cadillac

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja thorogood, 25.7.2017.

  1. thorogood

    thorogood 1st gear

    Mistähän sais tilattua 429siin keinuvipuset ja akselit sun muut?
     
  2. juko7

    juko7 Double Gearhead

  3. thorogood

    thorogood 1st gear

    Ok kiitos ,toivottavasti ei o kanterin osia. Haukuttu jossaa keskusteluissa romuraudaksi.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mullakin Oldsin 394 Kanterin osista puuttui muutamia öljyreikiä (nokka-akselin laakerit) ja -kanavia (keinuvivut). Sen takia ajoin 1000 km aikana muutaman venttiilinohjurin tooodella väljäksi. Hyvä ettei venttaalit katkenneet. Muuten ne osat kai oli ihan OK, mutten noita osannut tarkistella kasatessa, ei oikeastaan tullut mieleenkään.
     
  5. thorogood

    thorogood 1st gear

    Tarvii varmaan selvittää et onko niillä Kanterin osat vai jostaa muualta. Ei taida hirveesti olla vaihtoehtoja mistä saisi tilattua.
     
  6. f34

    f34 Double Gearhead

    Googleta "cadillac 429 parts" eikös niitä varaosa puljuja tuu useita kappaleita. Summittia, caddydaddyä, speedwaymotors, rockauto jne.. ebayn haku toimintoa kannatta kokeilla ja kotimaisia usa varaosa kauppiaita.
     
  7. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Tuolla tamotorilla on ollut hyvin myös purkuosia. Voi olla että itse ostaisin semmoiset jos kunto ok, uustuotanto-osat kaikkiaan lienee alkaa olla valmistettu kinesiumista... auto muuttuu pikkuhiljaa kiinalaiseksi osia vaihdellessa.
     

Kerro tästä muillekin!