Chevy van 6.5 TD -99 lämppärin puhallin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Henttu, 15.10.2017.

  1. Henttu

    Henttu 1st gear

    Lämppärin puhallin menee mykäksi välillä mutta kun vähän pamauttaa kämmenellä kojelaudan päälle niin taas lähtee toimimaan ja kun vaihtaa puhalluksen nopeutta niin taas menee mykäksi. Missä vika? Kiitos vastauksista!
     
  2. juy40

    juy40 Gearhead

    Muuttuuko tilanne jos heiluttaa avainta virtalukossa?
    Miulla hajos virtalukonpohja, niin alko puhallus temppuilla...:rolleyes:
     
  3. Henttu

    Henttu 1st gear

    Täytyy testata. Kiitos vinkistä!
     
  4. aesvi

    aesvi Gearhead

    Minulla loppui 98-vanista puhaltimen pyöriminen 1-2v sitte, kun moottorin hiilet oli loppu. Puhaltimen saa irti moottoritilan puolelta, kun leikkaa sen suojamuovin auki. Moottori on prässätty kasaan, mutta rälläköin auki ja vaihdoin "hätävarana" lähes sopivat hiilet sinne. Tilasin kuitenkin uuden puhaltimen Rockauto.com'ista.
     
  5. okkim78

    okkim78 2nd gear

    No nyt mulla on ruvennu temppuilee tuo puhallin:mad:välillä kun lojauttaa nyrkillä kojelautaan niin saattaa lähteä päälle tai rämppää ees taas tai ajaa hidasteen yli.tänään lähti päälle kun jarrutin rivakasti..yleensä käynnistyksen jälkeen toimii hetken normaalisti ja hyytyy..kosketus häikkää jossain kait:oops:kerran poltti jo sulakkeen 25a näky olevan.89 disel vani kyseessä
     

Kerro tästä muillekin!