Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. Angloid

    Angloid 1st gear

    "Lukaisin pikaisesti pääkirjoituksen", ennen kuin nukahdin.. 79 sivua ja 6 tuntia myöhemmin aamulla..

    "En tule yöksi kotiin" vie silti edelleen voiton.
    Se oli jotain käsittämätöntä! (8/2012)

    Tämä uusin roikkuu kyllä hyvin mukana kärjessä.
     
  2. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Se mitä eilen ehti katsoa, niin kyllä hämmästyksen sormi meni kummastuksen suuhun. Mahtavaa, että vielä löytyy pitkäjänteistä journalismia, kuten tämä lehti. Mikä lieni tuo "En tule yöksi kotiin" juttu, joka on ollut noin kovaa settiä, mitä aikaisemmassa viestissä todetaan (8/2012)?
     
  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ETYK -75 -aiheinen teemanumero, kannattaa metsästää jostain, on oikeesti paras autolehti ikinä.
     
    mikkis83 ja AnHie65 tykkäävät tästä.
  4. Angloid

    Angloid 1st gear

    AnHie65 tykkää tästä.
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilenhän tuo hirvitys tulla kolisteli luukusta. Voe voe posteljooni-parkaa kun jotuu roudaamaan niitä ympäriinsä.. :D
     
  6. xp

    xp Gearhead

    Niinpä Mobilisti kirjoittaa kattavammin ja paremmin Suomen Hot Rod Historiasta kuin paikalliset jenkkiautolehdet. Aivan Huippua. Mahtava kuva se jossa legendaarista kalustoa viedään rekkakuormana Drag Race kisoihin. Ei olisi uskonut että tuollaistakin on tapahtunut.
     
    Muokattu: 6.5.2017
    Tumi, 1purehell ja dart -66 tykkäävät tästä.
  7. Holley

    Holley Gearhead

    Hot Roddingia Suomessa on varmasti ollut muuallakin kuin Helsingin seudulla, mutta wanhat V8 Magazinen jutut, toimittajiensa itse kirjoittamat omakohtaiset ja laajat, olivat aikanaan hyviä ja nyt tuo uusi Mobilisti -lehti summasi asiaa taas tosi hyvin! Tuttuja nimiä justiin niistä lapsuuden V8-lehdistä.
    Aikanaan myös choppereista kun on lukenut noista V8- ja Primer ja tiesmistä -lehdistä juttuja, niin vasta Mobilistin myötä tuli sellainen selvitystyö tuohonkin ilmiöön.

    Mutta nyt taas harmittaa: olen lukenut "70-luku"-numeron jokaisen artikkelin, ei ole mitään jäljellä!
     
  8. starcraft

    starcraft Gearhead

    Täällä moni mainostaa mobilistin uusinta numeroa niin pitihän munkin ostaa se lähimarketista. Olipa tosi hyvä numero. Hyvää tarinaa 70-luvun suomesta ja samalla hot roddingin alkuajoista. Ja kuvamateriaali oli mahtavaa! Mobilistin omaperäinen tapa tehdä autolehteä tuli esiin parhaimmillaan tässä numerossa.
     
  9. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tuli kanssa hankittua tuo "vakosamettisen pehmeä" ajoneuvokulttuurin erikoislehti.
    Riittää lukemista useammallekin illalle.
    Sellainen juttu, mistä muutkin lehdet voisivat ottaa oppia; "Tilaajien lehdessä on aina enemmän sivuja kuin irtonumerossa".
     
  10. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ja tilaaja saa lehtensä ennen irtonumeron ostajaa (ellei Posti ehdi väliin) sekä kestotilaus on edullisin tapa hankkia lehtensä.
     
  11. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Siitä mallia V8-magazinelle, WINK WINK. ;)
     
    cdv70 ja dart -66 tykkäävät tästä.
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilen tuli uusin, kannessa lukee "Avattava varoen" - muovi olikin jo auki, kiitokset Postille että oli jo kuljetuksen aikana tarkastanut? lehden tilan :D Paljon luettavaa, ja hupaisa yleisökirje tyyliin "En tykkää nykylinjasta, lopetan vuosikymmenien tilauksen" . Itse kyllä on mukava lukea matkakertomuksia, henkilökuviakin vaikkei rallikuskit jne olekaan juuri tuttuja.
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

    Edellinen lehti oli niin kova juttu että tämä uusin tuntui jotekin vaisulta ja olikin aika nopiaan luettu lävitse. Plussaa oli ainakin kuvatalkoiden paluu lehteen.
     
  14. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Muovit oli minullakin auki mutta ei lehteä kyllä ole muoveista poistettu. Olisiko sulkijakone ollut vähän väärällä asetuksella, että jäi yläreunasta auki.
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Sellainen keskiverto oli, ei yhtään laitetta jotka olisivat kiihottaneet kovasti, mutta ei toisaalta yhtään sotakone- tai rallikuskijuttua, joista monesti huomaa ettei muista juuri lukemastaan sivusta mitään.

    Mutta menikö se urheiluauton määritelmä tosiaan että kannen yläpuoliset nokka-akselit + kaasuttimien kurkut + eteenpäin vievät vaitheet summa pitää olla vähintään 15? Todella harvassa on oikeat urheiluautot siinä tapauksessa, Mitsu trediakin taitaa päästä vain 11:een vaikka on 8 vaihdetta (vai olikos siinä vain 1-kurkkuinen kaasari, sitten ei pääse kuin kymppiin). Olen kuullut vastaavan määritelmän ennenkin, mutta ei se minusta ihan noin tiukka ollut.
     
  16. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mutta menikö se urheiluauton määritelmä tosiaan että kannen yläpuoliset nokka-akselit + kaasuttimien kurkut +eteenpäin vievät vaitheet summa pitää olla vähintään 15?

    .... muistaakseni yhtälöön piti kuulua myös jarrulevyjen määrä??? Esim jos englantilainen 60 lukuinen "urheiluauto"; 2 nokkaa+ 4 kurkkua+ 5 vaihdetta+ 4 jarrulevyä: summa on 15 :D:rolleyes:
     
  17. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    Uusinta numeroa nyt pääsen lueskelemaan vasta, mutta yksi seikka kiinnittää huomion ensi vilkaisulla ja josta muutkin lehdet saisivat ottaa mallia.

    Teksti on erittäin selkeä lukea sekä neutraalin värisellä pohjalla ja kuvissa ei ole tekstiä. Ei varmaan voi enää luettavuutta parantaa tuosta mitä se nyt on.:)

    Joissakin muissa lehdissä saattaa olla samansävyinen teksti kuin mitä kuva on, tyyliin kuva metsästä ja vihreä teksti :mad:
     
    f34, mikkis83 ja Pertti K tykkäävät tästä.
  18. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilen tuli kirkkaassa muovissa ehjänä, isommin en ehtinyt selaamaan..
     
  19. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Tiikerin tarina oli hyvä, muuten tuli selattua nopeasti
     
  20. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    ....paitsi että noiden Supertrap vaimentimien myynti pitäisi kieltää......ja kaikille käyttäjille antaa .... jotain: turpaan tai sakkoa.
    Maailman rumimmat keksinnöt olkoon moottoripyörässä tai autossa.... pilaavat täydellisesti tuonkin tigerin :(
     
    Rockmaple ja Toope tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!