ylivaihde.fi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rosswell47, 8.9.2017.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Ja nyt pitäis onnistua muillakin niitten ääkkösten käyttö, jos joku haluaa niitä jo olemassa olevaan nimeensä ni viestiä vaan tulemaan.
     
  2. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    My 2 cents:
    Pikaisesti kävin ja ihmettelin suurta määrää vaihtoehtoja. Kovin sekavaa...
    Uusi palsta perustettiin korvaamaan wanha ODn myyntipalsta. Miksi ei ole yhtä yksinkertainen?

    Ei tarvita autoihin ja varaosiin kuin "Jenkit" ja "Muut".
    Ja "Sekalaiset" kaikkeen muuhun maan ja taivaan väliltä.
    Niillä toimi wanha ODn erittäin hyvin.

    PS. Tämä on Jenkeissä paras, eikä roiku ilmoitukset turhaa kauan, myy tai ei.
    Voisi toimia Suomessakin jos/kun kansa heräisi käyttämään. Kaikki on jo valmiina.
    https://helsinki.craigslist.fi/
     
    arskazone, impala-63 ja junkyard dog tykkäävät tästä.
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Jos asiaa Espooseen ja haluaa mainostaa ja saada www.ylivahde.fi sivustolle näkyvyyttä tarran muodossa, niin multa saa niitä, niin kauan kuin riittää. Ja ei tarvii ostaa multa mitään, saa tiskiltä ihan ilmatteeks ja jos näet mut Comanchella liikkeellä, tuu moikkaamaan ja pyydä tarra. Jaan niitä niin kauan kuin niitä riittää ja jos oikein kysyntää on, tehdään lisää...

    Ja huomio kommentoijille, mulla tai edustamallani yrityksellä ei ole mitään tekoa ko. sivuston kanssa, tuen vain uuttaa myynti/osto-palstaa. Tuen muitakin sivustoja, jos katson aiheelliseksi.
     
    cdv70, Gary Grand, Powerstroke ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  5. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kuulostasko pälöntie tai kärpöv seksikkäältä?
     
    Rotten, xarper ja palontie tykkäävät tästä.
  6. impala-63

    impala-63 Double Gearhead

    Samaa mieltä tosta myyntipalstasta. Itse kun ei harrasta entisöintiä niin ihan sama mistä se osa on jos sen saa omaansa sopimaan.

    Craigslist on jenkeissä ainakin sekava kun sitä käytetään väärin. Hakusanoiksi laitetaan kaikki mitä sieltä saa niin tulee perkeleesti muuta kun mitä haet..
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Erittäin.

    Tavallaan joo samaa mieltä mut en ehkä myöhemmin enää.

    Kun palsta kasvaa ja ilmotuksia alkaa oikeasti olemaan paljon sit ni kyllä varmaan mielipide muuttuu ihmisillä että hyvä olla noita osioita vähän enemmänkin kun vaan "myydään" "ostetaan".
     
    rb tykkää tästä.
  8. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Mun mielestä on hyvä että on jaoteltu, itse en vanhaa od:n palstaa viittinyt selata ollenkaan, kun ne muutamat rambler ilmoitukset löytääkseen piti selata sivukaupalla jotain uppailtuja zörvelöt ilmoituksia:). Onneks joku ne ilmot aina linkitti merkkiforumille.
     
    vivve, Gary Grand, palontie ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. janiluo

    janiluo Gearhead

    Facebookissa on kaikki samassa ja ei roiku ilmoitukset kauaa näkyvillä. Siksi se ei kiinnosta kun kävijämäärät lisääntyy.
    ylivaihde.fi:n idea on että voi katsoa vain ne alueet jotka kiinnostaa ja että ilmoitukset roikkuu mahdollisimman kauan koska monesti saa myydä vuoden päivät ennen kuin tarvitsija löytyy. Ostajan etu edellä mennään koska siitä hyötyy myyjäkin.

    Craigslistejä olen paljon selaillut mutta en hirveästi ostanut. En tiedä mikä siinä on parasta vai onko parasta se että on tottunut käyttämään sitä. Sehän on aina parasta koska muutenhan ei käyttäisi. Uudet osat ostan Rockautosta tai eBaystä ja jos on kiire niin SW-Tradesta. Ennen oli myös ebay.fi mutta se on näköjään kadonnut. Liekkö huutonetilla yksinoikeus...

    Oletko TopyCa ostanut enemmän osia ja autoja suomalaisilta myyntipalstoilta kuin myynyt niillä vai päin vastoin?

    - Jani -
     
    Muokattu: 21.9.2017
  10. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Olin siis väärässä.... Siitäs sen näkee; ajat muuttuu ja tavat :)

    Mun kaltainen Old Fart osti 90%sti kaikki autot Craigslistalta (USAssa) koska siinä tavara/autot muuttuu 2 viikon sisällä. Tarjontaa mahtavasti. Voi hakea hakukoneella paikallisesti tai koko USAsta.
    Craigslist on myös poliittinen vastalause Money Only gryndereille. Tykkään siitä.

    Autot myin 90%sti Nettiautossa. ODn "Sekalaiset" taas toi hyvin kauppaa kaikella mahdollisella "rihkamalla", rakennustarvikkeilla ja vaikka millä. Siksi sitä kaipaan.

    Noista yllä olevista vastausista päätellen sun palstalle on kysyntää. Jatka vaan samaan malliin.
     
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    niin.. eiköhän se olisi hyvinkin helppo ohjelman avulla tehdä kaikki ilmoitukset siirtymään myös keskitettyyn myyntiosioon.

    eli sen ilmoituksen voi tehdä vain sinne "oikeaan osastoon" mutta sitten atk-magia siirtää sen ilmoituksen kopion vielä toiseenkin paikkaan automaattisesti. (jenkit, muut, osat tms?) eli kaikkien jenkkien hakijat voivat etsiä yleiseltä osastolta kaikkia ilmotuksia ja tiettyä merkkiä etsivät myös voivat keskittyä vain siihen.
     
  12. janiluo

    janiluo Gearhead

    Et ollut väärässä :)
    Kuulut mielestäni vaan eri kohderyhmään siksi haluan kuulla mielipiteesi. Olet amerikassa ostaja ja Suomessa myyjä.
    Tuli näistä kommenteista vaan mieleen että ehkä tuo V8-Market on tehty palautteiden mukaan juuri sellaiseksi kuin myyjät sen haluavat. Siinä on panostettu ilmoituksen jättämiseen, kuvien lataamiseen ja hakusanoihin juuri niin kuin myyjät haluavat. On ilmeisesti mietitty että jos ei ole myyjiä niin ei ole myytävääkään.
    Ostajan kannalta taas V8-Market ei toimi koska selaaminen on täyttä tuskaa mutta se ei tunnu myyjiä eikä ylläpitoa haittaavaan. Kyllä ostajia pitäisi kuunnella vähintään yhtä paljon jos ei enemmän.
    Suomessa millään myyntipalstalla ei tarjonta tule olemaan sama kuin Craigslistillä.
    Ylivaihde.fi on suomessa poliittinen vastalause "Money Only gryndereille" ja ainakin minä tykkään siitä.
    ;)
    - Jani -
     
  13. janiluo

    janiluo Gearhead

    Ainakin omien sähköpostiosoitteiden kirjoittaminen on ollut ylivoimaista kun gmail.com yritetään kirjoittaa gmail.fi ja silloin ei kirjautuminen onnistu.
     
  14. janiluo

    janiluo Gearhead

    Etusivulla on "viimeisimmät"-ikkuna jossa näkyy kaikki ilmoitukset ja niitä voi selata jos kaikki kiinnostaa.
     
  15. Morbidelli

    Morbidelli 3rd gear

    Kuinka ni ?
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

  17. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Kauppurin riemua:p möin kuudensadan kuplan vartissa, silti tuli tonni takavoittoo..
     
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Insinööristä ei ole asiakaspalveluun.
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Näköjään ainakin poisti viestisi, palvelu pelaa.
     
  20. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Hyvä niin, mutta sitten asiaan; eiköhän tässä pyyteettömässä amatöörien viritelmässä ole ideana se että kerätään käyttäjäkuntaa sen verran että saadaan aikanaan myytyä mainostilaa ja sitten vuosien päästä tehdään overdrivet eli myydään jollekin mediatalolle tms. Samaa ilmiötä oli menneisyydessä harrasteauto lehtiin liittyen, uusia lehtiä alkoi ilmestymään sitä mukaa kun edellisiä yrittäjiä kuoli pois, mikään niistä ei tainnut jäädä henkiin, ei ainakaan pitkäksi aikaa.
    Nyt kun painettu meedia on vaipumassa unholaan aletaan netti-solkkauksilla koittamaan onnea. Luoja, tää jumalasta seuraava (ylöspäin) ei ole kyllä mikään asiakspalvelu ihminen, ehkä olisi paree delekoida asiakasyhteydet jollekin muulle joka on näpläimistön ääressä siellä äidin kellarissa.
     

Kerro tästä muillekin!