Ford Thunderbird 61-63 "Bullet Bird"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja dumb, 2.11.2016.

  1. tbird61

    tbird61 1st gear

    Morjesta, pihaan saapui 61 bullet birdi ja isompien laittojen jälkeen saakin siirtyä pienempiin nippeleihin ja nappuloihin. Virrat päälle kääntäessä palaa sekä laturin ja öljyn merkivalot ja ajaessa vilkkujen merkkivalot toimii mutta muita mittariston valoja näissä ei taida olla ? Kello sekä radio ei toimi mutta niihin lienee paras tarkistaa sulakkeet (mikäli löytyy jostain) Takalasin sekä takaluukun välissä oleva lista/paneeli kiinnostaisi jos jollain on myytävänä tai tietää paikan josta tilata. Sisustan kromiosia etenkin oviin saa myös tarjota jos löytyy !
     
  2. dumb

    dumb Gearhead

    Pitkien punainen merkkivalo on nopeusmittarin yläosassa, muita merkkivaloja ei taida olla. Normaalit taustavalot tietysti. Toimivat kellot on varmaan aika harvinaisia. 61:n radio on muistaakseni vain AM -laite, uudemmissa AM/FM.
    Radion takana menee johtosarja, jossa taisi olla 3 liitintä joihin saa tulemaan 12v, kannattaa mittailla ne liittimet huolella ja varmistua että virta on otettu oikeasta liittimestä. Talvella niitä tutkin ja päädyin kytkemään vain radion taustavalon yhteen mittariston taustavalojen kanssa.
     
  3. tbird61

    tbird61 1st gear

    Millaiset nuo mittaristontaustavalot on ? Kaikki polttimot vaihdoin mittaristoon sekä tutkein sulakkeet ja liitokset mutta mittaristossa ei valoja pala.
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Fordeista en juurikaan mitään tiedä, mutta onko himmennin, kuten muissa autoissa kiertämällä valokatkaisijaa? Joskus valokytkin temppuilee ;)
     
  5. dumb

    dumb Gearhead

    Juurikin näin; valokatkaisijaa pyöräyttämällä saa mittariston taustavalot päälle ja pois. Sen kummempaa himmennystä minulla ei niissä ole. Myös sisävaloja käytetään samaa katkaisijaa naksauttamalla + karttavalolle oma katkaisija valon vieressä.
    Sen verran lisäystä aiempaan että myös Lights ja Wipers -tekstit pitäisi olla taustavalaistuja.
     
  6. dumb

    dumb Gearhead

    Vieläkö on kesää ja ajokautta jäljellä? Mitä suunnitelmia tulevalle tallikaudelle?
     
  7. JaL3

    JaL3 3rd gear

    Naapurin wanhaherra sai rojektinsa ajokuntoon ja olis ny myymässä sitä. Osaiskohan kukaan arvailla mitäs tämmösestä sais Suomessa jo sen sinne laivais? (tällä hetkellä siis täällä San Diegossa) -62 vuosimalliltaan, käy ja kukkuu. Parilla tonnilla se pisti siihen uutta palikkaa (lista löytyy) Ruosteeton muttei näyttelykuosissa kuitenkaan. Sisusta on erinomainen. Kuvan otin tunti sitten, toivottavasti näkyy.. [​IMG]
    Sano laittavansa kapselit ja fender skirtit paikalleen seuraavaks.
     
    Muokattu: 7.4.2018
  8. dumb

    dumb Gearhead

    Ihan vasta oli nettihautomossa myynnissä siistin näköinen yksilö, en muista oliko mr. Hintaa taisi olla siinä 13-14t ja aika nopeasti hävisi ilmoitus.
     
    jpalvima ja JaL3 tykkäävät tästä.
  9. Cortina71

    Cortina71 3rd gear

    Ja onhan siellä myynnissä tällä hetkellä myös museorekisteröity -61 avo oliko noin 28.000 euroa. Myynnissä myös Ruotsin myyntisivuilla (ainakin usabil) eli mennee sinne..Näin vihjeenä jos joku etsi tuollaista.
     
  10. JaL3

    JaL3 3rd gear

    Kiitosta. Eli kymppitonni vois olla kohtuuarvio. Otan siitä kasan kuvia ja videoo sekä tarkat speksit ens viikolla. Pukkaan linkkiä tännekkin sitte jos joku vaikka kiinnostuis.
     
  11. JaL3

    JaL3 3rd gear

    Sain sitten vihdoin viimein kuvat napsittua. Pitä vielä myynti-ilmo vääntää jahka kerkee. Mut siis tuommonen olis naapurin Walterilla myynnissä. Hihkaskaa jollei linkki skulaa.
    https://photos.app.goo.gl/sJvyBBpYRrW6i2Ui1
     
  12. JaL3

    JaL3 3rd gear

  13. ToniR

    ToniR Gearhead

    Myytiinkö tuo Suomeen? Itsellä on ollut jo jonkin aikaa hyvä '62 hakusessa.
     
  14. ToniR

    ToniR Gearhead

    Aloin pitkästä aikaa lukemaan tätä ketjua ja löysinkin tutun auton!
    Tämä auto tuli minun talliin kuukausi sitten.
     

Kerro tästä muillekin!