä teit. Samaan kiteytyy myös nykymeno täällä. Kopioidaan muualta ja tehdään huonommin.
     
    mallasviski ja belair66 tykkäävät tästä.
  5. jenkula

    jenkula Gearhead

    Eri pajoille kuvaamaan oikeeta ähellystä ja sieltä leikata sopivat pätkät sitten telkkaan ja ei mitään käsikirjoituksia.Tänäänkin oli melkoista shouta kun kaverin pajalla etsittiin kadonnutta kipinää volvoon.Kaikkee ei tietenkään voi esittää lasten katseluaikaan..
     
    rane58 tykkää tästä.
  6. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Keksimällä jotain uutta.

    Ei mullakaan pili nouse jossain toisen tekemässä rempassa muttei se kyllä nouse siinäkään kun pakoputki rälläköidään poikki hidastettuna ja kolahtaminen lattiaan hidastetaan, äkkiä äkkiä, voi ei joudumme vaihtamaan pakoputken klemmarin budjetti on nyt pilalla, asiakas tulee 5min kuluttua ja auto on vielä hitsaamatta. Lopussa auto kunnossa ajallaan voittoa 2000000$$$
     
    kustomkuuppa ja caprice305 tykkäävät tästä.
  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Ei tossa nyt mahoton voitto ollut jos luvut oikeita.


    Mitä se uus olis? Sellanen mitä jaksais 300-500k suomalaista kattoa kerran viikossa.


    Korjausvideoita on jo youtube täynnä jos niitä haluaa kattoa.
     
  8. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Tallikavereiden kanssa puhuttu että välillä pitäs kyllä olla maikkarin poppoo tallilla kattomassa ku 3 idioottia hakkaa päätä seinään ja mesoaa ku ei mikään onnistu ja kaikki on hukassa :D

    Mutta toisinaan sitten taas onnistuu ja sit kurvaillaankin millon remmiahdetulla v8 vermeellä ja millon milläkin putkirunkohärpättimellä mitä on kaljoissaan viikonloppu rakennettu jne. :D

    Duunareilla kun on aina kiire ja rahat loppu ni siinä ois sit vissiin se matkiminen noihin muihin formaatteihin?? :poff:
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Joku kahen viikon aikataulu vielä realistinen vs 24h fast and loud tms.
     
  10. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Muksuna muistaisin itseni kuvatun Bugatti replican kyydissä jo hävitetyllä rantatien Kesoililla Tampereella. Muistaako kukaan muu olisiko siellä ollut tuommoinen näytillä, ehkä sama auto, kuin tässä ohjelmassa?
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Tämän hetken auto-ohjelmista tykkään eniten Car SOS:sta. Siinä ei ole kuin yksi tuosta pyhästä kolminaisuudesta. Tosin Parooni on vielä tsekkaamatta, voi vielä kärkipaikka vaihtua...
     
  12. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Millon tulee uusinta? Jäi kahtomatta?
     
  13. esmi

    esmi Gearhead

    huomenna 16:30
     
  14. pataatti

    pataatti Gearhead

    Tuosta tuotesijoittelusta. Varmaankin noita pancho villan mainoksia sen takia joka paikassa kun tää Paimelan Paroni omistaa lahden kyseisen ravintolan.
     
    Rotten tykkää tästä.
  15. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Minä en tosiaan tiiä, sen pitäs olla niitten ammattilaisten ketkä ohjelmia tekee tiedossa. En ymmärrä tämmästä ihme pysähtyneisyyttä että kukaan ei tee mitään uutta, samalla muotilla hakataan vuoskymmenet ohjelmia.

    Vielä 90 luvulla ja 2000- luvun lussa tuntu tulevan uusia ohjelmia, game over, noutajat.net, ja heartmix nyt esimerkkinä..discoverykin oli sillon vielä suht fiksu kanava. Sit havaittiin että hoo reality on halvinta ja nyt on joku 17 vuotta tullut tota reality paskaa telkkarista eikä loppua näy. Kaikki ihan samalla tyylillä tehty oli se sitten joku kim kardassian menee kauppaan tai merican chopper tai huutokauppa paroni. Ei enää jaksa samaa tuubaa. Nyt se paska on pikku hiljaa vallannut jo ylenkin kanavat liftarit ja putkiremontti, jeejee kyllä saa vastinetta verorahalle.

    Edes se uusi päivä ohjelmakaan ei enää vaikuta niin surkeelta mitä ne yle realityt ja kauniita ja rohkeita mitä ennen pidin alimpana ja halvimpana sontana vaikuttaa kaikkien realityohjelmien rinnalla todella laadukkaalta ja hyvältä.


    Mutta eipähän tartte avata telsua niin ei altistu paskalle niin paljoa. Ylessä harmittaa vaan se jos ne verorahoja hassaa johonkin liftareihin tai putkiremontti ohjelmiin....
     
  16. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    äh.

    joo. ei jatkoon.

    olet heikoin kopionakkilenkki.

    ja väitän tän ärsytyksen olevan juurikin formaatin vika. muuten menisikin jonkinasteisena ohjelmana jollei tuota samaa toiminta ideaa olisi jo nähty niin moneen kertaan.

    "mä toin tämmösen tänne ja siinä on tämmöstä" ja sitten leikataan puhuvaan päähän jossain ulkona "joo se toi tommosen sitten tänne ja on siinä semmosta".

    "tarjoon siitä tän verta alihintaa" ei se riitä. leikkaus ulos: "menin ja tarjosin siitä vähän". kauppa-mies se on, tarjosi siitä vähän. mutta ei se vielä riitä. "katsotaan riittääkö". joo tehdään kaupat kun voittoakin tein. "myin sen sitten sopivasti voitolla"

    ainut hyvä asia koko jutussa oli mainosvideoon jo keksitty heitto tyyliin "tallissa sitten on ne normaalit tyyppiviat." mutta harmi että loppu ohjelma olikin sitten formaatin mukaista käsikirjoitusta. höh.
     
    belair66 tykkää tästä.
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Se onkin maanläheinen ohjelma jossa oikeasti kunnostetaan autoja. Samoin kuin Kaarakaksikkko. Tykkään.
     
    palontie tykkää tästä.
  18. valpas

    valpas Gearhead

    Kunnostaminen jäi puheiksi. Pelkkää jahkaamista. En odota enää seuraavaa jaksoa. Voin tallentaa, ja katsoa pikakelauksella, jos siinä alettais jotain oikeesti tekemäänkin. Olihan tuo vasta eka.
     
  19. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Muistelen että joku Bugatin replika kori oli nostettu somisteeksi H-D kauppa Moto Kympin seinälle Tampereella. Vuosi taisi olla 97. Mahtoiko siitä joku joskus tehdä auton. En tiedä.
     
  20. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Nojoo ei ihan loppuun asti jaksanu kattoo, käänsin puolessa välissä uutisille, mutta eihän tätä autoharrastajille tehdäkään. En tiedä mikä on kohderyhmä mutta muhun ei ainakaan uppoo. Tosin ei oikein uppoo mikään muukaan tositv-shaiba. Siinä alkupäässä oli ihan mielenkiintoista kalustoa siellä tallilla mistä ne sen rysän haki. Niistä olis mielellään katsonu pidempääkin esittelyä
     
    valpas tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!