Mazda 323 4wd turbo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja team tuchoon, 10.12.2002.

  1. team tuchoon

    team tuchoon Gearhead

    Terve. onkos kokemusta kyseisestä autosta. kannattaako sijoittaa rahojaan?
     
  2. ajk81

    ajk81 1st gear

    Kokeiles olikohan se dynamiitti.com, radalle.com tai fin-tuning.net, saattais enemmän tietoa löytyä tai omistajiakin. Yhdellä kesätyökaverilla on tosin tommonen, pyöreempikoppanen eli uudempi(90?), noita kun on tehty vanhemmalla kopallakin(86-89?). Ihan näppärä peli kuulemma, tosin kuitenkin aika hinnakas.
     
  3. team tuchoon

    team tuchoon Gearhead

     
  4. jimsgarage

    jimsgarage Gearhead

    Hola!

    Mun kavereilta löytyy kummatkin vanhempikoppainen on 4wd 323 turbo ja uudempikoppainen on etuveto turbo.. Mitäs haluat tietää??
     
  5. team tuchoon

    team tuchoon Gearhead

    Terve terve! sattuneesta syystä "kun halvalla sai" tallista löytyy nyt bemu 520 e28 535 tekniikalla. kiitokset vastauksista, ehkä mazda sit seuraavaksi :smile:
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    nyt kun on uudempi ja vanhempi koppasesta mazdasta ollu puhetta ni mahtaako löytyä suomesta monta sitä vielä vanhempi koppasta turboa? Siis vm. -80-85? Itse omistan 3-ovisen -85 vanhakoppasen mazda 323 1.5i Turbo IC:n...
     

Kerro tästä muillekin!