Capricen ikkunalistat.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Chevy-A, 19.10.2017.

  1. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Eli tuommoisen -89 sedan Caprisen tuulilasintiiviste, sekä takalasintiiviste vuotaa, niin pitäis saada noista ikkunoista listat ehjänä irti. Miten ne on kiinni, et lähteekö ihan vaan vääntämällä, vai onko joku muullainen kiinnitys niissä?
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Monesti tahtoo kiinnikkeet särkyä mutta helpoimmalla pääsee jos saat kulmasta irti ni sit liu'utat ne niistä kiinnikkeistä... monesti vaan niin täynnä kaikkea paskaa ne välit että kiinnikkeet joudut porsimaan mutta niitä onneks nippelitepolta saapi uusia. Mutta pikkuruuvarilla koitat nostaa listan kiinnikkeen kohdalta irti ni kyllä se siitä ;)
     
    Petri R. tykkää tästä.
  3. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Ok. Kiitos neuvoista. Täytyy kokeilla, jos vaikka joku kiinnike jäisi ehjäksi...
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  4. tjl

    tjl Gearhead

    Juuri viikonloppuna tiivistin omasta -90:stä tuulilasin ja yhtään kiinnikettä ei hajonnut, kun tein ao. videon ohjeen mukaan. Työkaluna käytin lukkopihteihin kiinnitettyä pientä kuusiokoloavainta.
     
    Chevy-A ja rane58 tykkäävät tästä.
  5. Chevy-A

    Chevy-A 2nd gear

    Täytyypä testata. Tuo näytti jo jopa liian helpolle:)
     

Kerro tästä muillekin!