Paimelan autoparoni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja El C, 30.5.2017.

  1. JRD50

    JRD50 3rd gear

    Rantatien Kesoililla Tampereella oli punainen Bugatti replika mutta siinä ei ollut moottoria. Ja oliko siinä edes Kuplan alustaa vai pelkät putkiakselit? Väittäkää vastaan jos muistatte paremmin.
     
  2. beefeater

    beefeater 3rd gear

    Olen pääosin samaa mielipuolta kuin useimmat, mut annan ohjelmalle vielä mahdollisuuden. Viihdeohjelma tää kai on... joten turha ajattelu vähemmälle, oluttölkki käteen ja sohvalle töllöttää.
     
  3. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Telkusta tulee huonompaakin ohjelmaa, kuin nää autonrassaus sarjat.
    Nää pitkät mainos katkot kenkuttaa enempi. Sarjassa toistetaan samoja juttuja niin monta kertaa, että varmaan kaikki pysyy kärryillä.:D
     
    kustomkuuppa tykkää tästä.
  4. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Ei toi ihan paska ollut, kyllä sitä mielimmin kattoo kuin eduskunnan kysely tuntia.
     
  5. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Sen ku vielä noista kaikista auto-ohjelmista saisi tosielämään että mikään ei oikeestaan koskaan vastusta. Ei esim oo pultit jumissa eivätkä katkeile juurimutineen.
     
    kustomkuuppa ja 0rs0n tykkäävät tästä.
  6. palontie

    palontie Double Gearhead

    No no,sitähän on kiva katsoa kun 99%edustajista on olevinaan kiinnostunutkin asioista ja juuri ja juuri pysyvät hereillä kun on tullut oltua edellisiltana jazzia Storyvillessä:D
     
    jariha tykkää tästä.
  7. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Onhan se poliittista parodiaa muttei kovin viihdyttävää kuten ei standup koomikko sipiläkään
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mä inhoonkin standup "taidetta."
     
    mallasviski tykkää tästä.
  9. Jukkaw

    Jukkaw 1st gear

    Ei tuo ihan niin huono ollut kun odotin. Mutta kuten jo todettu, niin samalla kaavalla vedetty kuin kaikki muutkin, että varmaan toisella silmällä tulee vilkuiltua.

    Sitä en ymmärrä miksi porukka aina vetoaa näitten auto-ohjelmien parissa, ettei sellaista perus ruuvaamista jaksa katsoa, että vedetään vaan kunnon show linjalla. Parhaita näistä on kuitenkin Wheeler Dealers, jossa mielestäni ihan hyvin jaksaa katsoa ropailut ja mitä milloinkin autolle tehdään ja saa vielä itsekin hyviä vinkkejä. Joten kyllä hieman asiallisimmille formaateille löytyy katsojia, jos halua sellaisia on vaan tehdä.
     
    Tumi, Jake-85, viikinki75 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Minuutin katsoin .Eipä tarvitse merkata päivyriin esitysaikoja.Tekisivät juttuja harrastetalleista ja harrastajista.Kysyisivät mitkä asiat kiinnostaa heitä,tuskin nämä autojen parissa puuhailijat kiinnosta katsojia yleisesti katsoen.Pitäisiköhän näyttää hieman kuinka ratkaistaan mahdollisia ongelmia,tekotapoja valmistusmenetelmiä,jne.?
     
  11. palontie

    palontie Double Gearhead

    Joo ja tossa dealerissa ei ole kauheita aikatauluja.Noi on niin huvittavia noi jenkkisarjat kun on tiukka aikataulu,niin kumminkin mantereen toiselle puolelle koko työremmi kuljetetaan neppiskisoja pitämään.Ja se saamarin moinen show jä härdelli,aivan kuten niitten konttihuutokaupoissa,eihän sinne tavan tallaaja uskalla mennä ilman henkivartijaa kun noi räyhää kaikille hullun lailla,tai jenkkimetsurit miten ne uskaltaa lähteä duuniin aamulla kun on niin helvetin vaarallista,kaippa niillä on vaihtokalsareita matkassa.
     
    jariha tykkää tästä.
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    Siitä kaljanjuonnista tulisi kauhee haloo:D
     
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mun mielestä paroni ei edes alihintaa tarjonnut. Se 3500? tommosesta lincosta aika passelin kovakin hinta, ei mikään alta lipan. Ja noista vw pohjasista kopeista en ite maksais tommosia summia, nyt kuitenkin 9000e.

    Keisarissa enemmän tuli niitä yli tuplat voittoja.




    No eka jakso mutta sen perusteella hintataso ok.
     
  14. jenkula

    jenkula Gearhead

    Nojaa,riippuu mistä kulmasta kattelee asiaa.Kyselytunti ihan hyvä jos haluaa opetella kiertelevää puheentyyliä.
     
  15. Hatman

    Hatman Gearhead

    Mä tein käsikirjoituksen tollasesta ohjelmasta jo yli kymmenen vuotta sitten ja tarjosin sitä tuotantoyhtiölle ja olivat kiinostuneita, mutta JIM kanava olis tarjonnut siitä 3000 € / per jakso, jolla ei olis saanut vuokrattua edes kuvauskalustoa saati maksettua työntekijöille palkkaa ja muita kuluja maksettua. Nykyään väkisin ängetty sponsori maksaa viulut. Ei olis onnistunut mun ohjelmaideaan.

    Olen samaa mieltä useimpien kanssa siitä, että on ärsyttävää matkia jenkkisarjojen käsikirjoitusta, jossa on typerä aikataulu ja sen takia tulee muka kiire. Tämä kaikki on valmiiksi käsikirjoitettu. On helppoa tehdä lyhyitä kommentteja ja toistaa samoja lauseita monta kertaa jakson aikana ennen ja jälkeen mainoksien. Näin saadaan täytettyä ohjelmaa-aikaa eikä kuvausporukan tarvitse olla viikkokaupalla tallilla. Tuotantoyhtiöt haluavat tehdä ohjelmia tavallisille sohvaperunoille eikä niitä ole suunnattu asian harrastelijoille. Samalla on vaarana ettei niistä ole sen jälkeen kukaan kiinnostunut. Kun ohjemat olisi käsikirjoitettu selkeästi tietylle ryhmälle ja he olisivat tyytyväisiä tulokseen niin suurempikin katsojamäärä olisi todennäköisesti kiinostunut ohjelmasta. Eniten ärsyttää henkilöiden "mukariidat" ja "yllättävät" käänteet, jolla yritetään saada draamaa. En tiedä keneen nämä menee täydestä. Samoiten ihmettelen tulevia ostajia, jotka näkevät kuinka hutaisten autot kasataan. Ei herätä luottamusta.

    Itte pitäs tehdä. ;)
     
    Muokattu: 31.5.2017
    jariha tykkää tästä.
  16. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos verrataan vaikka huutokauppakeisariin, on suuremmat erot siinnä, että HK:ssa on symppikset henkilöt, ja liikuteltava tavara kiinnostavampaa suurelle yleisölle, nyt tätä autosarjaa katsoo vain autofriikit, ja ne, jotka eivät ole kiinnostuneet vanhoista jenkkiautoista, eivät jaksa kauaa seurata huonoja näyttelijöitä ja ontuvaa käsikirjoitusta.
     
    kustomkuuppa tykkää tästä.
  17. Hatman

    Hatman Gearhead

    Molemmissa ohjelmissa sama ohjaaja/käsikirjoittaja Hannu Kontturi ja sama tuotantoyhtiö Aitomedia.

    Samalla kaavalla mennään. Vai naamat vaihtuu.
     
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    ^Nokkakoriste vaihtunut, ei ole enää alkuperäinen Autoparoni
     
  20. jenkula

    jenkula Gearhead

Kerro tästä muillekin!