Amerikan Rauta, uusi lehti?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Manomerkkuri, 25.7.2012.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kaivetaanpas vaihteeksi tämäkin aihe esille. Oli taas hyvä julkaisu (2 /2017), ja hienossa kannessakin oli jotain tuttua...;)
    Mut hei, mistäs nyt valitetaan, kun ei Rumble-Cadillacin käyttökolhuja lukuunottamatta ollut lainkaan patinalaitteita mukana!?
     
  2. juha745

    juha745 Gearhead

    (Aivan joutavaa narinaa luvassa: )
    Tää uusin numero ei jotenki tarjonnu itelle juuri mitään, sisältö oli omaan silmään jotenki samanlaista, kuin siinä toisessa lehdessä. Liian "hienoja" autoja liikaa.
    No mitäs pienistä, ei yhen numeron perusteella olla tilausta peruuttamassa. ;)
     
    Muokattu: 3.3.2017
  3. Herje

    Herje Double Gearhead

    Rumble Cadillac oli kyllä parhautta.

    Harmittaa vaan kun ei päässy kuskiks sillon ku oli vielä meidän kylillä.:odcry:
     
  4. EVO X

    EVO X Gearhead

    Niskan chargeri! :cool::cool::cool: Olipa melkonen. Tuo ei ole kuitenkaan se kaikkein kiitollisin Charger malli rakennettavaksi ulkonäkönsä puolesta mutta olihan perhana komia! Sääli ettei rakennuttaja ehtinyt sitä ulkoiluttaa ennen poistumista maallisilta cruisingalueilta. Uusi omistaja varmasti nauttii senkin edestä!
     
  5. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Vihdoin tänää tuli uusin ja pikasesti kerkesin pläräämään. Olikin ollut mielessä lähettää palautetta, että tapahtumakalenteri voisi olla paljon kattavampi, no eipä tarvitse enää, kun sitä on muutkin toivoneet ja toiveisiin on vastattu.
    Talliesittelyssä ei taidettu mainita isännän nimeä tai edes paikkakuntaa, mutta hah, olen ollut juomassa olutta tuolla aarteiden keskellä...
     
    belair54 tykkää tästä.
  6. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Löysin taas sisäisen toimittajani kun naputtelin ton Dart GT jutun. Mukavahan se on omista laitteista tarinaa keksiä! Edellinen raapustus oli Veekasin 30v juhlanumeron Limekraisu juttu. Hyvä numero oli taas uusin AR -Sampsa-
     
    KajS ja Herje tykkäävät tästä.
  7. KajS

    KajS Gearhead

    Tuo Dart GT-juttu oli ihan parasta. Lisää tuollaisia.
     
    kurko71 tykkää tästä.
  8. kuula

    kuula Gearhead

    Jep, tuli nuoruus mieleen savossa.
     
  9. KajS

    KajS Gearhead

    Taas OT täältä maalta. Meillä ei löytynyt tuota Limekraisujuttua. Missä numerossa se oli? Ja onko samasta autosta ollut jossain muussa julkaisussa juttua. Mulla on vanhva muistikuva tuollaisesta jutusta ja kävin läpi Spinnereitä, V8ja ja ARoja, mutten löytänyt...
     
  10. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Se oli V8 Magazinen 30-vee juhlanumero mis Lime oli esittelyssä 2008... Oisko nro 3 tai 4, kannessa kuiten sininen Camaro...
     
  11. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Esittelyssä Lime vaan tossa, monesti kyl vilahtanu eri lehtien tapahtumajutuissa...
     
  12. kurko71

    kurko71 Gearhead

    2/2008 on Limejuttu.
     
  13. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Juu limecaraisu kans komia.

    En oo vieläkään saanu hommattua uusinta AR, mut mää olin se joka laitto facessa sulle niitä kuvia dartista ku oli tosiaan kaverin isän vanha sieltä 90-luvun puolivälistä. ;)
     
    Herje, KajS ja kurko71 tykkäävät tästä.
  14. KajS

    KajS Gearhead

    Pitää hankkia...meiltä puuttuu se 1/2008 ja 3/2008 välistä V8-pinossa:(
     
    kurko71 tykkää tästä.
  15. ata

    ata Gearhead

    Tänään oli tullut uusi numero, oliko sen ohessa jotain, kun oli pakattu muoviin, mutta omastani muovi oli avattu, ihan kuin sieltä olisi jotain puuttunut? Oliko muillakin muovi auki tai oliko lehden lisänä jotain?
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kaupassa myytävät oli avoimea, mut eiks jossain ollu juttua et ne alkaa pakkaamaan ne pussiin ettei postipete lueskentele lehteä ja runkkaa mällejä sivujen väliin
     
  17. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    Ei ollu muovi auki eikä mukana tullut mitään ylimääräistä. Muovista huolimatta lehti oli revennyt, kun olisi jäänyt auton oven väliin tai jotain.
     
  18. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Uusin numero oli yllättävän hyvä sisältöinen.
    Meinasin et on luettu samalla kun kahvit juon mut täytyy oikein palata paremmalla ajalla lehden pariin.
     
  19. Impalas

    Impalas 1st gear

    Hyvä lehti, joka kerta.
    Muumio muistelee ja Erilaiset tallit parhaita palstoja.
     
  20. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Samaa mieltä joskus aina ostanut tätä irtonumerona ja nyt taas tuli ostettua. Itse kun pidän enemmän alkuperäisautoista niin tässä oli useampi esittelyssä ja vielä epätavallisempia malleja. Paras lehden numero tähän mennessä omasta mielestä.
     

Kerro tästä muillekin!