Nivelhylsysarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja maddis, 2.11.2017.

  1. Catrik

    Catrik 3rd gear

    Onko se vaan periaatteesta kiinni ettei voi niitä tulleja maksaa vai mikä siinä pelottaa? Ebaysta jenkeistä postikulut 20e ja tuote maksaa 35e, ei tuohon paljon tulleja ehdi kertyä. Suomesta jos löydät tollasen niin maksaa varmaan pelkkä tuote enemmän
     
  2. maddis

    maddis Gearhead

    Ei oo periaatetta, kun jenkeistä tulee tilattua paljon muutenkin, mutta jos Euroopasta löytyy järkevään hintaan niin mielummin täältä tilaan. Jenkeistä tilatessa tulee postikuluilla helposti 1/2 lisää hintaa kuten tuossa sinunkin esimerkissä.

    Lähinnä kyselin jos joku sattuis tietämään Euroopasta paikan josta noita vois löytyä. Jos ei, niin pitänee sitten jenkeistä tilata.
     
  3. kompassi

    kompassi 1st gear

    Snap-on 307iplmy,ajattelin kans et pakko olla kun kerta pakki puolillaan niitä
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    Kyllä mä oon saanut biltsulta räikän takuuseen,kun oon sanonut että ostettu 8v sitten.Eivät kyselleet enempää vaan lähetti uuden.
     
  5. JTE3

    JTE3 Gearhead

  6. maddis

    maddis Gearhead

    Niin, mutta meinasinkin, että sen 10v takuun umpeuduttua. Enkä meinanut että olisin sanonut että ostin jälemmin mitä oikeasti sen olen ostanut.

    Tuo on 3/8" räikälle. Tuo aiemmin mainittu GearWrench on 1/2" ja 1/2" räikälle sopivaa ensisijaisesti hainkin, kun noita 3/8" löysin itsekin.
     
  7. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Mul on bilteman voimahylsysatsi jonka ostin -91 sitä on käytetty ja on raikkää sekä hylsyjä voimalla kuritettu, perkele ny jo meni 17mm hylsy tuosta paloiksi ku tänä kesänä sitä kuritin mutteripyssyllä. Aika huano hylsysatsi, vai onko?
     
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

    soita biltsulle,saat varmaan uuden kun et kerro milloin ostit.
     
  9. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Joskus jopa sorvailin biltsun kaksseiskan hylsyn ohkasemmaksi ku ei mahtunut jonnekkin, silti oon menestyksellä samalla hylsyllä aukonu ja kiinnittäny damppereita.
     
  10. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Ei oo elämä kii ihan yhestä 17mm hylsystä, hajin sit uuden täydennykseksi ikh:lta.
     
    palontie tykkää tästä.
  11. Toope

    Toope 2nd gear

    Jotenkin sen vaan tuntee näpeissään,mikä avain kestää minkäkin verran. En ole ikinä mikään merkkiuskollinen työkaluissa ollu,paskaa laatua löytyy kaikilta valmistajilta,ja usein on jopa biltsun kalut olleet parempia vs.joku snap on. Mut kuka mitenkin tykkää ropata.
     
  12. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Niin työkalut pitäis olla muka paras american pro, mut vaikkei oosikkaan niin silti kaikki nippuun laitetaan menestyksellä ja ei menestyksellä. Tuskin koskaan tekniikkojen hajoamiset johtuneet huonolaatuisista väännin työkaluista, heikoin ketjun lenkki ihan jossain muualla.
     
  13. -rs-

    -rs- 3rd gear

    Etsi jostain Koken jälleenmyyjä, Turun seudulla Koneboss. Työkaluilla on hintaa, muttei mahdottomia siihen nähden että takuu on käytännössä ikuinen. Ja sarjoja pystyy täydentämään ostamalla yksittäin uudet osat kuluneiden, rikkoutuneiden tai kadonneiden tilalle..
     
  14. xarper

    xarper Gearhead

    Vähän ristiriitasta nyt? Tavaroilla on ikuinen takuu mutta voit ostaa uusia rikkoutuneiden tilalle?
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  15. -rs-

    -rs- 3rd gear

    Takuu on toiminut moitteettomasti jos on niin käynyt että työkalu on hajonnut normaalissa käytössä, muistaakseni kerran napsahti räikkä tms. Hyvissä tuotteissa takuuta ei juurikaan tarvita,mutta jos tarvitaan se myös toimii. Juuri huomasin ilokseni,että 90-luvulla ostamasi räikkään sai korjaussarja n 15 eurolla. Suoraan hyllystä. Minulle se on laatua. Avattuani räikän huomasin tosin ostaneeni korjaussarjan turhaan, koska mekanismi oli kosteudesta ryytynyt siten että kara pyöri tyhjää lukkokäpälien ollessa jumissa, pelkkä herkistely ja voitelu olisi riittänyt. Meikäläisellä työkalut saattaa työskentelyolosuhteista johtuen ajoittain joutua esimerkiksi pilssiveteen.

    Eli ei noita juurikaan hajonnut ole, mutta silloin kun on, syy on ollut yleensä käyttäjässä. Esimerkiksi ahtaassa paikassa on saattanut tulla tilanne että on pulttipyssyllä paukuttanut 16mm ohutseinämäistä tulppahylsyä, jolloin se on haljennut. Eniten käytetyt hylsyt on saattaneet kulua, jolloin olen niitä uusinut yksittäin.
     
  16. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Tuotteella elinikäinen takuu

    Takuu kattaa tuotteen eliniän


    Onko tuote enää elossa jos se on rikki eikä toimi?


    :odroll: :odroll: :poff:
     
    xarper tykkää tästä.
  17. -rs-

    -rs- 3rd gear



    Niinpä. Käytäntö taitaa olla toimijasta kiinni. Kuuleehan sitä tapauksista jossa esim vuoden takuuajan sisällä hajonnutta tuotetta ei korvata eikä korjata, vastaavasti on näitä ikuinen takuu-kamppeita joita on vaihdettu todella monen vuoden jälkeen ostosta mukisematta uuteen. Tämä pätee nykymaailmassa tuotteeseen kuin tuotteeseen..
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  18. -rs-

    -rs- 3rd gear

    Alkuperäiseen kysymykseen, Koken 14440M on millinen tuote, 14440A on tuumainen. Jos on liian pitkä, Koken valikoimissa on myös lyhyt hylsy jonka voi laittaa nivelen päähän, saattaa olla lyhyempi paketti kuin em tuote.
     

Kerro tästä muillekin!