G-bodyt Suomessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Supreme, 5.2.2012.

  1. G20

    G20 Gearhead

    G-bodyllä heitetty viime viikon kesälomareissu. 22. päivä Pieksämäelle Big Wheelsiin ja siitä Suonenjoelta pikkuteitä ylös Kajaanin kautta Sotkamoon. Vuokatissa kateltiin viime lauantain Bop&Roll ja eilen kotio 6 tietä ja sen molemmin puolin mm. Salpalinjan bunkkereita kierrellen ja Punkaharjun komeissa maisemissa takalaidan päällä eväitä syöden. Kilometrejä tuli n. 1300 ilman murheita, muuta kun bensaa tankkiin ja kovaa ajoa. :odcool:
     
    NonSenCe ja Camino'79 tykkäävät tästä.
  2. maddis

    maddis Gearhead

    Kunnon tökötillä sen liimasinkin. Mikäli Motonetin autolasille tarkoitettua settiä voi 'kunnon' liimaksi sanoa. Vai onkohan ongelma siinä, kun tämä on tarkoitettu tuulilasille ja liimasin takalasin? ;) http://www.motonet.fi/fi/tuote/609024/SikaTack-Drive-Tuulilasiliimasarja

    Olen kyllä miettinyt itse ihan samaa että jos tekis uusiksi tuon tai veis johonkin liikkeeseen että käyttäisivät pois ja liimaisivat. Ruosteista ei tartte enää pelätä kun ne on sieltä poistettu.
     
  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Sika vissiin pirun nuuka pohjatöistä ja siitä että on primerit oikeassa järjestyksessä. En enää muista tarkemmin mutta kaveri vaan puhu että jos tekee tai jättää jotain tekemättä oikeassa välissä niin ei pidä. Itellä ollu wurthin vermeet käytössä ja niissä ei oo ikinä ollu ongelmaa :rolleyes:
     
  4. maddis

    maddis Gearhead

    Ei tuossa kauheesti järjestyksessä ollut ongelmia. Eka vetastiin primerit alle (kumpaankin pintaan) ja sitten turautettiin liima ja painettiin lasi paikalleen. En tiedä kerkeskö tuo liima kuivua liikaa ennen lasin paikalleen laittoa.

    Wurthin kamoja ei vaan joka paikasta saa yksityinen ostettua.

    Noh, uusiksi menee jokatapauksessa. Näin sitä oppii. :)
     
  5. ftms

    ftms Gearhead

    oman g bodyn kanssa on ollut suunnittelematon tauko työkiireiden vuoksi. tähtäin siirretty ensi kesään...
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Juu samma häär, kohta tulee vuosi kun ajanu viimex.
     
  7. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    maalasin venakopat tänä iltana siistimmiksi.. olivat pahan ruosteiset ennemmin. ja nyt ne pomppii silmille kiiltävinä muuten rumas konehuonees.

    piti alunperin vaihtaa korkeet aluvenakopat niiden paikalle..( elite sarja edelbrockilta) mutta ovatkin niin korkeet etteivät taida sopia helposti apukuskin puolelle (puhaltimen kotelo tiellä). eikä ruuvitkaan olisi riittäneet pitudeltaan koppien kiinnitykseen.

    joten ruuvasin vanhat pelti kopat lopulta sinisiksi maalattuina takasin (piti tehdä mattamustalla mutta se loppui kesken)..käytin edelleen niitä paikallaan olleita vanhoja tiivisteitä. saa nähdä vuotavatko nyt sit öljyä kun ajelee.. lisätään silikonia jos tarvii tai vaihdetaan uudet korkit.
     
  8. rane58

    rane58 Double Gearhead

    [​IMG]
    Venakopeista.... :odwink:
     
  9. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

  10. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Onhan nuo sinisetkin hienot! :cool:
    Aikoinaan yritin viritellä kromattuja koppia Oldsiin niin eivät mahtuneet. :oops:
    -Tai toiselle puolelle olisi mutta eripari kopat niin eiiii...:rolleyes:
     
  11. maddis

    maddis Gearhead

    No nyt on takalasi liimattu oikein ammattilaisen toimesta. Saa nähdä miten käy. Kovasti ihmettelivät lasin pienuutta reikään nähden. Siihen ei paljoa jää liimalle tilaa. Noh, nyt sitten vaan odottamaan ja katsomaan kuinka kävi.
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  12. maddis

    maddis Gearhead

    Laitetaan jotain muutakin välillä kuin takalasista valitusta(kuivalla kelillä se ei vuoda ja sateella sitä ei pysty korjaamaan). Pääsi Camino ihan oikeisiin(tm) töihinkin, kun pihaa laitettiin. Ekana kuskasi kantojyrsimen ja sitten multaa pari kuormaa.

    [​IMG]
     
    Roc, DX ja Inlinee tykkäävät tästä.
  13. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Olisko jollain myydä edukkaasti g-bodiin takajousia?
     
  14. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Sinne istuu myös perus leppäjeepinkin jouset. Itellä caminossa takana moiset ja on mukavan tömäkät ;)
     
  15. menu*

    menu* Gearhead

    Taitaa olla yhdet Cutlass takajouset, käytetyt, jääneet pussituksen tieltä. Onko nää sitten muuten hyvät en tiedä mutta kympillä saa.
     
  16. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Ovatko cupeen? Viitsitkö mitata langan paksuuden ja koko mitan, missä ovat?
     
  17. menu*

    menu* Gearhead

    Kokonaispituus 36cm, lanka 14mm. Luiskaperässä oli ja Lahesta löytyy. Hiekkapuhallettu rungon mukana mutta massajäämiä kiinni, pohjamaalissa
     
    Muokattu: 22.8.2017
  18. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Kiitos. Mittailen omani ja infoon sulle, tehdään kaupat jos auttavat ongelmaani.
     
    menu* tykkää tästä.
  19. Dereka

    Dereka 1st gear

    Kyselin Oldsmobile Club of Finland ry OldsCF ry:n Facebook-ryhmässä, että jos tekisin vuodelle 2018 seinäkalenterin suomalaisista Oldsmobileista. Alustavasti kyselin painotarjousta 40 kalenterille (A4, värillinen, O-wirekierresidottu, nimipäivillä) ja kappalehintaa kertyisi noin 7-8 euron pintaan + postikulut Postin hinnaston mukaisesti.

    Kalenteri pitäisi ennakkotilata ja luonnollisesti myös maksaa. Tuossa em. hinnassa ei ole laskettu mitään palkkiota itselleni enkä sellaista ala velottamaan, toki saisi vaivanpalkkaa maksaa jos siltä tuntuisi :p Tekisin kalenterin siis itsenäni, olen taittanut kissayhdistyksen vuosikalenterin aiemminkin ja samoin kissayhdistyksen jäsenlehtiä, myös kuvankäsittely onnistuu.

    Moni ilmoitti, että kalenteri kiinnostaisi ja huudellaan vielä täälläkin, josko kiinnostuneita löytyisi lisää ja kuvia tietysti! Kunhan kalenteri on taitettu ja olisi valmis lähtemään painoon, tulisi tilattavat kalenterit maksaa ennakkoon, jotta saan painolle työn maksettua. Ja tietysti mitä enemmän kalenteria tilataan, sitä halvemmaksi kappalehinta muodostuu :)

    KUVIEN LÄHETTÄMINEN tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen oldsmobilekalenteri@gmail.com 15.10.2017 mennessä!

    Mahdollisimman selkeitä ja hyvälaatuisia kuvia, mitä enemmän tarkkuutta, pikseleitä ja laatua, sitä enemmän mahdollisuuksia päästä isommalla koolla kalenteriin. Laittakaa kuvan mukaan auton malli, vuosimalli, omistaja ja kuvaaja. Ja jos kuva on jonkun muun ottama, pitää olla lupa sen julkaisuun!

    Taittajana ja idean emona & toteuttajana pidätän oikeuden itse päättää kalenteriin tulevat kuvat, jos kuvia tulee paljon. Pyrin valitsemaan kuvia tasapuolisesti :)
     
    esmi tykkää tästä.
  20. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Mulleioo Oldsin G-bodya on vaan full-size. :cool:
     

Kerro tästä muillekin!